• Flere varianter

  Spisebordsstol med polstret front i en moderne, skulpturel form. Stolen er ganske praktisk, da du kan stable 10 stole og på den måde let finde ekstra siddepladser frem til gæster. Det formpressede sæde i egetræsfinér synes svævende, hvilket giver en afslappet atmosfære til ethvert rum.

  Learn more...

    Spar 223 kr.
  Fra 2.972 kr. 3.195 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Polstret spisebordsstol i en nytænkende form, som er både skulpturel og praktisk, da du let kan stable 10 stole ad gangen. Så kan du hurtigt tilgå ekstra stole til et større selskab. Det polstrede sæde synes svævende, hvilket giver et luftigt udtryk, som fungerer godt til entréen såvel som spisestuen.

  Learn more...

    Spar 900 kr.
  Fra 2.095 kr. 2.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Skulpturel spisebordsstol i varme trænuancer i en nytænkende form, som lader dig stable stolene til fordel for enten mere gulvplads eller flere gæster. Med et nærmest svævende sæde har stolen et luftigt udtryk og er velegnet til spisestuen såvel som kontoret.

  Learn more...

     
  Fra 2.795 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Flot loungebord i varmt egetræ, som passer perfekt ind i skandinaviske hjem. Det enkle design med subtile organiske detaljer leverer en stilren indretning, hvor du kan kombinere flere Passage loungeborde i forskellige størrelser. Bestil dit nye sofabord allerede i dag!

  Learn more...

    Spar 749 kr.
  Fra 2.246 kr. 2.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Enkel barstol eller counterstol i solidt egetræ med flotte, organiske detaljer. Passage barstolen er grundet sit tidsløse design velegnet til mange forskellige rum og formål. Bestil din foretrukne farve direkte her på webshoppen!

  Learn more...

    Spar 513 kr.
  Fra 1.482 kr. 1.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Flot skammel i solidt egetræ med et enkelt design med fine, organiske detaljer. Benyt skamlen som ekstra siddeplads i køkkenet, gangen eller som alternativt lampebord. Passage skamlerne kan stables, så de fylder mindst muligt. Køb din favorit allerede nu her på webshoppen!

  Learn more...

    Spar 449 kr.
  Fra 1.046 kr. 1.495 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Flot og fleksibel skammel, som du kan benytte som interimistisk stol i stuen, på kontoret eller i værkstedet. Skamlen kan sammensættes til et bredere sæde eller bord og kan opbevares med minimalt brug af plads. Du får her 2 styk, så du får det fulde potentiale med det samme. Vælg en af de to højder i menuen og bestil allerede i dag.

  Learn more...

    Spar 615 kr.
  Fra 2.380 kr. 2.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Bar eller counter stol i holdbare materialer i et enkelt design. Både ryglæn og sæde er lavet i genanvendt plastik og giver med sin ergonomiske tiltning en super komfort. Vælg en af de flotte varianter og køb allerede i dag!

  Learn more...

    Spar 479 kr.
  Fra 1.916 kr. 2.395 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Fuldt polstret counter eller barstol i minimalistisk design. Det bløde sæde og ryg leverer en sublim komfort, så du kan nyde en god suppe eller drink ved barbordet eller køkkenøen. Vælg en af de flotte polstringsmuligheder og få en eksklusiv barstol til dit hjem.

  Learn more...

    Spar 1.159 kr.
  Fra 3.836 kr. 4.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Counter eller barstol i et tidsløst design i lækre materialer. Ryglænet i egetræsfinér er let tiltet, imens sædet er polstret til fordel for din komfort. Vælg en af de flotte varianter og bestil den høje barstol eller lavere counterstol direkte her på webshoppen.

  Learn more...

    Spar 719 kr.
  Fra 2.876 kr. 3.595 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Bar eller counter stol i stilrent design i holdbare kvalitetsmaterialer. Både sæde og ryglæn er lavet i egetræsfinér og har ergonomisk tiltning, så du får den bedste komfort. Vælg en af de tidsløse varianter og bestil allerede nu!

