Stressless® | Hjørnesofaer

 • Flere varianter

  Tidsløs modulopbygget hjørnesofa i lækre materialer og flotte farver fra Stressless®! Indbygget i hvert sæde er den smarte ErgoAdapt-funktion, som tilpasser positionen på sædet efter din siddestilling.

  Learn more...

     
  Fra 59.900 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Smart modulopbygget hjørnesofa med mange lækre varianter i farver og materialer fra Stressless®! Alle sæderne indeholder den praktiske ErgoAdapt-funktion, som elegant justerer sædets position efter dine bevægelser.

  Learn more...

     
  Fra 57.360 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Flot modulopbygget hjørnesofa i lækre materialer og tidsløse farver fra Stressless®! Hvert sæde indeholder den smarte ErgoAdapt-funktion, som let justerer positionen på sædet efter dine bevægelser for ekstra god komfort.

  Learn more...

     
  Fra 59.900 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Blød og lækker puf til din Stella sofa i flotte varianter fra Stressless®! Denne puf passer til Stella sofaerne, så du kan få mest muligt ud af BalanceAdapt-systemet. Smæk benene op på puffen og lad roen skylle ind over dig.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 3.375 kr. 4.500 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Stilren hjørnesofa med tidsløse polstringsmuligheder fra Stressless®! Denne sofa indeholder BalanceAdapt-systemet, som elegant følger dine bevægelser, så du opnår den bedste komfort.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 39.975 kr. 53.300 kr. Bestillingsvare
Vælg den samlede pakke og tag det nemme valg med en Stressless hjørnesofa. Med vores udvalg af Stressless hjørnesofaer får du plads til hele familien i et møbel. Og samtidig ydes der maksimal komfort for alle, der bruger den. Hjørnesofaen kan både kombineres med andre Stressless møbler, som for eksempel lænestolene, eller den kan stå alene, som hovedmøblet i stuen. En Stressless hjørnesofa er perfekt til dem med en stor familie, eller dem som holder af at have mange gæster. For med en hjørnesofa behøver du ikke andet for at få plads til det store selskab.
Product successfully added to the product comparison!