Le Klint | Væglamper

 • Denne skønne Pliverre væglampe fra LE KLINT kommer i et elegant design med matteret opalglas, sort base og fine messingdetaljer. En funktionel lampe, der kan justeres efter ønske. Særdeles velegnet til læsehjørnet.

  Learn more...

     
  4.495 kr. Bestillingsvare
 • Søren Refsgaard har designet SHIBUI serien, som indeholder pendler, en væg- og gulvlampe. Refsgaards design er inspireret af referencer til 1950'erne og japansk minimalisme. Lamperne i SHIBUI serien er med håndfoldede skærme og sort metalring. SHIBUI Væglampen er funktionel, da den kan indstilles, og dermed bringe lyset hvorhen det ønskes.

  Learn more...

     
  5.995 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne smukke, klassiske og originale saxlampe blev designet af Erik Hansen helt tilbage i 1952. Lampen fås i forskellige træsorter, som alle passer perfekt til den klassiske hvide skærm.

  Learn more...

     
  Fra 5.495 kr. BESTILLINGSVARER
 • Mushroom væglampe blev skabt af Vilhelm Wohlert i 1957 - og relanceret i 2019. Den blev anvendt i fysiker Niels Bohrs æresbolig i København. Det er naturligvis lampens facon, som har inspireret til navnet på lampen.

  Learn more...

     
  4.495 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Lamella serien er inspireret af de fine buede kurver på undersiden af en paddehat eller svamp, som også kaldes lameller. Lampen er nem at tilpasse ind i ethvert rum, da den både kan bruges på væggen eller i loftet. 

  Learn more...

     
  Fra 5.295 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Lamella serien er inspireret af de fine buede kurver på undersiden af en paddehat eller svamp, som også kaldes lameller. Lampen er god at bruge i mange forskellige sammenhæng, da den både kan bruges i loftet og på væggen. 

  Learn more...

     
  Fra 4.495 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne populære Sax væglampe fra Le Klint er designet af Erik Hansen i 1952. Selvom at den er kopiret af mange, så findes der kun en original og det er denne.

  Learn more...

     
  Fra 4.995 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne klassiske og kendte saxlampe er designet helt tilbage i 1952 af Erik Hansen. Lampen er sidenhen kopiret af mange, men der er kun én original - og det er denne. 

  Learn more...

     
  Fra 5.495 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Model 30 er designet af LE KLINTs medarbejdere i 1955. I forhold til model 26 er denne loftroset lidt højere og vil derfor også optage en smule mere plads i rummet.  

  Learn more...

     
  Fra 2.895 kr. BESTILLINGSVARER
 • Denne lampe er også kaldt kip-lampen - da den med sin kip-funktion både kan bruges som væglampe og bordlampe.

  Learn more...

     
  6.995 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Denne kombinationslampe der både kan bruges som bordlampe eller væglampe, er lavet i en base af massiv valnød. De forskellige funktioner gør, at den kan bruges utallige steder i dit hjem. 

  Learn more...

     
  Fra 5.495 kr. BESTILLINGSVARER
 • Mutatio er med sit ikoniske design inspireret af transformation og minimalistisk geometri. Lampen er i sin grundform et enkelt rør med en smuk hel mat sort lakering udvendigt. Når lampen åbnes afsløres et hvidt højglans lakeret lysende indre som en flot kontrast.

  Learn more...

     
  5.995 kr. BESTILLINGSVARER

Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af LE KLINT væglamper. Med en væglampe fra LE KLINT, får du et funktionelt og holdbart produkt, som vil være en fryd at se på. LE KLINT har siden 1943 produceret smukke lamper i flot design, og med et par designklassikere i kataloget, kan du stole på, at kvaliteten er i orden. Om du skal bruge LE KLINT væglamper til kontoret, stuen eller soveværelset, så har vi et bredt udvalg, du kan vælge imellem. Udvalgte modeller fås i flere farver end vist, så fik endelig igennem for at se mere.

Product successfully added to the product comparison!