Mogens Hansen | Lænestole

 • Flere varianter

  Mogens Hansen MH195 lænestol er klassisk og tidløs i sit design. Serien har kedersyninger på hynder og stel, hvilket udgør klassisk håndværk, som er 100% dansk designet og produceret.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 13.320 kr. 17.760 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Resto lænestol er elegant og let i designet samtidig med den er utrolig funktionel med indbygget skammel, som giver en svævende følelse når den er foldet ud.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 17.907 kr. 23.876 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  MH80 lænestol blev sat i produktion i 1987 i samarbejde med arkitekt Lars Kalmar og har senere fået tilnavnet "Dronningestolen" da den er brugt i indretningen i både kongehuset og på kongeskibet Dannebrog.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 9.557 kr. 12.743 kr. Bestillingsvare

Mogens Hansen har siden 1961 produceret topkvalitets sofaer og møbler, og deres mangeårige erfaring afspejles tydeligt i deres håndplukkede udvalg af smukke designmøbler. Alle Mogens Hansen produkter speciallaves ud fra kundens behov, så du kan have en finger med i alle beslutninger. Dermed kan du få lavet dine møbler specielt efter dine behov. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af Mogens Hansen lænestole, som alle er designet efter deres klassiske og genkendelige stil. Udover at være en kendt og klassisk dansk møbelproducent, så er Mogens Hansen også kongelig hofleverandør. Udvalgte af Mogens Hansen lænestole står nemlig også i kongehuset og på kongeskibet Dannebrog.

Product successfully added to the product comparison!