Stressless® | Sofaer - 2 pers.

 • Flere varianter

  Enkel og flot modulsofa med adskillige skønne varianter i uld og læder fra Stressless®! Alle Emma sofaerne indeholder ErgoAdapt-funktionen, som elegant tilpasser sædets position efter din siddestilling.

  Learn more...

     
  Fra 23.000 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Smart modulsofa med flere skønne varianter i farver og materialer fra Stressless®! Emma sofaerne kommer med den praktiske funktion ErgoAdapt, som justerer sædets stilling.

  Learn more...

     
  Fra 23.000 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne modulsofa med mange flotte varianter i polstring fra Stressless®! Denne sofa indeholder den smarte funktion ErgoAdapt, som justerer sædets position, så du virkelig får den bedste komfort!

  Learn more...

     
  Fra 23.000 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Blød og lækker puf til din Stella sofa i flotte varianter fra Stressless®! Denne puf passer til Stella sofaerne, så du kan få mest muligt ud af BalanceAdapt-systemet. Smæk benene op på puffen og lad roen skylle ind over dig.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 3.375 kr. 4.500 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Stilren sofa med skønne polstringsmuligheder i tidsløse farver fra Stressless®! Denne sofa indeholder det smarte BalanceAdapt system, som lader sofaen følge dine bevægelser for optimal komfort.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 17.550 kr. 23.400 kr. Bestillingsvare
Stressless går efter at være den førende producent inden for komfortable stole, men det er bestemt ikke det eneste, de er gode til. Stressless producerer også sofaer i mange forskellige farver, størrelser og modeller. Og naturligvis er sofaerne også produceret ud fra ergonomiske principper og brugernes behov. Se nærmere på vores udvalg af Stressless 2 personers sofa. Vi har flere forskellige modeller, som hver især er unikke med deres design og farver, men som alle har den unikke Stressless komfort. Gennemgående inden for alle Stressless 2 personers sofaer er som altid det klassiske skandinaviske design, som eleverer stilen og sætter præg på indretningen.
Product successfully added to the product comparison!