Le Klint | Loftslamper

 • Flere varianter

  Lamella serien er inspireret af de fine buede kurver på undersiden af en paddehat eller svamp, som også kaldes lameller. Lampen er nem at tilpasse ind i ethvert rum, da den både kan bruges på væggen eller i loftet. 

  Learn more...

     
  Fra 5.295 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Lamella serien er inspireret af de fine buede kurver på undersiden af en paddehat eller svamp, som også kaldes lameller. Lampen er god at bruge i mange forskellige sammenhæng, da den både kan bruges i loftet og på væggen. 

  Learn more...

     
  Fra 4.495 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Model 30 er designet af LE KLINTs medarbejdere i 1955. I forhold til model 26 er denne loftroset lidt højere og vil derfor også optage en smule mere plads i rummet.  

  Learn more...

     
  Fra 2.895 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  LE KLINT Swirl er smuk fra alle vinkler og er derfor særdeles velegnet til at hænge højt i et rum. Swirl er ligeledes velegnet til at hænge flere sammen i en klyge, evt. kombineret med Swirls andre modeller. Den fås i flere størrelser. 

  Learn more...

     
  Fra 3.195 kr. BESTILLINGSVARER

Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af LE KLINT loftlamper. Med en LE KLINT loftlampe får du smukt håndværk og god kvalitet, som vil holde mange år fremover. Om det er til stuen, soveværelset eller kontoret, så vil en lampe passe ind og lyse op. Med designet i rene linjer, får du noget som vil skabe æstetik i rummet og lyse op, både bogstaveligt og æstetisk. LE KLINT har siden 1943 produceret smukke lamper i flot design, og med et par designklassikere i kataloget, kan du stole på, at kvaliteten og designet er helt i top.

Product successfully added to the product comparison!