Stressless® | Sofaborde

 • Flere varianter

  Eksklusivt sofabord og sidebord i et stilfuldt retromoderne look, som passer perfekt til Stressless' øvrige møbler. Style bordet føres både som sofabord og sidebord, som har en lille højdeforskel og er derfor særdeles velegnet til at blive kombineret på flere måder.

  Learn more...

     
  Fra 2.490 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Stilfuldt glasbord som lille sidebord eller sofabord. Stressless® har designet Urban glasbordet særligt til at matche deres lænestole med det stilrene understel Star.

  Learn more...

     
  Fra 3.390 kr. Bestillingsvare
 • Elegant og stilrent sofabord, som passer særdeles godt til Stressless® lænestole med detaljer af aluminium og stål.

  Learn more...

     
  6.290 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Tilføj dette elegante armbord til din Emma E200 eller Stella sofa og få en praktisk overflade til en kop eller et glas inden for din rækkevidde. Armbordet er også praktisk til fjernbetjeninger. Et lille, flot bord til dit armlæn!

  Learn more...

     
  Fra 1.090 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Omdan din Stella puf til et smart sofabord med denne bordplade i flere varianter fra Stressless®! Stella Pallbord passer til Stella puffen, som du også kan bestille igennem vores webshop. Med denne bordplade kan du nemt stille en kop kaffe eller en skål med frugt på et stabilt underlag.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 1.343 kr. 1.790 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Blød og lækker puf til din Stella sofa i flotte varianter fra Stressless®! Denne puf passer til Stella sofaerne, så du kan få mest muligt ud af BalanceAdapt-systemet. Smæk benene op på puffen og lad roen skylle ind over dig.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 3.375 kr. 4.500 kr. Bestillingsvare
Selvom Stressless specialiserer sig inden for siddepladser, så kan de også meget andet end det. Med et Stressless sofabord sætter du præg på din indretning med flotte linjer i høj kvalitet. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af Stressless sofaborde, som alle har det til fælles, at designet er i top. Se eksempelvis de retro inspirerede klassikere i mørke materialer, eller de tidløse borde i stål og glas, som skaber lys og rum i lokalet. Flere af modellerne fås i forskellige størrelser og former, så klik endelig ind på hver enkelt vare for at finde noget, der passer til din stil.
Product successfully added to the product comparison!