Stressless® | Lænestole m. indbygget skammel

 • Personlig komfort igennem skræddersyede indstillinger og høj kvalitet fra Stressless®. Mike lænestolen er til dig, der ønsker sublim komfort og et lækkert design!

  Learn more...

  Spar 25 %  
  17.910 kr. 23.880 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Lænestol i super kvalitet med praktiske funktioner i smukt, skandinavisk design fra Stressless®! Optimér din komfort ved at indstille stolens ryg, nakke og fodstøtte efter dit behov. Massage og varme i ryglænet kan tilkøbes - perfekt til livsnyderen!

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 25.493 kr. 33.990 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Skandinavisk designet lænestol i høj kvalitet med flere praktiske funktioner fra Stressless®! Få optimal komfort og indstil stolens position efter dine behov. Til livsnyderen fås denne stol også med massage og varme i ryglænet.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 25.493 kr. 33.990 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Klassisk designet lænestol med smarte funktioner fra Stressless®! Denne hvilestol vil give dig den mest optimale komfort igennem stolens funktioner, som tilpasser sig efter dine siddestillinger og bevægelser.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 17.918 kr. 23.890 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Luksuriøs lænestol i et moderne, slankt design fra Stressless®! Denne hvilestol giver dig optimal komfort, fordi stolens smarte funktioner tilpasser sig efter dine siddestillinger.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 15.743 kr. 20.990 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Utroligt behagelig lænestol fra Stressless® i bløde og alligevel sofistikerede former. Ruby Power giver dig den perfekte støtte til hele kroppen.

  Learn more...

    Spar 6.692 kr.
  Fra 19.998 kr. 26.690 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Magic er lænestolen med absolut bedst komfort efter Stressless® eget udsagn! Stolens formgivning sørger for at støtte dig mest optimalt og give dig bedst mulig komfort. Top kvalitet i både design og polstring!

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 20.093 kr. 26.790 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Utroligt behagelig lænestol designet med et luksuriøst udtryk til de, der elsker klassisk design. Bag den tidløse overflade finder du de kendetegnende smarte Stressless®-funktioner, som optimerer din komfort. Med denne lænestol kan du læne dig tilbage og nyde optimal komfort og velvære.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 17.318 kr. 23.090 kr. Bestillingsvare
Stressless lænestole med indbygget skammel er ultimativ luksus for dig og din krop. Stolene ligner normale liggestole, men alle indeholder en indbygget skammel, som er gemt væk, og som kan trækkes frem med et sviptag. Funktionaliteten er derfor i top, og derudover er der også sovefunktion på flere af modellerne. Stressless lænestole med indbygget skammel fås i et udvalg af design og farver. Så klik endelig ind på modellerne for at se flere farver og materialer. Lænestolene er alle bygget ud fra princippet om ultimativ komfort, og du ved derfor, at du får en behagelig oplevelse, hvis du vælger en lænestol med indbygget skammel fra Stressless.
Product successfully added to the product comparison!