Sofaen - det vigtigste element i hjemmet

Sofaen er et vigtigt element i hjemmet og et af hjemmets samlingspunkter, hvor afslapning, samvær og hygge skal forenes. Det er her, vi alle mødes efter en lang dag på arbejde eller i skole. I sofaen skal der være plads til alle og til alles behov. Det er her, vi både skal kunne koble af efter lange og travle dage, men også være sociale og invitere venner og familie over til hyggelige spilleaftener og gode stunder – nogle bruger endda sofaen som både sofa og seng.

Hos Bolighuset Werenberg ved vi, at behovet varierer fra hjem til hjem. Sofaen er et uundværligt møbel, som du finder i næsten alle hjem, men hvor den står, hvor meget den bruges, og hvordan den ser ud, er meget forskelligt.

Vælg den perfekte sofa - Hvad er formålet?

Når det kommer til valg af din næste sofa, findes der utallige muligheder, ligesom der findes mange behov. Det første, du skal starte med at spørge dig selv om, er: Hvad er det primære formål med din nye sofa? Skal du ligge godt i den? Ønsker du en flyder? Hvad er prislejet? Hvilket materiale skal den være i? Er I en stor familie, skal sofaen muligvis være rummelig. Tilbringer I meget tid i sofaen, er det komfort og kvalitet, der prioriteres højt. Bor I småt og med et mindre budget, er det muligvis en mindre sofa, I foretrækker, som måske ovenikøbet kan slås ud som seng også – og med opbevaring.

Start din sofajagt hos Bolighuset Werenberg

Mulighederne er mange, og behovene er forskellige. Der er mange tanker, du kan gøre dig, før du igangsætter jagten på den perfekte nye sofa. Har du først tænkt over, hvad du ønsker og leder efter, bliver det langt nemmere. Hvis du er i tvivl eller har brug for hjælp, så står Bolighuset Werenberg klar til at hjælpe. Her får du altid kyndig vejledning i vores butik i Brenderup eller i vores showroom i Odense, hvor du finder et bredt udvalg af sofaer, så du nemt kan finde din drømmesofa. Bor du ikke i nærheden? Så kan du altid sende os en mail eller kontakte os på telefon.

Her har vi samlet forskellige forslag til din nye sofa afhængigt af, hvad dit behov er.

Find den perfekte sofa til den store familie

Er I en stor familie, der har brug for en rummelig og komfortabel flyder, hvor der er plads til hele familien? Så læs med her, hvor vi kommer med bud på jeres næste sofa. Her finder du flere sofaer med plads til, at hele familien kan nyde lange hyggestunder sammen og skabe minder for livet.

En sofa til en stor familie skal både være rummelig og behagelig at sidde i. Den skal kunne rumme alle, uden at nogen går på kompromis med hverken komfort eller plads. Sofaen er familiens samlingspunkt, hvorfor det er vigtigt, at den er slidstærk og nem at rengøre, da den bliver flittigt brugt af både børn og voksne.

Modulsofaer er en sofa, der skaber mange muligheder, og som kan sammensættes alt efter behov. Det smarte ved en modulsofa er, hvis familien skulle udvide sig i form af flere børn eller børnebørn. Samtidig kan du også tage moduler fra og bruge dem i andre rum, hvis børnene flytter hjemmefra, og behovet for en stor sofa ikke længere er aktuelt. Ønsker du at læse mere om modulsofaer, så klik her.

Brunstad: Kvalitet, komfort og design - Everest modulsofa

Brunstad er et norsk brand, der har produceret behagelige siddemøbler siden 1941. Her er både kvalitet og komfort en høj prioritet i produktionen og fremstillingen af nye møbler. Brunstads vision bygger på tre grundsten: kvalitet, komfort og design. Everest modulsofa fra Brunstad er en spændende modulsofa med høje ben, hvor både kvalitet, komfort og design går hånd i hånd. Sofaen har mange muligheder, der gør det nemt for dig at sætte dit eget præg på sofaen. Her kan du både vælge mellem tre forskellige typer armlæn og tre forskellige rygpuder samt to forskellige sædepuder – mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser. Sofaens høje ben gør det muligt for dig at skabe et rum under sofaen til ekstra opbevaring. Her kan du f.eks. gemme spil eller børnenes legetøj væk i smarte opbevaringsløsninger med hjul, så de lige er til at rulle ud efter behov.

