FDB Møbler blev grundlagt i 1942 som en del af fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger. Siden 1942 har FDB Møbler ikke kun efterladt et præg på dansk indretning, men har også formet en international arv inden for møbeldesign.

 

Deres fundament er dybt forankret i ansvarlighed, og de stræber efter at blive den mest ansvarlige møbelvirksomhed i Danmark. Foruden ansvarlighed spiller træets skønhed og funktionalitet også en vigtig rolle i virksomhedens æstetik. Princippet om at blive den mest ansvarlige møbelvirksomhed guider alle FDB Møblers handlinger. Det eneste spor, de ønsker at efterlade, er de historier der væves ind i menneskers liv, når de føler sig hjemme i møblerne. Deres træprodukter bærer FSC®-certificering, og alle tekstiler er mærket med oeko-tex.

 

FDB Møbler har altid haft en dyb forbindelse til danske materialer og produktionsmetoder. Dette afspejles i møblernes enkle former, og den omhyggelige håndværksmæssige udførelse.

 

Med en filosofi, der omfavnede æstetik og brugervenlighed, begyndte FDM Møbler at samarbejde med nogle af de mest fremtrædende designere i Danmark, herunder Børge Mogensen, Poul M. Volther og Hans J. Wegner. Disse samarbejder resulterede i nogle af de mest ikoniske møbler, der stadig produceres i dag. Et af de mest kendte designs fra Børge Mogensen er hans J52B spisebordsstol, der i sin enkelthed og solide konstruktion fremhæver den nordiske designtradition. Denne spisebordsstol har varianter, der har Svanemærket. Et ambitiøst mål hos FDB Møbler er at opnå Svanemærket på alle deres møbler.

 

Selvom årerne er gået, og designverden har udviklet sig meget siden 1942, og der har været op og ned ture for FDM Møbler, er de stadig en vigtig spiller på markedet. Virksomheden har løbende udvidet sin kollektion for at imødekomme de behov forbrugerne har nu, uden at miste sine værdier og rødder fra fortiden. Møbler skal tjene mennesket, derfor har spørgsmål som ”Hvordan vinkles denne stols ryglæn for optimal komfort? Eller ”Hvor meget plads skal der være, for at armene kan være der?” Osv... været vigtige og fyldt meget i udtænkningen af nye design. Alle møbler fra FDB Møbler er nøje designet for til at følge livets bevægelser og imødekomme ændringen i forbrugernes skiftende behov. I alt, hvad virksomheden designer, tænker de mindst 30 år frem i tiden. Dette er den gennemsnitlige levetid for deres møbler, selvom flere af dem holder endnu længere. Denne tilgang til designet og produktionen udgør en bæredygtig tankegang, sammenflettet med et tidløst design. Produkterne er designet til at overleve generationsskifte.

 

FDB Møbler leverer en høj kvalitet til gode priser, så alle kan være med. Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi et bredt udvalg af møbler fra FDM Møbler. Her finder du både havemøbler, bænke, spisebordsstole, sofaer og meget mere. Ønsker du møbler til en god pris, men med en lang levetid, så udforsk vores udvalg af FDB Møbler i dag!