• Flere varianter

  Denne lille skål i glas og metal kan både bruges som skål og lysestage. Den minimalistiske, flade sfære holdes oppe af et enkelt stel i metal. Med din Échasse Hurricane får du en elegant lysestage, som vil give en hyggelig stemning til ethvert rum.

  Learn more...

    Spar 149 kr.
  Fra 450 kr. 599 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne moderne og minimalistiske skål er fremstillet i glas og metal. De elegante linjer og smukke farver leverer et stilrent udtryk. Brug din Échasse skål til udstilling af blomster og frugt eller få samling på dine små genstande på bordet på en smuk måde.

  Learn more...

    Spar 174 kr.
  Fra 525 kr. 699 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne enkle vase er udført i glas og metal i et minimalistisk udtryk. De enkle former giver sammen med de spændende farvevarianter et unikt og moderne udtryk. Stil med fordel din Échasse vase i vinduet for en flot lysreflektion.

  Learn more...

    Spar 324 kr.
  Fra 975 kr. 1.299 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne organiske vase er udført i glas med en smuk grønlig røgfarve. De bølgende former giver vasen et skulpturelt udtryk, hvorfor den sagtens kan stå alene eller indeholde flere blomsterarrangementer. Aer vasen vil stå særdeles smukt på stuebordet eller i vindueskarmen.

  Learn more...

     
  Fra 1.495 kr. Bestillingsvare
 • Denne skulpturelle lysestage i elegante, runde former står smukt i ethvert miljø. Det polerede messing passer godt sammen med det varme valnød, som udgør bunden af stearinlyset. En smuk lysestage perfekt til spisebordet eller toppen af en reol.

  Learn more...

     
  499 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne moderne lysestage er udført i et industrielt og alligevel hjemligt design i messing eller stål. Den organiske detalje med rattan snoet om lysestagen giver, sammen med den varme belysning fra lyset, et ganske nærværende udtryk.

  Learn more...

    Spar 80 kr.
  Fra 319 kr. 399 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne skulpturelle lysestage i enkle geometriske former fuldendes med stearinlyset på toppen. En betagende lysestage og samtalestarter perfekt til spisebordet eller sofabordet!

  Learn more...

    Spar 404 kr.
  Fra 1.595 kr. 1.999 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Hashira pendant lamp i varianten Cluster med tre sammensatte lampeskærme er designet som en moderne videreudvikling af traditionelle, japanske washi lamper. Denne pendel i japandi stil har masser af karakter og passer super godt til et moderne, nordisk hjem. Hæng Hashira loftslampen op i entréen, stuen eller spisestuen. Findes i flere størrelser og...

  Learn more...

    Spar 1.099 kr.
  Fra 3.896 kr. 4.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Hashira pendant lamp i japandi stil er en enkel og moderne fortolkning af traditionelle, japanske washi lamper. Denne pendel emmer af karakter og er perfekt til en moderne, skandinavisk indretning. Hæng Hashira loftslampen over spisebordet, i gangen eller på kontoret. Føres i flere størrelser og varianter.

  Learn more...

    Spar 439 kr.
  Fra 1.556 kr. 1.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Hashira floor lamp er en elegant fusion af dansk modernitet og japansk tradition. Denne gulvlampe har et geometrisk formsprog og masser af atmosfære! Hashira gulvlampen fungerer særdeles godt til stuen eller soveværelset. Føres i to smukke varianter.

  Learn more...

    Spar 800 kr.
  Fra 3.195 kr. 3.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Hashira table lamp er en smuk fusion af japansk tradition og dansk modernitet. Denne lampe er enkel i sit formsprog og alligevel fuld af karakter! Hashira bordlampen er desuden perfekt til et lavt bord eller en skænk i gangen, soveværelset eller stuen. Føres i to fine varianter.

  Learn more...

    Spar 500 kr.
  Fra 1.995 kr. 2.495 kr. Bestillingsvare
 • Denne unikke bordlampe er udført i en spændende geometrisk komposition med sandfarvet sten og bronzeret aluminium. Indstil lyset til det rette niveau og skab en hyggelig atmosfære til sofabordet, natbordet eller reolen.

  Learn more...

    Spar 800 kr.
  3.195 kr. 3.995 kr. Bestillingsvare
 • Denne søjleformede bordlampe har et enkelt og alligevel råt look i bronzeret aluminium. Lampen er super anvendelig og fleksibel idet den er transportabel og lyset kan justeres i tre indstillinger. Perfekt til sofabord, reol eller natbord!

  Learn more...

    Spar 259 kr.
  1.040 kr. 1.299 kr. Bestillingsvare
 • Denne bordlampe er designet med et klassisk udtryk igennem sine subtile, skulpturelle former. Lampen lyser med et varmt, blødt lys, som skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Perfekt til natbordet, skænken eller vindueskarmen.

  Learn more...

    Spar 232 kr.
  2.763 kr. 2.995 kr. Bestillingsvare
 • Denne klassiske Torso bordlampe er udført i et subtilt, skulpturelt design. Skab en intim atmosfære til skænken, vindueskarmen eller natbordet med denne lampes bløde lys.

  Learn more...

    Spar 674 kr.
  2.025 kr. 2.699 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne transportable bordlampe er udført i et klassisk design med enkle former og spændende farver. Det bløde, varme lys vil give en intim atmosfære til ethvert sofabord, natbord eller reol.

