Varer fra J.L. Møllers møbelfabrik

J. L. Møllers Møbelfabrik værner om de danske håndværkstraditioner. Her er træet nøje udvalgt og produkterne produceres ikke på samlebånd. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og med designs af N. O. Møller er du sikret klassiske og tidløse møbler.

 • I massiv bøgetræ og med polstret sæde i stof J.L. Møllers møbelfabrik levere Dansk design, som er efterspurgt  og anerkendt rundt omkring i verden for deres kvalitet og tidsløse design. No 50 spisestuestol fås i mange forskellige udførelser.

  3 427 Kr.
 • No 62-spisebordsstolen er en stilren klassiker, og både Noma i København og Gastromé i Aarhus bruger modellen i deres resturantindretning.er i massiv valnød og med fletsæde Her i massiv valnød og fletsæde No 62 spisestuestol med armlæn føres i mange forskellige udførelser. Godkendt til erhverv- og institutionsbrug.

  6 240 Kr.
 • I massiv teak og med fletsæde J.L. Møllers møbelfabrik levere Dansk design, som er efterspurgt  og anerkendt rundt omkring i verden for deres kvalitet og tidsløse design. No 63A bænk føres i mange forskellige udførelser.

  4 319 Kr.
 • I massiv teak og med fletsæde J.L. Møllers møbelfabrik levere Dansk design, som er efterspurgt  og anerkendt rundt omkring i verden for deres kvalitet og tidsløse design. No 63B bænk fås i mange forskellige udførelser.

  3 892 Kr.
 • I massiv teak og kunstlæder J.L. Møllers møbelfabrik levere Dansk design, som er efterspurgt  og anerkendt rundt omkring i verden for deres kvalitet og tidsløse design. No 64 spisestuestol med armlæn fås i mange forskellige udførelser.

  6 365 Kr.
 • I massiv egetræ og med fletsæde J.L. Møllers møbelfabrik levere Dansk design, som er efterspurgt  og anerkendt rundt omkring i verden for deres kvalitet og tidsløse design. No 67 spisestuestol med armlæn fås i mange forskellige udførelser samt uden armlæn.

  5 650 Kr.
 • I massiv egetræ og fletsæde J.L. Møllers møbelfabrik levere Dansk design, som er efterspurgt  og anerkendt rundt omkring i verden for deres kvalitet og tidsløse design. No 77 spisestuestol føres i mange forskellige udførelser. Stolen er godkendt til erhverv- og institutionsbrug.

  4 406 Kr.
 • I massiv egetræ og med kunstlæder J.L. Møllers møbelfabrik levere Dansk design, som er efterspurgt  og anerkendt rundt omkring i verden for deres kvalitet og tidsløse design. No 78 spisestuestol føres i mange forskellige udførelser. Stolen er godkendt til erhverv- og institutionsbrug.

  4 222 Kr.
 • I massiv teak og kunstlæder J.L. Møllers møbelfabrik levere Dansk design, som er efterspurgt  og anerkendt rundt omkring i verden for deres kvalitet og tidsløse design. No 79 spisestuestol føres i mange forskellige udførelser.

  4 442 Kr.
 • I massiv bøgetræ og med fletsæde J.L. Møllers møbelfabrik levere Dansk design, som er efterspurgt  og anerkendt rundt omkring i verden for deres kvalitet og tidsløse design. No 84 spisestuestol fås i mange forskellige udførelser samt med armlæn.

  4 178 Kr.
Product successfully added to the product comparison!