Le Klint | Gulvlamper

 • Flere varianter

  Snowdrop gulvlampen forbinder traditionelt, godt håndværk med moderne og nytænkende design. Den klassiske lampe passer, med dens enkle funktionalitet og lette udtryk, ind i ethvert moderne hjem.

  Learn more...

     
  Fra 6.995 kr. Bestillingsvare
 • Pliverre gulvlampe fra LE KLINT kommer i et elegant design med matteret opalglas, sort industrielt stel og fine messingdetaljer. En funktionel lampe, der både kan drejes og højdejusteres. Særdeles velegnet til læsehjørnet eller som hyggebelysning.

  Learn more...

     
  5.995 kr. Bestillingsvare
 • Søren Refsgaard har designet SHIBUI serien, som indeholder pendler, en væg- og gulvlampe. Refsgaards design er inspireret af referencer til 1950'erne og japansk minimalisme. Lamperne i SHIBUI serien er med håndfoldede skærme og sort metalring. SHIBUI Gulvlampen er funktionel, da den kan indstilles, og dermed bringe lyset hvorhen det ønskes.

  Learn more...

     
  8.995 kr. BESTILLINGSVARER
 • Denne gulvlampe er designet af Vilhelm Wohlert tilbage i 1957. Lampes design gør at den både kan justeres i højden og vinklen - derudover kan lampeskærmen også vippes. 

  Learn more...

     
  11.495 kr. BESTILLINGSVARER
 • Denne smukke og praktiske lampe blev designet tilbage i 1946 af Aage Petersen. Den kan justeres i højden mellem 113 til 158 cm. Derudover kan toppen og vippes - hvilket gør den god til læselampe. 

  Learn more...

     
  12.995 kr. BESTILLINGSVARER
 • Elegant og klassisk gulvlampe med en stor flot skærm. Stammen på lampen kan justeres i højden mellem 121-170 cm. Denne model fås også som bordlampe.

  Learn more...

     
  9.995 kr. BESTILLINGSVARER
 • Den høje gulvlampe, leder tankerne hen på TV og filmuniverset. Lampens look gør, at den næsten er en hel skulptur i sig selv. 

  Learn more...

     
  13.995 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flot og utraditionel gulvlampe fra Le Klint, der har et look der næsten gør lampen til en skulptur i sig selv.  

  Learn more...

     
  13.995 kr. BESTILLINGSVARER
 • Multifunktionel gulv- og læselampe fra Le Klint. De mange justeringsmuligheder gør, at de kan styre lyset nøjagtigt den retning du ønsker.  

  Learn more...

     
  11.995 kr. BESTILLINGSVARER
 • Denne lampe er både pæn og praktisk. Den har nemlig uttalige justeringsmuligheder der gør, at du kan få den til at lyse lige den retning du ønsker. 

  Learn more...

     
  11.995 kr. BESTILLINGSVARER
 • Denne gulvlampe er den del af hele swirl-serien. I netop denne lampe kommer Le Klints klassiske design og håndværk frem, men på sin helt egen måde. 

  Learn more...

     
  5.995 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Caché er et stilrent og moderne design forarbejdet i en ultrahøj håndværksmæssig kvalitet med fine messingdetaljer. 

  Learn more...

     
  Fra 7.495 kr. BESTILLINGSVARER
 • LE KLINT 368 gulvlampe er designet med et tidløst og klassisk look og er en god og funktionel læselampe, da skærmen kan vippes i det øverste led.

  Learn more...

     
  6.495 kr. BESTILLINGSVARER

LE KLINT har siden 1943 produceret smukke lamper i flot design, og med et par designklassikere i kataloget, kan du stole på, at kvaliteten er i orden. Om det er til stuen, soveværelset eller kontoret, så vil LE KLINT gulvlamper altid passe ind og lyse op - både funktionelt og designmæssigt. Her får du ikke bare en lampe, men et stykke kunsthåndværk i sig selv. Om du ønsker en klassisk model, eller en ny og spændende udgave, så kan du finde, hvad du søger, her. Udvalgte modeller fås i flere materialer og farver end vist, så klik endelig ind for at se mere.

Product successfully added to the product comparison!