Salgs- og handelsbetingelser for webshop

 

1. Generelle oplysninger

Bolighuset Werenberg A/S
Kirkevej 15
5464 Brenderup

CVR: 33 95 32 91 / Tlf.: 64 44 10 49
E-mail: post@werenberg.dk

 

2. Priser / leveringsydelser

Alle priser og leveringsydelser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er dagspriser og gælder indenfor Danmarks grænser med brofaste øer.
Ved møbellevering til alle ikke-brofaste øer i Danmark, inkl. Færøerne og Grønland, pålægges der et fragttillæg på 1.000 kr.
Fri fragt ved onlinekøb over 999 kr. Varen vil blive leveret enten af GLS, Bolighuset Werenbergs egne lastvogne eller med anerkendt møbeltransportfirma.

Levering af pakker

Alle pakker på under 10 kg. – f.eks. boligtilbehør – leveres med GLS. Priser fra 39 kr.
Pakker, som ikke kan afleveres på adressen, kan hentes i den nærmeste GLS Shop inden for fem dage. Vær opmærksom på, at GLS kun leverer post på hverdage.

Bemærk
Varer leveres som hovedregel altid i usamlet tilstand.

Der kræves god plads til lastbilen for aflæsning. Er det ikke muligt at aflæsse ved bopælen, bedes du henvise vognmanden og modtage varen ved nærmest tilgængelige sted. Hvis chaufføren afgør, at det ikke er forsvarligt eller muligt at aflæsse varen på anviste sted, returneres varen til vores lager. Alle omkostninger hertil afholdes af dig som kunde.

Der leveres kun til fortovskant. Chaufføren hjælper således ikke med indbæring.

 

3. Afhentning af varer på vores lager

Har du valgt selv at afhente din ordre på vores lager, skal du ved afhentning fremvise gyldig billedlegitimation og det kort, du benyttede, da du betalte for din ordre. Hvis en anden afhenter varen for dig, skal vedkommende medbringe en fysisk kopi af fakturaen, en fuldmagt og gyldig billedlegitimation.

Vi vil gemme kopi af legitimation af sikkerhedsmæssige årsager. Disse oplysninger vil kun blive delt med tredjepart i tilfælde af svindel med betalingskort.

 

4. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres ikke ved hverken prisfald eller -stigning.

Forbehold

Vi gør opmærksom på, at vi ikke er bundet af fejl, herunder prisfejl, hvis det burde stå dig klart, at der er tale om en fejl. Vi gør naturligvis vores bedste for, at de ikke forekommer – og, hvis uheldet er ude, at rette dem hurtigst muligt.

 

5. Afbestilling

Ønsker du at annullere en allerede afgivet ordre, kan du sende en e-mail til webordre@werenberg.dk med emnefeltet "Afbestilling". I mailen skal du angive bestillingstidspunkt og ordrenummer.

Du kan også annullere din ordre ved at ringe til butikken på tlf. +45 64 44 10 49.

 

6. Ordrebekræftelse

Werenberg.dk opbevarer ordrebekræftelsen, efter den er fremsendt til dig som kunde.

 

7. Betaling

De mulige betalingsmåder er som minimum med udvalgte betalingskort og kreditkort: Dankort, VISA, Mastercard. Vi tager ikke kortgebyrer. Det samlede beløb ved købet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

 

8. Fortrydelsesret

Fuld returret

Fortryder du dit køb, giver werenberg.dk fuld returret. Fortrydelsesretten gælder kun køb på werenberg.dk og ikke ved køb i vores fysiske butik.

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til post@werenberg.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Varen skal returneres til Bolighuset Werenberg senest 14 dage fra der er givet besked om brug af fortrydelsesretten. Du skal selv betale for, at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for varer på over 20 kg. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 1000 kr.

Varer, som returneres uden betalt fragt eller porto, afvises af werenberg.dk. Ved returhandel tilbagebetales beløbet til dig inden for 14 dage, efter vi har fået at vide, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten.

Du kan også bytte til anden vare. Her er proceduren den samme. Du sender den købte vare retur og vedlægger en seddel, hvorpå du skriver, hvilken vare du ønsker i stedet. Ved ombytning bliver den nye ordre pålagt fragt eller porto.

Bemærk
Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der fremstilles specielt efter dine individuelle behov og specifikationer. Benyt vores returportal for at købe porto til returforsendelse. Gå til returportal.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi. I visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger, som vi modtager fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Dette inkluderer også leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger som følge af, at du har valgt en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder).

