• Flere varianter

  Hashira floor lamp er en elegant fusion af dansk modernitet og japansk tradition. Denne gulvlampe har et geometrisk formsprog og masser af atmosfære! Hashira gulvlampen fungerer særdeles godt til stuen eller soveværelset. Føres i to smukke varianter.

  Learn more...

     
  Fra 4.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Hashira table lamp er en smuk fusion af japansk tradition og dansk modernitet. Denne lampe er enkel i sit formsprog og alligevel fuld af karakter! Hashira bordlampen er desuden perfekt til et lavt bord eller en skænk i gangen, soveværelset eller stuen. Føres i to fine varianter.

  Learn more...

     
  2.495 kr. Bestillingsvare
 • Denne unikke bordlampe er udført i en spændende geometrisk komposition med sandfarvet sten og bronzeret aluminium. Indstil lyset til det rette niveau og skab en hyggelig atmosfære til sofabordet, natbordet eller reolen.

  Learn more...

     
  3.995 kr. Bestillingsvare
 • Denne søjleformede bordlampe har et enkelt og alligevel råt look i bronzeret aluminium. Lampen er super anvendelig og fleksibel idet den er transportabel og lyset kan justeres i tre indstillinger. Perfekt til sofabord, reol eller natbord!

  Learn more...

     
  1.299 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne transportable bordlampe er udført i et klassisk design med enkle former og spændende farver. Det bløde, varme lys vil give en intim atmosfære til ethvert sofabord, natbord eller reol.

  Learn more...

     
  1.299 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne pendel designet med enkle former og detaljer i messing. De tidsløse farver svæver elegant i luften over spisebordet, i køkkenet eller i stuen. Der er mange muligheder for Levitate pendant, som giver et smukt lys uanset lokationen.

  Learn more...

     
  Fra 2.695 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Enkel magsinholder til det sofistikerede Zet reolsystem. Med denne magasinholder i stål kan du udstille dine kæreste bøger, magasiner og billeder og få et godt overblik, når du skal hente dit læsestof frem.

  Learn more...

     
  995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Smukt bagpanel til det elegante reolsystem Zet. Bagpanelet er beklædt i tekstil i dæmpede, tidsløse farver. En smuk måde at tilføje både farve og bedre akustik til rummet.

  Learn more...

     
  1.495 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Sofistikeret reolsystem i tidsløse farver og forenklede linjer, som bl.a. er baseret på bogstaverne U og Z. Systemet er nemt at skille ad og samle i et nyt rum. Super praktisk og en fryd for øjet!

  Learn more...

     
  Fra 4.495 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Sofistikeret, rundt spejl indrammet i en enkel messingramme, som enten er bronzeret eller poleret. Designet indeholder enkle messingdetaljer, som både er dekorative og funktionelle.

  Learn more...

     
  Fra 7.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Enkelt gulvtæppe i stilren ribbet vævning i tidsløse farver, som til enhver tid vil passe ind i en given indretning. Tæppets overflade er blød og rar at røre ved og kan være med til at bløde op for et hårdt gulv.

  Learn more...

     
  Fra 5.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Smukt gulvtæppe vævet på en særlig måde, der giver tæppets overflade en blød og spændende struktur. Med dette tæppe kan du skabe sammenhæng imellem møbler og samtidigt beskytte gulvet.

  Learn more...

     
  Fra 5.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Praktisk skrivebord til ophæng på væg i et enkelt, arkitektonisk design. Hæng det op i hvilken som helst højde, så du enten kan sidde eller stå ved det. Bordet er super praktisk til gangen, køkkenet eller et lille, interimistisk kontor.

  Learn more...

     
  2.195 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Spisebord i et arkitektonisk design udført i egetræ. Androgyne spisebordet rummer både bløde og lige linjer i en monumental udformning. Skab et stilfudt spiseareal med dette unikke bord!

  Learn more...

     
  Fra 29.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Stilfuldt spisebord i monumentalt design udført i egetræ med rektangulær bordplade. Både lige linjer og bløde detaljer mødes på fineste vis i dette unikke spisebord. Skab en flot spisestue med et arkitektonisk islæt!

  Learn more...

     
  Fra 29.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne modulsofa i mange anvendelige kombinationer med og uden puf. Denne sofa i bløde former giver super komfort til dig og familien, så I kan nyde mange gode stunder lige her! Sofaen kommer i et bredt udvalg af flotte polstringer.

  Learn more...

     
  Fra 30.600 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne sofa og spisebordsstol i ét! Eave dining sofaen har en højde, som er perfekt til spisebordet, så du kan nyde et godt måltid i smukke former. Blød de lige linjer i køkkenet og spisestuen op med de volumiøse og alligevel enkle former i denne spisebordsstol.

  Learn more...

     
  Fra 28.495 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Minimalistisk spisebordsstol i kurvede former og varme materialer, som leverer en hyggelig stemning til ethvert hjem. Afteroom Plywood spisebordsstolen fås her med polstret sæde i flere flotte varianter!

  Learn more...

     
  4.895 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Enkel spisebordsstol i varme trænuancer og bløde former, som giver en hjemlig atmosfære til enhver spisestue. Afteroom Plywood spisebordsstolen kan med fordel stables, så du altid kan få enten mere gulvplads eller flere gæster.

  Learn more...

     
  3.395 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Spisebordsstol i et klassisk design med holdbare materialer. Ryglænet i finér er let tiltet og sædet polstret for optimeret komfort. Flere smukke varianter er tilgængelige - find den rette til dit hjem!

