• Flere varianter

  Chairsoft lænestolen fra Tine K Home giver med sine bløde former og stilrene design et moderne udtryk. Den nordiske enkelthed spiller godt sammen med de afslappede, bløde former. Lænestolen findes i mange stilrene farver!

  Learn more...

     
  Fra 17.848 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Sofasoft XL fra Tine K Home er en moderne og rummelig sofa med plads til fire personer. Designet er et moderne mix af boheme living og skandinavisk minimalisme. Fås i mange stilrene farver!

  Learn more...

     
  Fra 32.948 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Sofasoft Large sofaen fra Tine K Home har plads til tre personer i de bløde former. Udtrykket er en moderne blanding af nordisk og boheme stil i alsidige farver, der passer til ethvert hjem.

  Learn more...

     
  Fra 24.708 kr. Bestillingsvare
Tine K Home er et eksklusivt univers af interiør og møbler, der emmer af sjæl og historie. Stilen er et elegant mix af boheme living, botanical living og ikke mindst den velkendte skandinaviske enkelthed. Tine K Home har hjemme i Danmark, men henter inspiration til deres kollektioner fra naturen og udlandsrejser, hvor både traditionelle arbejdsmetoder, kultur og historie behandles med stor respekt.
Product successfully added to the product comparison!