0 Vare - Varer -

Ingen varer

Fastlægges senere Forsendelse
0 Kr. I alt

Til betaling

Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt
Forsendelse i alt  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Varer fra Topstar

Hos Topstar er der fokus på at opnå en korrekt siddestilling, så kroppen belastes mindst muligt. Med en kontorstol fra Topstar får du både komfort og en ergonomisk korrekt stol, som kroppen kan holde til at sidde på i mange timer. Udvalget er stort med mange forskellige designs, hvilket sikre noget for enhver smag og til ethvert behov.

Se mere på www.topstar.dk

Mere
 • Ergo Point P. Super kontorstol med bodyformet ryg Ryggen giver plads til store og små armbevægelser. Permanent kontakt mekanisme som gør at ryggen kan vinkles bagud og fremad. Højdejustering af sidde højde. 

  1 499 Kr.
 •  Flex Point SY. Stolen der har en usædvanlig god ergonomi. Det forholdsvis smalle ryglæn giver god plads for bevægelighed. Ryggen er altid polstret med sort stof. Synkron mekanisme. Højdeindstilling af ryg og sæde

  1 799 Kr.
 • Model P91 Har  højdejustering af sæde og ryg. Bredt sæde og bred ryg, med konturformet polstring. Dybdejustering af sæde. Synkronmekanisme. Vægtjustering. Poleretfodkryds med sikkerhedshjul for brug på hårde gulve.

  Vælg selv din månedspris.

  Del din betaling op - Klik her

  3 799 Kr.
 • Topstar  U 50.Er en Stærk og robust stol til hjemmekontoret.Konturformet sæde og ryg polstring. Højdejustering af sæde og ryg. Ryg kan vinkles.Sikkerhedshjul med gummibaner. Vores mest solgte stol til hjemmekontoret.

  999 Kr.
Product successfully added to the product comparison!