Stumtjenere

 • Flere varianter

  GUBI Matégot knager er originalt design med sine legende former og farver. Knagerne kan nemt bruges i gangen eller på værelset og minder lidt om en stumtjener - blot uden at optage plads på gulvet. Alt i alt en både praktisk og dekorativ knage.

  Learn more...

  Spar 20 %  
  876 kr. 1.095 kr. Bestillingsvare
 • Flere varianter

  Smuk stumtjener fra danske Bent Hansen. Stumtjeneren er dansk design, som er dansk produceret. Brug stumtjeneren i entréen.

  Learn more...

  Spar 20 %  
  3.536 kr. 4.420 kr. På lager
 • Flere varianter

  Smukt og unikt design fra HoigaardStumtjeneren leveres i flere forskellige farver og træsorter.

  Learn more...

     
  1.999 kr.
 • Flere varianter

  Butler fra Orebo Collection er dansk design og dansk kvalitet med træ fra de danske skove. En virkelig flot stumtjener som kombinerer funktion og kunst.

  Learn more...

     
  Fra 9.999 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Baron fra Orebo Collection er dansk design og dansk kvalitet med træ fra de danske skove. En virkelig flot stumtjener med praktisk  funktion i godt design.

  Learn more...

     
  Fra 3.849 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Funktionelt og stilrent garderobestativ, som passer til tidens moderne hjem. Møblet fylder ikke meget i hjemmet.

  Learn more...

     
  Fra 1.795 kr.
 • Flere varianter

  Hvid / poleret - B: 60 cm Bukto er et fritstående garderobesystem, inkl. 4 hjul med 2 stop, Bukto føres også uden hjul Tøjstativet føres i flere forskellige farver og størrelser

  Learn more...

     
  Fra 3.749 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Tøjstativet kan både anvendes i soveværelse, garderobe eller mødelokale, det føres i sort og hvid med sort, poleret, kobber eller guld top Bukto er et fritstående garderobesystem, Bukto leveres også med hjul.

  Learn more...

     
  Fra 2.429 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Wishbone stumtjener fremstår smuk og og skulpturel. Stumtjeneren leveres i flere flotte farver.

  Learn more...

     
  Fra 3.849 kr. Bestillingsvare

På siden her har vi samlet vores flotte udvalg af stumtjenere til gode priser! Her kan du finde en elegant stumtjener, der komplementerer din indretning og fremstår som en lækker og stilfuld detalje. Samtidig tjener den også et praktisk formål, da den sørger for opbevaring af jakker og frakker i entréen. En stumtjener er desuden en fleksibel løsning, da den let kan flyttes rundt efter smag og behov. Her på siden er der altid tale om produkter af yderst høj kvalitet, og du får derfor et slidstærkt og holdbart produkt, når du handler hos os. Så tag med fordel et kig på siden her, eller tag et kig forbi vores 11.000 m2 store showroom i Brenderup.

Product successfully added to the product comparison!