ACO Møbler | Rulleborde

 • Pi serveringsvogn er i et tidløst design. Sort metal med træ hjul.

  Learn more...

     
  2.499 kr.
 • Flere varianter

  Wison rullebord er i et tidløst design, hvor kvalitet og design efterlever gamle håndværksmæssige traditioner. Rullebordet føres i eg med melamin i flere forskellige udførelser.

  Learn more...

     
  Fra 1.499 kr.
 • Flere varianter

  Visit rullebord er i et tidløst design, hvor kvalitet og design efterlever gamle håndværksmæssige traditioner. Rullebordet føres i flere forskellige træsorter.

  Learn more...

     
  Fra 1.399 kr.
 • Flere varianter

  James rullebord er i et tidløst design, hvor kvalitet og design efterlever gamle håndværksmæssige traditioner. Rullebordet føres i flere forskellige træsorter.

  Learn more...

     
  Fra 1.189 kr.
 • Flere varianter

  Hudson rullebord er i et tidløst design, hvor kvalitet og design efterlever gamle håndværksmæssige traditioner. Rullebordet føres i flere forskellige træsorter.

  Learn more...

     
  Fra 1.359 kr. På lager
I cirka et halvt århundrede har A.C.O Møbler beriget verden med innovativt, dansk møbeldesign. I den forbindelse er deres ikoniske rulleborde ingen undtagelse, og hos Bolighuset Werenberg er vi derfor glade for at kunne tilbyde dem til stærke priser. De stærke, funktionelle design gør dem ligeså praktiske, som de er stilfulde at se på. Mange rulleborde fra A.C.O Møbler findes desuden i flere varianter. Du har derfor ofte både flere farver og træsorter at vælge imellem. Uanset om du skal bruge flotte møbler i dansk design til hjemmet eller kontoret, er vores A.C.O Møbler rulleborde altid et kig værd.
Product successfully added to the product comparison!