  Learn more...

    Spar 659 kr.
  Fra 2.636 kr. 3.295 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Ønsker du en eksklusiv sofa med høj ryg, så er Tearoom sofaen et oplagt valg! Med sin bløde polstring i kvalitetsmaterialer og høje ryg er denne sofa særligt oplagt til et læsehjørne eller offentlige rum som hotellobbyer og venteværelser. Stolen føres med eller uden stikkontakt. Vælg din favorit og bestil allerede i dag!

  Learn more...

     
  Fra 27.295 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne flotte lænestol med høj ryg og blød polstring er super oplagt til dig, der både ønsker god komfort og et eksklusivt udtryk til indretningen. Tearoom loungestolen er særligt oplagt til stuen eller offentlige rum som venteværelser. Stolen føres med eller uden stikkontakt. Vælg din favorit iblandt de lækre kvalitetsmaterialer og bestil allerede i dag!

  Learn more...

     
  Fra 17.495 kr. Bestillingsvare
 • Smuk og organisk skål i fantastisk grønlig røgfarvet glas. Skålens bølgende former leverer et unikt, skulpturelt udtryk, som gør skålen både praktisk og dekorativ. Aer skålen er særligt oplagt som frugtskål eller til små blomsterdekorationer.

  Learn more...

    Spar 359 kr.
  836 kr. 1.195 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Super stilfuldt sofabord i et enkelt, monumentalt design udført i enten træ eller sten. De solide materialer og lige linjer spiller flot sammen med de afrundede detaljer i stellet. Skab en unik stue med et arkitektonisk islæt!

  Learn more...

    Spar 1.799 kr.
  Fra 4.496 kr. 6.295 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Sidebord i et monumentalt design udført i MDF belædt med egetræsfinér eller valnødfinér. Androgyne sofabordet kan grundet sit særlige krydsstel placeres tæt på en sofa eller daybed, så du let kan nå bordet. Med dette sidebord får du en utroligt stilfuld indretning i din stue!

  Learn more...

    Spar 999 kr.
  Fra 3.196 kr. 4.195 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Sidebord i et monumentalt design med et unikt og enkelt stel i stål og en bordplade i det smukkeste marmor. Androgyne sofabordet kan pga. sit unikke stel stå meget tæt på en sofa eller daybed til fordel for dig. Skab en stilfuld stue med dette unikke sidebord!

  Learn more...

     
  Fra 3.694 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Stilfuldt sofabord i et helt enkelt design i det smukkeste marmor. Plinth Grand sofabordet udstråler et sofistikeret udtryk og leverer et smukt spil i overfladens naturlige struktur og mønster. Køb dit eget sofabord i marmor i den variant, du bedst kan lide - du er garanteret et helt unikt bord!

  Learn more...

    Spar 4.839 kr.
  Fra 17.156 kr. 21.995 kr. Bestillingsvare
 • Et enkelt vitrineskab i moderne design med lækre materialer. Glasset slører let indholdet i skabet, så det ser mere rydeligt ud. Perfekt til opbevaring af glas, vaser og lignende i spisestuen.

  Learn more...

    Spar 4.508 kr.
  10.487 kr. 14.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne og rå knagerække i pulverlakeret stål i flere varianter, så du kan vælge den rette simplicitet eller farverighed efter din smag. Knagerækken kan sættes op både vandret og lodret med et smukt skulpturelt udtryk som resultat.

  Learn more...

    Spar 300 kr.
  Fra 699 kr. 999 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Lille, moderne knagerække i pulverlakeret stål med eller uden en flot messing detalje. Sammensæt knagerne som du har lyst og skab en skulpturel dynamik i din entré!

  Learn more...

