GUBI | Spejle

 • Flere varianter

  Én af Gio Pontis signaturdesigns er dette smukke Randaccio spejl fra 1925. Spejlet forener elegance med enkelthed og er karakteriseret ved den atypiske krone-detalje på toppen.

  Learn more...

    Spar 1.354 kr.
  Fra 3.645 kr. 4.999 kr. BESTILLINGSVARE
 • Elegant og moderne vægspejl fra GUBI med fine messingdetaljer. Et spejl der kommer til sin ret, når det får lov til at dominere væggen.

  Learn more...

    Spar 1.959 kr.
  5.040 kr. 6.999 kr. BESTILLINGSVARE
 • Flere varianter

  Super smukt og elegant vægspejl fra GUBI, som giver rummet dybde, lys og en følelse af en ekstra dimension. Fås i sort og messing. 

  Learn more...

    Spar 2.560 kr.
  Fra 7.439 kr. 9.999 kr. BESTILLINGSVARE
 • Flere varianter

  Super elegant spejl i enkelt design kombineret med varmen fra læderkanten og de fine messingdetaljer. Kan ophænges både horisontalt og vertikalt.

  Learn more...

    Spar 2.700 kr.
  Fra 7.299 kr. 9.999 kr. BESTILLINGSVARE
 • Flere varianter

  Et smukt spejl der med sin lette runde form og ikoniske udtryk, tilføjer et blidt touch af elegance til enhver indretning. Kan fås i to størrelser og to farver.

  Learn more...

    Spar 2.279 kr.
  Fra 5.720 kr. 7.999 kr. BESTILLINGSVARE
 • Flere varianter

  Adnet Wall Mirror - Circular - fra GUBI er et ægte designikon. Spejlet har et elegant og råt look på samme tid - og fortjener den bedste plads på væggen.

  Learn more...

    Spar 1.485 kr.
  Fra 4.014 kr. 5.499 kr. BESTILLINGSVARE
GUBI er noget helt nyt og unikt på den danske møbelfront, og det ser man også i deres spejle. GUBI spejle giver rum og lys til ethvert værelse, de hænger i, og så er de anderledes og smukke. De er et helt stykke design i sig selv. Skab fornyet energi i rummet med et af vores GUBI spejle. Se blandt andet de interessante runde spejle med læderdetaljer, eller de større rektangulære spejle i flere størrelser. Og udvalgte af modellerne fås i flere materialer og farver end vist, så klik endelig ind for at læse mere.
Product successfully added to the product comparison!