Naver Collection | Skriveborde

 • Flere varianter

  Et funktionelt skrivebord fra Naver Collection, AK 1340, designet i et stilrent, skandinavisk udtryk med små diskrete finesser. Vælg mellem flere varianter.

  Learn more...

  Spar 20 %  
  Fra 18.838 kr. 23.547 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Smukt og funktionelt skrivebord med bordplade i hvid Corian og en klap, som skjuler et lille rum til opbevaring af diverse småting. Bordet føres i tre træsorter: eg, ask og valnød.

  Learn more...

  Spar 20 %  
  Fra 18.199 kr. 22.749 kr. På lager

Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af Naver Collection skriveborde. Naver Collection har i mange år produceret lækkert dansk håndværk i topkvalitet. Deres navn kommer af den oldgamle tradition, hvor snedkersvende, kaldet naver, tog ud i verden for at forbedre deres håndværk og deres teknikker. Med et Naver Collection skrivebord får du derfor de bedste teknikker og de bedste materialer kombineret i ét, og udover at skrivebordet er yderst funktionelt, er designet også i top. Med et Naver Collection skrivebord behøver du ikke at gå på kompromis med hverken design eller funktionalitet. Udvalgte af modellerne fås i flere materialer end vist, så klik ind på de enkelte varianter for at se mere.

Product successfully added to the product comparison!