Lastein | Bøjler

Lastein | Bøjler
 • Flere varianter

  Norline bøjlen er elegant og enkel. Bøjlen kan både bruges i entréen til overtøj, men også som pynt andre steder i hjemmet.

  Learn more...

  Fra 249 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Sir James bøjlen med én knop, har et elegant og enkelt design. Bøjlen kan både bruges i entréen til overtøj, men også som pynt andre steder i hjemmet.

  Learn more...

  Fra 199 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Sir James bøjlen har et flot og enkelt design. Bøjlen kan både bruges i entréen til overtøj, men også andre steder i hjemmet.

  Learn more...

  Fra 199 kr. Bestillingsvare
Når man kigger på Lastein bøjler, kan man tydeligt se, at Jørgen Lastein er uddannet smed. Lastein bøjler fås i et udvalg af modeller, og er alle i metal med enkelte detaljer i træ. Designet er simpelt og elegant, og enkeltheden brydes af diskrete elementer, som giver et ekstra præg. Elementer som gør produkterne til klassiske Lastein. Bøjlerne fås i flere farver og kan både bruges i entreen til tungt overtøj, men også i skabe og garderober til skjorter og lignende. Flere af bøjlerne indgår i Lasteins Sir James serie, så du kan matche hele din entre eller garderobe med topkvalitets produkter fra Lastein.
Product successfully added to the product comparison!