PBJ Furniture | Sofaborde

 • Flere varianter

  Smukt og stilrent sofabord i et klassisk, dansk design af PBJ Furniture. Den runde bordplade er lavet med afrundede hjørner og facetkant med træliste for et elegant udtryk. Klik gennem det flotte sortiment og find det rette sofabord til netop din stue.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 3.449 kr. 4.599 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Stilrent sofabord i et klassisk, dansk design fra PBJ Furniture. Den runde bordplade er lavet med afrundede hjørner og facetkant med træliste for et elegant udtryk. Klik gennem det flotte sortiment og find det rette sofabord til netop din stue.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 2.512 kr. 3.349 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Stilrent sofabord i klassisk, dansk design fra PBJ Furniture. Den triangelformede bordplade med afrundede hjørner giver det klassiske sofabord et spændende twist. Klik gennem det flotte sortiment og find det rette sofabord til netop din stue.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 4.012 kr. 5.349 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Stilrent sofabord i et klassisk, dansk design fra PBJ Furniture. Den triangel-formede bordplade med afrundede hjørner giver det ellers klassiske sofabord et spændende twist. Klik gennem det flotte sortiment og find det rette sofabord til netop din stue.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 2.812 kr. 3.749 kr. Bestillingsvare

PBJ Furniture har igennem et halvt århundrede produceret lækre møbler i høj håndværksmæssig kvalitet. PBJ Furniture har nemlig lagt vægt på, at møblerne både skal være funktionelle og i høj kvalitet, samt i lækkert design. Dette har de gjort ved at få møbelarkitekter og snedkere til at arbejde sammen, for at skabe de ultimativt funktionelle og smukke møbler. Dette er især tydeligt, når man ser et PBJ Furniture sofabord. Med et PBJ Furniture sofabord får du lækkert design og tårnhøj kvalitet, som vil holde i mange år. Udvalgte modeller fås i flere træsorter end vist, så klik ind på dem for at se mere.

Product successfully added to the product comparison!