GUBI | Skriveborde

  • Flere varianter

    GUBIs TS Desk skrivebord er designet af GamFratesi med stor inspiration fra Art Deco bygningsværket The Standard, som huset restauranten af samme navn i København. Dette bord er et praktisk og tidsløst bord til kontoret, hvor det elegante metalstel let løfter den solide bordplade i marmor eller glas op.

    Learn more...

      Spar 4.849 kr.
    Fra 14.150 kr. 18.999 kr. Bestillingsvare

Internationalt dansk design

Hos Bolighuset Werenberg går vi op i, at der er noget til enhver smag. Og det er netop denne grund til, at vi forhandler et stort udvalg af GUBI produkter. GUBI skiller sig ud fra resten af markedet ved at forene fortid og nutid i en unik og luksuriøs kombination. Og det er her GUBI skriveborde kommer ind i billedet. GUBI skriveborde er ikke som ethvert andet skrivebord. Skrivebordene er unikke og spændende i deres design, og udover at være yderst funktionelle, er de et designelement i sig selv. Med flotte materialer og spændende snit, er GUBI skrivebordene noget helt andet end det sædvanlige.

Du kan med fordel kombinere et GUBI skrivebord med en GUBI loungestol, lampe og spejl for virkelig at fuldende looket i hjemmet. Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser. 

Shop GUBI online

Du har mulighed for at shoppe din GUBI produkter her på siden, og få det leveret direkte hjem til døren. Vi lever naturligvis fragtfrit ved alle onlinekøb over 599,- 
Som altid har vi 100% prismatch, hvilket sikrer dig den absolut skarpeste pris på markedet. 
Product successfully added to the product comparison!