Sengerammer

 • Flere varianter

  Noa er designet af danske Eva Harlou. Sengen er lavet med kærlighed og det kan ses! Sengen har elegante detaljer og skaber en følelse af tryghed. Sengen kan designes på flere forskellige måde og i forskellige farver.

  Learn more...

  Spar 25 %  
  Fra 26.246 kr. 34.995 kr. På lager
 • Model Retro fra Nørgård føres i flere størrelser og træsorter. Drømmen om at skabe en enkel seng, som matcher forbrugernes krav til enkelthed, er baggrunden for Villy Nørgårds design af model Retro i 2005. Ideen var at designe en forfinet udgave af en gammel seng, som ikke blot skulle opfattes som en seng, men som et håndværk.

  Learn more...

   
 • Model Samba fra Nørgård føres i flere størrelser og træsorter. Samba er som Brasilien og karnevalet – de bløde og smukke former, hvor livsglæden stråler ud af de dansende. Serien er en videreudvikling af Klassisk og blev designet i 1996 af Villy Nørgård. Ønsket var at skabe et møbel, som havde sin egen sjæl i en kombination af frækhed og elegance.  

  Learn more...

   

Tilføj et ekstra element til soveværelset med en af vores sengerammer. Sengen er en af de største møbler på soveværelset og udover, at den selvfølgelig skal være god og sove i, så skal den også se flot ud. Så selvom en sengeramme ikke er nødvendighed til din seng, kan den hjælpe med at få sengen til at se mere indbydende ud, samtidig med at sengen ikke længere bare er en seng, men nærmere et designermøbel. Vi fører et stort udvalg af sengerammer i klassisk skandinavisk design, så du kan pryde dit soveværelse med rene linjer og smukke nuancer.

Product successfully added to the product comparison!