  Learn more...

     
  Fra 3.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Enkel og samtidigt volumiøs loungestol perfekt til servering af kaffe og te. Tearoom loungestolen forærer en luksuriøs atmosfære til ethvert rum med sit eksklusive design og lækre materialer.

  Learn more...

    Spar 4.463 kr.
  Fra 17.832 kr. 22.295 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Enkel loungestol særligt velegnet til servering af te og kaffe. Tearoom club stolens eksklusive design og fornemme materialer giver en særligt luksuriøs stemning til ethvert rum!

  Learn more...

    Spar 3.951 kr.
  Fra 11.244 kr. 15.195 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Enkel ottoman i et lækkert design, der emmer af både skandinavisk og brasiliansk modernisme. Med sin bløde pude er denne puf et behageligt hvilested for dine ben.

  Learn more...

     
  Fra 4.195 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Skandinavisk og brasiliansk modernisme mødes på elegant vis i denne lave og bløde lounge stol i lækre materialer. En skøn lænestol til alle, der sætter både komfort og design højt!

  Learn more...

     
  Fra 13.495 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Smuk lænestol i egetræ eller valnød polstret med det blødeste fåreskind. Designet er tidsløst med en form, som er helt fantastisk at sidde i.

  Learn more...

    Spar 6.626 kr.
  Fra 19.869 kr. 26.495 kr. Bestillingsvare
 • En lige dele praktisk og smuk hylde i det flotteste, mørke marmor. Hæng hylden vandret eller lodret og sammensæt med flere Plinth hylder for et skulpturelt udtryk. Perfet til udstilling af bøger, vaser eller andre mindre genstande.

  Learn more...

     
  2.695 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Smukt højt bord i elegant marmor, der kan bruges på mange måder. Denne høje udgave af Plinth-bordene er perfekt som et lille sofabord, men fungerer mindst lige så fint som et sidebord eller til at fremhæve en smuk vase eller lampe.

  Learn more...

    Spar 2.346 kr.
  Fra 6.649 kr. 8.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Flot kubeformet sofabord i marmor, der nærmest er en skulptur i sig selv. Bordet fås i fire fine typer marmor, og uanset hvilken du vælger, garanterer det kvadratiske design et elegant og eksklusivt udtryk.

  Learn more...

    Spar 2.339 kr.
  Fra 6.656 kr. 8.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Stilfuldt og moderne sofabord i det flotteste marmor. Det lave design emmer af formfuldendt eksklusivitet, mens de elegante detaljer i marmoret gør hvert bord helt unikt.

  Learn more...

    Spar 3.899 kr.
  Fra 11.096 kr. 14.995 kr. Bestillingsvare

Giv dit hjem nyt liv med fantastiske designs fra Menu

Det danske brand Menu er ét, du skal kende til, hvis du  som vi og mange andre  er betaget af tidløst, veludført skandinavisk design. 

Menus stil er på alle måder gennemført og én, du ikke går fejl af. Den er ren og minimalistisk, samtidig med at den er eksperimenterende og nytænkende  en kombination der sikrer, at din indretning vil blive bemærket som gennemtænkt og formfuldendt.

Menus unikke designs tager ikke blot højde for tidens ånd. De sikrer også, at det du køber i dag, er noget, du vil glæde dig over og nyde i mange år ud i fremtiden. Designerne bag brandet har nemlig som mål, at produkterne skal kunne udstå det, Menu selv omtaler som “the test of time”  tidens test. Bæredygtighed og ansvarlighed er altså grundlæggende værdier, som Menu står inde for og tilfører industrien. 

Nogle af de særligt udvalgte materialer, som designerne hos Menu vælger at udforme produkterne i, vil du endda opleve ikke blot udstår “tidens test”. De vil over tid udvikle en helt særlig finish, der gør produkterne endnu mere unikke og afslører nye dimensionener med spændende effekter.
 

Gentænk dine rum

Uanset om du skal give dit hjem et nyt frisk pust eller indrette det helt fra bunden, giver Menu dig anledning til at gentænke den måde, du anskuer rummene på. Hvordan bruger du pladsen bedst? Og hvilken betydning har det for resten af rummet, når du vælger et sofabord, der udfylder flere funktioner og altså ikke blot er et bord, men også en skulptur i sig selv?

På samme måde kan du vende dig mod Menus fantastiske udvalg af lamper, når du skal finde lige netop den belysning, der passer ind i din stil og den stemning, du ønsker, skal indhylle rummet. 

Et mantra for Menus dygtige designere er at forbinde mennesker, designs og rum. En forbindelse, der skal skabes ved at aktivere vores sanser med velovervejede valg af farver og teksturer. I den forbindelse går Menu til opgaven i at fuldende dine rum  hvad end det er soveværelset, køkkenet, stuen, spisestuen, kontoret eller badeværelset  med respekt for dine egne præferencer og ønsker. Af den grund tilbyder Menu utallige muligheder for, at du kan sætte dit eget præg på produkterne. Du kan eksempelvis vælge mellem over 100 forskellige typer stof og læder og udpege lige netop den type træ, du bedst kan lide.

Valgene er dine, men én ting er sikker: Mulighederne er mange med moderne møbler fra Menu.
 

Alt på menuen

Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et bredt udvalg af Menus flotte møbler og lamper. Er du på udkig efter et nyt elegant spisebord, skulpturelt sofabord, en lækker loungestol eller smuk sofa, finder du det hos os. Vi står klar med sparring og vejledning, så du får lige netop det, du drømmer om.
Product successfully added to the product comparison!