Vi tilbagefører pengene til betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til
Bolighuset Werenberg A/S
Kirkevej 15
5464 Brenderup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

9. Anvendelse af reklamationsretten

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Du bedes kontakte os, inden du sender varen retur.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen. Dette afhænger af den konkrete situation.
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles til webordre@werenberg.dk inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Husk at oplyse fakturanr.

Vi opfordrer dig på det kraftigste til, at du afgiver en erklæring om produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen. Undlader du dette, kan det betyde, at afhjælpningsprocessen forlænges på grund af fejlsøgningen.

Du kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post til vores adresse. Varer, der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret, og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Bolighuset Werenbergs udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer, der returneres på efterkrav, eller som sendes uden porto, nægtes modtaget. Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til
Bolighuset Werenberg A/S
Kirkevej 15
5464 Brenderup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, opfordres du til at vedlægge en detaljeret beskrivelse af varens fejl/mangel.

 

10. Tilbagesendte varer, som ikke indeholder fejl

Hvis vi konstaterer, at din reklamation ikke er berettiget, vil varen blive tilbagesendt til dig. Du vil herefter blive opkrævet et gebyr på 200 kr. pr. halve time for vores undersøgelse af varen. Dette forudsætter, at du har accepteret, at vi undersøger varen.

Gebyret beregnes på baggrund af den tid, vi har brugt på undersøgelse og fejlsøgning. Werenberg.dk forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, hvis der ikke foreligger en kreditaftale. Medsender du tilbehør, skal du angive antal og en produktbeskrivelse.

Du bør returnere varen med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt, indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på varen.

Varer, der ikke indgår under reklamationsretten, og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret, og der vil blive et opkrævet et beløb, der svarer til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

 

11. Er du i tvivl?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til os på webordre@werenberg.dk.

 

12. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser for erhvervsdrivende som for forbrugere, dog med følgende modifikation. Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. Bolighuset Werenberg A/S forbeholder sig ejendomsretten til varer, der er købt på kredit, indtil den fulde købesum er betalt.

1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
2. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2 % pr. påbegyndt måned.

 

 

13. Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Bolighuset Werenberg A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Derudover indhenter vi lokationstjenester. Disse benyttes kun, hvis man befinder sig 10 km. fra butikken. Vi indhenter dataene for bedre at kunne forstå vores kunders forbrugsmønster.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på werenberg.dk er Bolighuset Werenberg A/S.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Vi har pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det, såfremt det ikke strider mod anden lovgivning, som vi skal forholde os til, f.eks. bogføringsloven. Vi har også pligt til at slette dine data, hvis de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan kontakte os på post@werenberg.dk, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

 

14. Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte webordre@werenberg.dk. Hvis det ikke
lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal:
http://ec.europa.eu/odr 

 

15. Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret.

Til
Bolighuset Werenberg A/S
Kirkevej 15
5464 Brenderup
CVR: 33 95 32 91
E-mail: info@werenberg.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

16. GDPR

Personoplysninger

Som kunde hos Bolighuset Werenberg A/S registrerer vi kun de oplysninger, du indtaster, med henblik på at fremsende bekræftelse på din ordre, og for at vi kan informere dig om betaling for din ordre. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger automatisk placeres i vores systemer.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, efternavn, adresse, by, land, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.
Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Alle oplysninger opbevares i minimum 5 år jf. bogføringsloven, hvor du har mulighed for at anmode om sletning eller indsigt af de informationer, som vi har lagret om dig. Vi gemmer bl.a. oplysninger for at kunne behandle reklamationer, garanti og lignende.

Personoplysninger lagres i en kundedatabase. Disse personoplysninger er beskyttet med login, og kun ansatte med særlige rettigheder har adgang til dem. Dine oplysninger vil blive delt med vores fragtleverandør for at kunne sende din pakke.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil oplysningerne også deles med vores nyhedsbrevsprogram, for at vi kan masseudsende nyhedsbreve.

Vi har pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det, såfremt det ikke strider mod anden lovgivning, som vi skal forholde os til, f.eks. bogføringsloven. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Alle anmodninger om ændring, sletning og indsigt skal imødekommes og behandles inden for 30 dage uden unødig forsinkelse. Du kan henvende dig herom på post@werenberg.dk.

Alle indtastninger i enhver formular på vores webshop sendes direkte via en e-mail til vores kundeservice. Disse henvendelser gemmes, og vil blive slettet hvis de ikke findes relevante længere, eller hvis du beder om det. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

For mere information henviser vi til vores privatlivspolitik.

Indsigelser

Som kunde hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.
Henvendelser i forbindelse med vores persondatapolitik skal rettes til vores mail: post@werenberg.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01-10-2021.


Product successfully added to the product comparison!