Everest Modulsofa

MATT Design: Mere plads og komfort - More XL sofa

MATT Design er et brand, som du kun finder hos Bolighuset Werenberg. MATT Design er passionerede omkring at skabe smukke, rolige og personlige rum, hvor fortolkninger af skandinavisk design er skabt til at holde i årevis. Hos MATT Design finder du et bredt udvalg af sofaer i flere størrelser, som dækker mange behov. En af vores populære sofaer fra MATT Design er More sofaen, som nu fås i en XL-udgave. More sofaen er en simpel, men elegant modulsofa, hvor der er mulighed for at sammensætte lige netop den sofa, I har behov for – og plads til. More XL er en videreudvikling på den oprindelige More sofa. Sofaen har et stort og bredt chaiselong-modul, som åbner op for sofaen og pladsen heri. Denne sofa er med XL-moduler, hvor der er mere bredde og dybde i modulerne. Går årene, og du ikke længere har behov for en stor sofa, kan du skille sofaen ad og sammensætte på ny. Ligeledes kan modulerne stå alene. F.eks. kan du skabe en læsestation i hjørnet med et midtermodul, der kan fungere som en stol, eller et chaiselong-modul, der kan fungere som en daybed. Mulighederne er mange med More XL, og selvom behovet for en stor sofa ikke længere er aktuelt, så kan den gøre nytte i andre rum og være en god erstatning for andre møbler.

More XL

Find den perfekte sofa til små rum

Er du mere på udkig efter en lille sofa eller en sovesofa, hvor mulighederne er mange, som passer perfekt ind i en lille studiolejlighed og i et stramt budget?

Med en lille sovesofa åbner der sig en verden af muligheder. Brug den som en ekstra seng til overnattende gæster, et hyggeligt sted at slappe af og se en god film, eller måske er pladsen trang i din lejlighed? Med en sovesofa kan du have en sofa om dagen og en seng om natten. Vores sovesofaer er designet til at være pladsbesparende og funktionelle, men samtidig stilfulde og komfortable.

Innovation Living: Funktionalitet, komfort og design - Newilla Sovesofa

Hos Bolighuset Werenberg finder du flere brands, der specialiserer sig indenfor sovesofaverdenen. Innovation Living er en af de store spillere på dette marked. Med en sovesofa fra Innovation Living får du både en smuk sofa i lækkert design samt en funktionel og komfortabel seng. De formår at kombinere funktionalitet, komfort og design i én samlet pakke, så du ikke skal gå på kompromis. Innovation Living har bl.a. designet Newilla Sovesofa. Denne sovesofa kan bruges både i stuer og sekundære rum. Under sofaens sæde har den et rummeligt opbevaringsrum, hvilket kan frigøre plads i den lille studiolejlighed eller andre hjem og rum, hvor pladsen er trang. Har du sofaen stående i en etværelses lejlighed, er opbevaringsrummet perfekt til at gemme dit sengetøj væk om dagen, hvor den skal fungere som almindelig sofa. Sofaens betræk er aftageligt, så du nemt kan tage det af og vaske det alt efter behov. Skulle du skifte stil eller indretning i hjemmet, kan du også skifte det ud med et andet betræk. Sofaen har et look, der gør det svært at se, at der faktisk gemmer sig en sovesofa, så selvom du bruger den som seng om natten, vil du stadig kunne skabe en flot stue med en stilfuld sofa om dagen.

Newilla Sofa

Karup Design: Multifunktionalitet - Grab sofa

Multifunktionalitet er, og har altid været, Karup Designs kendetegn. Grab er et tydeligt eksempel på dette, der er en flot kombination af sofa og dobbeltseng. Grab er skabt til at dele. Både som sofa og som en dobbeltseng, når den er foldet ud. Armlænene er designet til, at du nemt kan frigøre dem, så de kan fungere som bagben til en dobbeltseng med et enkelt vip – en meget nem forvandling fra sofa til seng. Med denne sovesofa får du ikke et rum under sofaen til opbevaring. I stedet har sofaen høje ben, der gør det muligt for dig at skabe en smart opbevaringsløsning under sofaen i form af kasser, opbevaringsbokse, bedrollers eller andet – evt. med hjul på, så du nemt og enkelt kan trække det ud efter behov.

Grab Sofa

Kontakt os

At vælge den perfekte sofa er en vigtig beslutning, der kan påvirke hele atmosfæren i dit hjem. Uanset hvilken sofa type du er på udkig efter, står Bolighuset Werenberg klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den rette sofa? Tøv ikke med at kontakte os. Du kan besøge vores butikker, sende en mail, eller ringe til os – vi står altid klar til at hjælpe.