Brunstad | Modulsofaer

 • Flere varianter

  Everest sofa har et flot og stilrent design, med en hel sæde hynde og 2 ryghynder Serien byder på 3 typer armlæn - Her vist med arm A Sofaen føres i flere størrelser og farver

  Learn more...

     
  Fra 20.560 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Everest puf passer til modul sofaer fra serien Everest  Føres i flere størrelser og farver.

  Learn more...

     
  Fra 6.650 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Everest en spændende modul sofa med høje ben. De mange muligheder gør at man kan skabe sit eget personlige præg på modellen Serien byder på 3 typer armlæn og 3 forskellige rygpuder samt 2 forskellige sædepuder Sofaen føres i flere størrelser og farver.

  Learn more...

     
  Fra 52.000 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Everest en spændende modul sofa med høje ben. De mange muligheder gør at man kan skabe sit eget personlige præg på modellen. Serien byder på 3 typer armlæn og 3 forskellige rygpuder samt 2 forskellige sædepuder. Sofaen føres i flere størrelser og farver.

  Learn more...

     
  Fra 48.320 kr. BESTILLINGSVARER
Med vores udvalg af modulsofaer er mulighederne mange, og du kan selv bygge din helt egen Brunstad modulsofa, som er tilpasset målene i din stue og din personlige stil. Sortimentet på denne side er bygget op omkring design, komfort og kvalitet på højeste niveau. Vi fører mange spændende modulsofaer med høje og lave ben i et hav af forskellige stof og læder kvaliteter. Valgmulighederne er mange, når det gælder størrelser samt varianter af armlæn, stel og puffer - så klik endelig videre for at udforske sortimentet. Vi ønsker at imødekomme dig med den mest fordelagtige pris på markedet og tilbyder derfor 100% prismatch på din nye sofa.
Product successfully added to the product comparison!