Stressless® | Sofaer - 3 pers.

 • Flere varianter

  Skøn modulsofa med mange flotte varianter i stof og læder fra Stressless®! Alle Emma sofaer har indbygget ErgoAdapt-funktion, som justerer sædernes positioner efter brugernes siddestilling.

  Learn more...

     
  Fra 29.700 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Flot modulsofa med tidsløse farver og holdbare materialer fra Stressless®! Emma sofaerne indeholder den praktiske funktion ErgoAdapt, som let og elegant justerer stillingen på sædet.

  Learn more...

     
  Fra 29.700 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Smart modulsofa i et væld af skønne farver af læder og stof fra Stressless®! Denne sofa har indbygget ErgoAdapt-funktion, som tilpasser sædernes position for bedste komfort til dig.

  Learn more...

     
  Fra 29.700 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Blød og lækker puf til din Stella sofa i flotte varianter fra Stressless®! Denne puf passer til Stella sofaerne, så du kan få mest muligt ud af BalanceAdapt-systemet. Smæk benene op på puffen og lad roen skylle ind over dig.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 3.375 kr. 4.500 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Lækker sofa med mange tidsløse muligheder for polstring fra Stressless®! Sofaen er opbygget med BalanceAdapt-systemet, som lader sofaen følge dig og dine siddestillinger for den bedst mulige komfort.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 23.475 kr. 31.300 kr. Bestillingsvare
Stressless 3 personers sofa er til dig, der holder af komfort, og som gerne lader sofaen være et bærende møbel i hjemmet. Med en Stressless 3 personers sofa får du plads til hele familien, samtidig med, at du ikke behøver at gå ned på design og kvalitet. Sofaerne er udviklet til, at 3 personer kan sidde i den samtidig og stadig kan få optimal komfort. Kombiner eventuelt en Stressless 3 personers sofa med en 2 personers sofa eller med et par af vores lænestole for et fuldendt look. Eller lad sofaen stå alene og elevere din stue.
Product successfully added to the product comparison!