Le Klint | Bordlamper

 • Flere varianter

  Snowdrop bordlampen passer, med dens enkle funktionalitet og lette udtryk, ind i ethvert moderne hjem. Lampeserien Snowdrop forbinder traditionelt, godt håndværk med moderne og nytænkende design.

  Learn more...

     
  Fra 5.295 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Denne smukke bordlampe fra Le Klint kan nemt bruges i din indretning til at skabe mere hygge - for eksempel i et hjørne eller i vindueskarmen. Bordlampen er en del af Cylinder-serien, og det er fint at sætte lamperne fra serien sammen.   

  Learn more...

     
  Fra 4.195 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Elegant bordlampe fra Le Klint som også er en del af Cylinder-serien. Størrelsen på denne lille bordlampe gør, at den er perfekt at placere alle tænkelige steder - for eksempel på sengebordet, i vindueskarmen eller i bogreolen.

  Learn more...

     
  Fra 3.195 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  En helt ny fortolkning af den ikoniske pendel model 107, som Le Klint  markerede sit 75-års jubilæum med. Denne bordlampe fås både med papir eller plastskærm, som står smukt sammen med foden som er i lys eg med messing detaljer. 

  Learn more...

     
  Fra 2.995 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Smart bordlampe med et super cool udtryk, men samtidig også elegant med sine fine detaljer. Lampens størrelsen gør det muligt at bruge den flere steder i hjemmet: på sideborde, bakkeborde, på skænken eller i vindueskarmen.

  Learn more...

     
  Fra 6.995 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  En helt ny fortolkning af den ikoniske pendel model 107, som Le Klint markerede sit 75-års jubilæum med. Denne skærm er i plast og er smukt integreret i en fod i lys eg med messingdetaljer.

  Learn more...

     
  Fra 4.495 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  En helt ny fortolkning af den ikoniske pendel model 107, som Le Klint markerede sit 75-års jubilæum med. Denne skærm fås både i plast eller papir, begge med en smukt integreret fod i lys eg med messingdetaljer.

  Learn more...

     
  Fra 3.495 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne klassiker af en bordlampe leveres i opalhvid mundblæst glas, med messing eller stål kappe. Den er designet af Esben Klint tilbage i 1949. Fås enten med messing eller stål kappe. 

  Learn more...

     
  Fra 5.995 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Flot og elegant bordlampe fra Le Klint. Den er designet af Aage Petersen tilbage i 1970. Stellet er messing/sort og kan justeres i højden mellem 62-88 cm. Lampeskærmen fås udformet i papir eller plast 

  Learn more...

     
  Fra 7.495 kr. BESTILLINGSVARER
 • Denne lampe er også kaldt kip-lampen - da den med sin kip-funktion både kan bruges som væglampe og bordlampe.

  Learn more...

     
  6.995 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne kombinationslampe der både kan bruges som bordlampe eller væglampe, er lavet i en base af massiv valnød. De forskellige funktioner gør, at den kan bruges utallige steder i dit hjem. 

  Learn more...

     
  Fra 5.495 kr. BESTILLINGSVARER
 • Denne bordlampe refererer til Le Klints klassiek design og håndværk - men den skiller sig stadigvæk ud og er unik. 

  Learn more...

     
  3.695 kr. BESTILLINGSVARER
 • Mutatio er med sit ikoniske design inspireret af transformation og minimalistisk geometri. Lampen er i sin grundform et enkelt rør med en smuk hel mat sort lakering udvendigt. Når lampen åbnes afsløres et hvidt højglans lakeret lysende indre som en flot kontrast.

  Learn more...

     
  5.495 kr. BESTILLINGSVARER

Om det er til kontoret eller til sofabordet, så kan du finde, hvad du søger, her. Vi forhandler nemlig her hos Bolighuset Werenberg et stort udvalg af LE KLINT bordlamper i mange varianter, størrelser og farver. LE KLINT har i over 70 år produceret lamper i mange varianter, og udvalgte af modellerne kendetegnes også som designklassikere. Med en af vores LE KLINT bordlamper får du ikke bare belysning, men en designgenstand i sig selv. LE KLINT er ikke bare funktionelt, men også et kunsthåndværk, som pynter i ethvert rum. Udvalgte af modellerne findes i flere farver end vist, så klik ind på de enkelte modeller og lad dig inspirere af de smukke produktbilleder.

Product successfully added to the product comparison!