Form & Refine er en dansk virksomhed, der har gjort sig bemærket inden for møbeldesign og håndværk af høj kvalitet. Virksomheden blev grundlagt i 2018 af Helle Herman Mortensen, Jonas Herman Pedersen og Lasse Lund Lauridsen. De tre havde en fælles vision om at skabe møbler, der ikke blot tjener som funktionelle genstande, men også som kunstværker, har virksomheden bevæget sig langt ud over standarden.

 

Virksomheden har bæredygtighed i fokus. De vælger omhyggeligt materialer, der er naturlige, holdbare og skånsomme over for miljøet. Træ, sten og læder er nogle af deres primære materialer i produktionen, og hvert møbel udformes med omhu og kvalitet for øjet. De vælger bl.a. materialer, der bearbejdes af virksomheder, der ligger geografisk tæt på, hvilket medfører at de reducerer CO₂-aftryk. F.eks. forsyner den sydfynske skov Damsbo Form & Refine med træ.

 

Form & Refines produktsortiment er alsidig og indebærer alt fra stole og borde til lamper og kreative opbevaringsløsninger. Deres designs emmer af skandinavisk minimalisme og tidløs elegance, og de passer ind i forskellige rum og indretningsstile.

 

Mangler du et nyt spisebordssæt, gode opbevaringsløsninger eller andet boliginteriør? Så skynd dig at gå på oplevelse i vores store udvalg af lækre produkter fra Form & Refine, hvor du finder bæredygtige, naturlige og flotte møbler til hele hjemmet.