GUBI | Barstole

 • Flere varianter

  GUBI Bar Stool fra 2003 er udviklet af Komplot Design. Stolen er en af de første møbeldesigns, der benytter tredimensionel formpresning af finér.

  Learn more...

   
 • Flere varianter

  GUBI Beetle Counter barstol blev designet i 2013 af GamFratesi. Barstolen er en behagelig stol - oplagt til baren eller køkkenet.

  Learn more...

   
 • Flere varianter

  GUBI Beetle Counter barstol er designet af GamFratesi i 2013. Barstolen er en komfortabel stol - perfekt til køkkenet eller baren.

  Learn more...

    Spar 600 kr.
  Fra 2.399 kr. 2.999 kr. BESTILLINGSVARE
 • Flere varianter

  GUBI Bar Stool blev designet af Komplot Design i 2003. Det er et af de første møbeldesigns, hvor træfinér er fremstillet med 3D-formpresning.

  Learn more...

     
  Fra 2.799 kr. BESTILLINGSVARE
 • Flere varianter

  GUBI Bar Stool af Komplot Design blev designet tilbage i 2003. Det tredimensionelt formpressede sæde i træfinér er det første indenfor møbeldesigns.

  Learn more...

     
  Fra 2.299 kr. BESTILLINGSVARE
Med en GUBI barstol får du ren luksus og klassisk design. GUBIs møbler emmer af luksus og kvalitet, og formår at ramme en helt ny form for møbeldesign, som ikke ses andre steder. Vi forhandler et stort udvalg af GUBI barstole, som har mange indretningsmuligheder. Liv køkkenet op med en smuk barstol med guldskelet eller hold de rene skandinaviske linjer med de diskrete stole af lyst træ eller stål. Barstolene har ikke kun funktionalitet i en bar, men kan bruges på mange måder, hvis man lader inspiration flyde. Opgrader for eksempel dit hjemmekontor med et hæve-sænke bord og tilføj en GUBI barstol for bedre holdning og smuk indretning.
Product successfully added to the product comparison!