Stressless® | Sofaer

 • Flere varianter

  Tidsløs modulopbygget hjørnesofa i lækre materialer og flotte farver fra Stressless®! Indbygget i hvert sæde er den smarte ErgoAdapt-funktion, som tilpasser positionen på sædet efter din siddestilling.

  Learn more...

     
  Fra 59.900 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Skøn modulsofa med mange flotte varianter i stof og læder fra Stressless®! Alle Emma sofaer har indbygget ErgoAdapt-funktion, som justerer sædernes positioner efter brugernes siddestilling.

  Learn more...

     
  Fra 29.700 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Enkel og flot modulsofa med adskillige skønne varianter i uld og læder fra Stressless®! Alle Emma sofaerne indeholder ErgoAdapt-funktionen, som elegant tilpasser sædets position efter din siddestilling.

  Learn more...

     
  Fra 23.000 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Smart modulopbygget hjørnesofa med mange lækre varianter i farver og materialer fra Stressless®! Alle sæderne indeholder den praktiske ErgoAdapt-funktion, som elegant justerer sædets position efter dine bevægelser.

  Learn more...

     
  Fra 57.360 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Flot modulsofa med tidsløse farver og holdbare materialer fra Stressless®! Emma sofaerne indeholder den praktiske funktion ErgoAdapt, som let og elegant justerer stillingen på sædet.

  Learn more...

     
  Fra 29.700 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Smart modulsofa med flere skønne varianter i farver og materialer fra Stressless®! Emma sofaerne kommer med den praktiske funktion ErgoAdapt, som justerer sædets stilling.

  Learn more...

     
  Fra 23.000 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Tilføj dette elegante armbord til din Emma E200 eller Stella sofa og få en praktisk overflade til en kop eller et glas inden for din rækkevidde. Armbordet er også praktisk til fjernbetjeninger. Et lille, flot bord til dit armlæn!

  Learn more...

     
  Fra 1.090 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Flot modulopbygget hjørnesofa i lækre materialer og tidsløse farver fra Stressless®! Hvert sæde indeholder den smarte ErgoAdapt-funktion, som let justerer positionen på sædet efter dine bevægelser for ekstra god komfort.

  Learn more...

     
  Fra 59.900 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Smart modulsofa i et væld af skønne farver af læder og stof fra Stressless®! Denne sofa har indbygget ErgoAdapt-funktion, som tilpasser sædernes position for bedste komfort til dig.

  Learn more...

     
  Fra 29.700 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne modulsofa med mange flotte varianter i polstring fra Stressless®! Denne sofa indeholder den smarte funktion ErgoAdapt, som justerer sædets position, så du virkelig får den bedste komfort!

  Learn more...

     
  Fra 23.000 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Omdan din Stella puf til et smart sofabord med denne bordplade i flere varianter fra Stressless®! Stella Pallbord passer til Stella puffen, som du også kan bestille igennem vores webshop. Med denne bordplade kan du nemt stille en kop kaffe eller en skål med frugt på et stabilt underlag.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 1.343 kr. 1.790 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Blød og lækker puf til din Stella sofa i flotte varianter fra Stressless®! Denne puf passer til Stella sofaerne, så du kan få mest muligt ud af BalanceAdapt-systemet. Smæk benene op på puffen og lad roen skylle ind over dig.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 3.375 kr. 4.500 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Stilren hjørnesofa med tidsløse polstringsmuligheder fra Stressless®! Denne sofa indeholder BalanceAdapt-systemet, som elegant følger dine bevægelser, så du opnår den bedste komfort.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 39.975 kr. 53.300 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Lækker sofa med mange tidsløse muligheder for polstring fra Stressless®! Sofaen er opbygget med BalanceAdapt-systemet, som lader sofaen følge dig og dine siddestillinger for den bedst mulige komfort.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 23.475 kr. 31.300 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Stilren sofa med skønne polstringsmuligheder i tidsløse farver fra Stressless®! Denne sofa indeholder det smarte BalanceAdapt system, som lader sofaen følge dine bevægelser for optimal komfort.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 17.550 kr. 23.400 kr. Bestillingsvare
Med et kæmpe udvalg af Stressless® møbler garanterer vi, at du hos Bolighuset Werenberg finder en sofa, der passer til netop dine behov. Vores Stressless® sortiment favner bredt mellem sofaer i alle størrelser, modeller, farver, funktioner og ikke mindst høj- eller lav ryg. Om du skal bruge ekstra siddeplads til gæsteværelset eller en helt ny ergonomisk sofa til stuen, så har Werenberg helt sikkert noget for enhver smag. 

Med en Stressless® sofa er du garanteret, at kvalitet og komfort er i top - så det eneste du skal bekymre dig om er at finde frem til, hvilken model du vil have med hjem.
Stressless® sofaer kan kombineres med en Stressless® lænestol, eller som alene møbel, hvis der skal spares på pladsen. I vores sortiment finder du både 2-, 2.5- og 3-personers sofaer, som kan pryde ethvert rum.

Patenterede funktioner

Som det er med Stressless® møbler, så kommer de i et hav af modeller med forskellige funktioner - og deres sofaer er ingen undtagelse. Du kan blive klogere på nogle af deres ergonomiske funktioner herunder. 

Stressless® Balanceadapt lader dig finde balancen med deres agile sæder. Diskrete og kontrollerede rokkende bevægelser lader dig finde balancen samtidig med, at du opnår fuld komfort og ergonomisk støtte. Balanceadapt tilpasser sig altså automatisk efter de mindste bevægelser i kroppen. 

Med Stressless® Ergoadapt vil du diskret opleve, at sædet automatisk vinkler og justerer sig efter dine bevægelser. Du opnår derfor altid den perfekt vinkel, uanset om du sidder eller ligger ned. Kombiner Ergoadapat med Stressless® Plus system for at tage komfort til helt nye højder. Med Plus kan du med enkle tryk justere ryggen, sædet og den integrerede fodstøtte. På den måde opnår du total frihed uden, at gå på kompromis med kvaliteten. 

Et Stressless® møbel tilpasser sig efter dig – ikke omvendt - og det er ingen undtagelse med en sofa. Uanset om du sidder eller ligger ned, mærker du den ergonomisk korrekte støtte, når du er i en Stressless sofa. Bolighuset Werenberg garanterer, at du ikke vil fortryde at prøve en Stressless® sofa. Klik ind på de forskellige sofaer og se, hvilke materialer, farver, størrelser mm. som I kan bestille dem i. 

Din krop vil takke dig for at vælge en Stressless® sofa! 

Shop din Stressless sofa online

Skulle du have fundet din drømmesofa, så har du mulighed for at få den leveret direkte hjem til dig ved at købe den online. Hos Bolighuset Werenberg får du 100% prismatch, hvis du skulle finde varen billigere hos en af vores konkurrenter og som altid får du fri fragt ved online-køb over 599 kr. 

Product successfully added to the product comparison!