Stressless® | Lænestole m. indbygget skammel

 • Personlig komfort igennem skræddersyede indstillinger og høj kvalitet fra Stressless®. Mike lænestolen er til dig, der ønsker sublim komfort og et lækkert design!

  Learn more...

    Spar 6.000,00 kr.
  17.999,00 kr. 23.999,00 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Lænestol i super kvalitet med praktiske funktioner i smukt, skandinavisk design fra Stressless®! Optimér din komfort ved at indstille stolens ryg, nakke og fodstøtte efter dit behov. Massage og varme i ryglænet kan tilkøbes - perfekt til livsnyderen!

  Learn more...

     
  Fra 32.770,00 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Skandinavisk designet lænestol i høj kvalitet med flere praktiske funktioner fra Stressless®! Få optimal komfort og indstil stolens position efter dine behov. Til livsnyderen fås denne stol også med massage og varme i ryglænet.

  Learn more...

     
  Fra 34.350,00 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Klassisk designet lænestol med smarte funktioner fra Stressless®! Denne hvilestol vil give dig den mest optimale komfort igennem stolens funktioner, som tilpasser sig efter dine siddestillinger og bevægelser.

  Learn more...

    Spar 4.591,00 kr.
  Fra 15.429,00 kr. 20.020,00 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Luksuriøs lænestol i et moderne, slankt design fra Stressless®! Denne hvilestol giver dig optimal komfort, fordi stolens smarte funktioner tilpasser sig efter dine siddestillinger.

  Learn more...

    Spar 4.481,00 kr.
  Fra 13.429,00 kr. 17.910,00 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Utroligt behagelig lænestol fra Stressless® i bløde og alligevel sofistikerede former. Ruby Power giver dig den perfekte støtte til hele kroppen.

  Learn more...

    Spar 6.601,00 kr.
  Fra 15.999,00 kr. 22.600,00 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne lænestol fra Stressless® byder på veldesignet og formidabel komfort! Skyline lænestolen støtter hele din krop, så du kan slappe helt af i et smidigt flow, der er tilpasset dine bevægelser.

  Learn more...

     
  Fra 24.610,00 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Magic er lænestolen med absolut bedst komfort efter Stressless® eget udsagn! Stolens formgivning sørger for at støtte dig mest optimalt og give dig bedst mulig komfort. Top kvalitet i både design og polstring!

  Learn more...

     
  Fra 26.160,00 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Super behagelig lænestol med lækkert design og blød polstring. Live Power lænestolen optimerer din komfort på bedste Stressless®-manér med de fleksible funktioner i stolens stel, ryg og indbyggede fodstøtte.

  Learn more...

     
  Fra 25.040,00 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Utroligt behagelig lænestol designet med et luksuriøst udtryk til de, der elsker klassisk design. Bag den tidløse overflade finder du de kendetegnende smarte Stressless®-funktioner, som optimerer din komfort. Med denne lænestol kan du læne dig tilbage og nyde optimal komfort og velvære.

  Learn more...

     
  Fra 21.520,00 kr. Bestillingsvare
Stressless lænestole med indbygget skammel er ultimativ luksus for dig og din krop. Stolene ligner normale liggestole, men alle indeholder en indbygget skammel, som er gemt væk, og som kan trækkes frem med et sviptag. Funktionaliteten er derfor i top, og derudover er der også sovefunktion på flere af modellerne. Stressless lænestole med indbygget skammel fås i et udvalg af design og farver. Så klik endelig ind på modellerne for at se flere farver og materialer. Lænestolene er alle bygget ud fra princippet om ultimativ komfort, og du ved derfor, at du får en behagelig oplevelse, hvis du vælger en lænestol med indbygget skammel fra Stressless.
Product successfully added to the product comparison!