  Learn more...

    Spar 324 kr.
  Fra 975 kr. 1.299 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Moderne pendel designet med enkle former og detaljer i messing. De tidsløse farver svæver elegant i luften over spisebordet, i køkkenet eller i stuen. Der er mange muligheder for Levitate pendant, som giver et smukt lys uanset lokationen.

  Learn more...

    Spar 593 kr.
  Fra 2.102 kr. 2.695 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Enkel magsinholder til det sofistikerede Zet reolsystem. Med denne magasinholder i stål kan du udstille dine kæreste bøger, magasiner og billeder og få et godt overblik, når du skal hente dit læsestof frem.

  Learn more...

     
  Fra 995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Smukt bagpanel til det elegante reolsystem Zet. Bagpanelet er beklædt i tekstil i dæmpede, tidsløse farver. En smuk måde at tilføje både farve og bedre akustik til rummet.

  Learn more...

     
  Fra 1.495 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Sofistikeret reolsystem i tidsløse farver og forenklede linjer, som bl.a. er baseret på bogstaverne U og Z. Systemet er nemt at skille ad og samle i et nyt rum. Super praktisk og en fryd for øjet!

  Learn more...

    Spar 899 kr.
  Fra 3.596 kr. 4.495 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Smukt og funktionelt bordspejl, som du let kan bringe med rundt i hjemmet efter behov. Spejlets elegante stel i messing fås både poleret og bronzeret - vælg det, der passer bedst ind i dit hjem!

  Learn more...

     
  Fra 1.195 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Sofistikeret, rundt spejl indrammet i en enkel messingramme, som enten er bronzeret eller poleret. Designet indeholder enkle messingdetaljer, som både er dekorative og funktionelle.

  Learn more...

     
  Fra 3.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Rektangulært spejl i moderne design med afrundede hjørner. Spejlet er indrammet i en enkel messingramme med enten poleret eller bronzeret overflade. Designet er enkelt med funktionelle, fine detaljer i messing.

  Learn more...

     
  Fra 7.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Enkelt gulvtæppe i stilren ribbet vævning i tidsløse farver, som til enhver tid vil passe ind i en given indretning. Tæppets overflade er blød og rar at røre ved og kan være med til at bløde op for et hårdt gulv.

  Learn more...

    Spar 1.200 kr.
  Fra 4.795 kr. 5.995 kr. Bestillingsvare

Giv dit hjem nyt liv med fantastiske designs fra Menu

Det danske brand Menu er ét, du skal kende til, hvis du  som vi og mange andre  er betaget af tidløst, veludført skandinavisk design. 

Menus stil er på alle måder gennemført og én, du ikke går fejl af. Den er ren og minimalistisk, samtidig med at den er eksperimenterende og nytænkende  en kombination der sikrer, at din indretning vil blive bemærket som gennemtænkt og formfuldendt.

Menus unikke designs tager ikke blot højde for tidens ånd. De sikrer også, at det du køber i dag, er noget, du vil glæde dig over og nyde i mange år ud i fremtiden. Designerne bag brandet har nemlig som mål, at produkterne skal kunne udstå det, Menu selv omtaler som “the test of time”  tidens test. Bæredygtighed og ansvarlighed er altså grundlæggende værdier, som Menu står inde for og tilfører industrien. 

Nogle af de særligt udvalgte materialer, som designerne hos Menu vælger at udforme produkterne i, vil du endda opleve ikke blot udstår “tidens test”. De vil over tid udvikle en helt særlig finish, der gør produkterne endnu mere unikke og afslører nye dimensionener med spændende effekter.
 

Gentænk dine rum

Uanset om du skal give dit hjem et nyt frisk pust eller indrette det helt fra bunden, giver Menu dig anledning til at gentænke den måde, du anskuer rummene på. Hvordan bruger du pladsen bedst? Og hvilken betydning har det for resten af rummet, når du vælger et sofabord, der udfylder flere funktioner og altså ikke blot er et bord, men også en skulptur i sig selv?

På samme måde kan du vende dig mod Menus fantastiske udvalg af lamper, når du skal finde lige netop den belysning, der passer ind i din stil og den stemning, du ønsker, skal indhylle rummet. 

Et mantra for Menus dygtige designere er at forbinde mennesker, designs og rum. En forbindelse, der skal skabes ved at aktivere vores sanser med velovervejede valg af farver og teksturer. I den forbindelse går Menu til opgaven i at fuldende dine rum  hvad end det er soveværelset, køkkenet, stuen, spisestuen, kontoret eller badeværelset  med respekt for dine egne præferencer og ønsker. Af den grund tilbyder Menu utallige muligheder for, at du kan sætte dit eget præg på produkterne. Du kan eksempelvis vælge mellem over 100 forskellige typer stof og læder og udpege lige netop den type træ, du bedst kan lide.

Valgene er dine, men én ting er sikker: Mulighederne er mange med moderne møbler fra Menu.
 

Alt på menuen

Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et bredt udvalg af Menus flotte møbler og lamper. Er du på udkig efter et nyt elegant spisebord, skulpturelt sofabord, en lækker loungestol eller smuk sofa, finder du det hos os. Vi står klar med sparring og vejledning, så du får lige netop det, du drømmer om.
Product successfully added to the product comparison!