Det hele startede tilbage i 2005, da grundlægger Trine Andersen flyttede i hus med sin mand. Huset skulle renoveres, herunder bl.a. have nyt tapet. Men der var ikke noget tapet, som faldt i Trine Andersens smag. Derfor startede hun med at lave sig eget, faktisk endte hun med at have designet ti forskellige tapetdesign. Senere ansøgte hun om at få dem udstillet på en messe i Danmark, hvor hun fik ét tapetdesign udstillet – Derved startede ferm LIVING med ét tapetdesign og en håndfuld af prints.

     

    I dag består ferm LIVING af et bredt udvalg af møbler, boliginteriør, belysning m.m. til hele hjemmet. Produkterne fremstår i et flot skandinavisk design, hvor hvert enkelt produkt er nøje udvalgt for at bringe æstetik og funktionalitet i harmoni. Uanset om du vil opgradere din stue, soveværelse eller køkken kan du finde det perfekte produkt blandt ferm LIVINGs flotte design.

     

    Virksomhedens designfilosofi er dybt forankret i skandinaviske designtraditioner, som hylder enkelhed og naturlige materialer, samt et smukt udført håndværk. Succesen kan delvist tilskrives ferm LIVINGs evne til at omfavne moderne trends uden at ofre deres karakteristiske skandinaviske identitet. De har formået at designe produkter, der appellerer til både klassiske designelskere og dem, der søger et mere moderne og innovativt udtryk.

     

    Udover deres fokus på at skabe enkle, funktionelle og flotte skandinaviske design har ferm LIVING også en stærkt bæredygtighedsprofil. De stræber efter at bruge miljøvenlige materialer og produktionsmetoder, og arbejder konstant på at minimere deres miljøpåvirkning.

     

    Ønsker du at pifte dit hjem op med skandinaviske flotte og enkle designs? Så gå på opdagelse i Bolighuset Werenbergs store udvalg af boliginteriør, møbler og belysning fra ferm LIVING i dag!