    Spar 150 kr.
  Fra 349 kr. 499 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Den flotteste bænk med polstret sæde i læder og fast sidebord med en bordplade i det smukkeste sorte marmor. Bænken er helt perfekt til gangen eller stuen og vil give dit hjem et eksklusivt udtryk!

  Learn more...

    Spar 1.696 kr.
  Fra 8.899 kr. 10.595 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Flot skammel i et enkelt, industrielt design i holdbare materialer. Skamlen føres i tre forskellige højder, så du kan bruge skamlen til enten spisebordet, køkkenøen eller barbordet. Bestil din ønskede højde direkte her på webshoppen!

  Learn more...

    Spar 330 kr.
  Fra 919 kr. 1.249 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  MENUs luksuriøse og alligevel rå barstol giver et spændende udtryk til din indretning. Barstolen er med sine holdbare materialer særligt velegnet til barbordet eller køkkenøen, hvor der er brug for ekstra højde. Bestil din Afteroom Plus counter eller barstol allerede i dag!

  Learn more...

    Spar 726 kr.
  Fra 3.769 kr. 4.495 kr. Bestillingsvare

Giv dit hjem nyt liv med fantastiske designs fra Menu

Det danske brand Menu er ét, du skal kende til, hvis du  som vi og mange andre  er betaget af tidløst, veludført skandinavisk design. 

Menus stil er på alle måder gennemført og én, du ikke går fejl af. Den er ren og minimalistisk, samtidig med at den er eksperimenterende og nytænkende  en kombination der sikrer, at din indretning vil blive bemærket som gennemtænkt og formfuldendt.

Menus unikke designs tager ikke blot højde for tidens ånd. De sikrer også, at det du køber i dag, er noget, du vil glæde dig over og nyde i mange år ud i fremtiden. Designerne bag brandet har nemlig som mål, at produkterne skal kunne udstå det, Menu selv omtaler som “the test of time”  tidens test. Bæredygtighed og ansvarlighed er altså grundlæggende værdier, som Menu står inde for og tilfører industrien. 

Nogle af de særligt udvalgte materialer, som designerne hos Menu vælger at udforme produkterne i, vil du endda opleve ikke blot udstår “tidens test”. De vil over tid udvikle en helt særlig finish, der gør produkterne endnu mere unikke og afslører nye dimensionener med spændende effekter.
 

Gentænk dine rum

Uanset om du skal give dit hjem et nyt frisk pust eller indrette det helt fra bunden, giver Menu dig anledning til at gentænke den måde, du anskuer rummene på. Hvordan bruger du pladsen bedst? Og hvilken betydning har det for resten af rummet, når du vælger et sofabord, der udfylder flere funktioner og altså ikke blot er et bord, men også en skulptur i sig selv?

På samme måde kan du vende dig mod Menus fantastiske udvalg af lamper, når du skal finde lige netop den belysning, der passer ind i din stil og den stemning, du ønsker, skal indhylle rummet. 

Et mantra for Menus dygtige designere er at forbinde mennesker, designs og rum. En forbindelse, der skal skabes ved at aktivere vores sanser med velovervejede valg af farver og teksturer. I den forbindelse går Menu til opgaven i at fuldende dine rum  hvad end det er soveværelset, køkkenet, stuen, spisestuen, kontoret eller badeværelset  med respekt for dine egne præferencer og ønsker. Af den grund tilbyder Menu utallige muligheder for, at du kan sætte dit eget præg på produkterne. Du kan eksempelvis vælge mellem over 100 forskellige typer stof og læder og udpege lige netop den type træ, du bedst kan lide.

Valgene er dine, men én ting er sikker: Mulighederne er mange med moderne møbler fra Menu.
 

Alt på menuen

Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et bredt udvalg af Menus flotte møbler og lamper. Er du på udkig efter et nyt elegant spisebord, skulpturelt sofabord, en lækker loungestol eller smuk sofa, finder du det hos os. Vi står klar med sparring og vejledning, så du får lige netop det, du drømmer om.
Product successfully added to the product comparison!