• Hvidmalet Square Reol fra Kidi med låger. Kidi har et unikt byggesystem, som gør, at du kan kombinere din helt egen reol, så den passer til dine behov. Reolen, lågerne, skufferne og hylderne fås i forskellige farver.

  Learn more...

     
  11.811 kr. På lager
 • Et elegant TV-bord med stoffronter. Siderne på møblet er holdt i 12 mm, for at give det et elegant look.   

  Learn more...

     
  6.482 kr.
 • Skænk som ses på billedet er et fleksibelt reolsystem, som kan kombineres efter dine ønsker og behov. Reolens sider er 12 mm., for at bevare det lette og elegante look. 

  Learn more...

     
  20.184 kr.
 • Square Reolen fra KIDI er et stort flot modul i massiv hvidolieret eg. Låger og skuffefronter er malet i grågrøn med lysebrune lædergreb, som det ses på billedet. Reolens sider er i 12 mm, hvilket giver et let og elegant look. Square Reolen er også et fleksibelt reolsystem, som kan kombineres efter lige netop dine behov.

  Learn more...

     
  23.614 kr.
 • Vitrine med glaslåger/glashylder og trælåger. Reolens sider er i 12 mm, for at give et let og elegante look.

  Learn more...

     
  14.132 kr.
 • Reol/skænk i massiv eg hvidolie med låger, monteret på stål stel. Dette produkt leveres færdigsamlet med låger, skuffer og hylder monteret. Der er altid monteret ophængsliste på produktet, så det kan hænges på væggen. Alle skuffer er med soft-close.

  Learn more...

     
  14.554 kr.
 • Reol i massiv eg hvidolie med låger, softclose skuffer samt vinhylder. Overskab er med glas låger og hylder.

  Learn more...

     
  31.594 kr.
 • Sammensat elegant reol med hvidt korpus og fronter i eg hvidolie. 

  Learn more...

     
  17.306 kr.
 • Hvid skænk/reol med en kombination af låger og skuffer. Her er modulerne byggest sammen til en skænk, hvor top-pladen der fås i et langt stykke giver prikken over i’et. Reolens sider er i 12 mm, for at give et let og elegante look.

  Learn more...

     
  15.271 kr.
 • Reol i massiv fingertappet eg hvidolie med låger og skuffer i antrasit og eg hvidolie. Reolen leveres i 12 mm massiv fingertappet massiv træ, for at bevare det lette og elegante look.

  Learn more...

     
  14.377 kr.
 • En reol med utallige kombinationer. Square reolen er enkel og elegant i sit design.

  Learn more...

   
 • TV-bordene i 120 cm og 180 cm kan kombineres med skuffer, trælåger eller låger med stof. De også kan sammensættes med alle Square reoler i dybden 42 cm. TV-bordene er alle ”født” med ophængsliste, så de er lige til at hænge på væggen, men man kan også sætte ben, sokkel eller hjul på. TV BORDE Max belastning ved brug af vægophæng er 35 kg.

  Learn more...

   

KIDI blev grundlagt i 2004, og hurtigt efterfølgende fik de succes med KIDI Square reolen. Med dette modulopbyggede reolsystem er du designeren. Her har du nemlig mulighed for at vælge alt fra materialer til farver og kombinationer. Med KIDI Square reolen er det muligt at få låger, skuffer og lys i reolen, og sammen med en af vores medarbejdere, tegner I i fællesskab din nye reol. Her har du altså mulighed for at afprøve dine idéer og se præcis den kombination, som du drømmer om. Vi forhandler et udvalg af KIDI Square reoler, som kan kombineres på kryds og tværs efter dine behov og præferencer.

Product successfully added to the product comparison!