Salgs- og handelsbetingelser for webshop
1. Generelle oplysninger

Bolighuset Werenberg A/S
Kirkevej 15
5464 Brenderup

CVR: 33 95 32 91 / Tlf.: 64 44 10 49
E-mail: post@werenberg.dk


2. Priser / leveringsydelser

Alle priser og leveringsydelser er inkl. 25% moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er dagspriser og er gældende indenfor Danmarks grænser med brofaste øer.
Ved møbellevering til alle IKKE brofaste øer i Danmark, inkl. Færøerne og Grønland, pålægges der et fragttillæg på 1.000 kr.


Fri fragt ved onlinekøb over 999 kr. Varen vil blive leveret enten af GLS, Werenbergs egne lastvogne, eller med anerkendt møbeltransportfirma.


BEMÆRK: Varer leveres som hovedregel altid i usamlet tilstand.
VIGTIGT: Der kræves god plads til lastbilen for aflæsning. Er det ikke muligt at aflæsse ved bopælen, bedes du henvise vognmanden og modtage varen nærmest tilgængelige sted. Hvis chaufføren afgør, at det ikke er forsvarligt eller muligt at aflæsse varen på anviste sted, returneres varen til vores lager. Alle omkostninger hertil afholdes af kunden.
Der leveres kun til fortovskant. Chaufføren hjælper således ikke med at bære varerne ind i husstanden.

Levering af pakker:
Alle pakker under 10 kg - med f.eks. boligtilbehør og mindre varer - leveres med GLS. Priser fra kr. 39,-
Pakker som ikke kan afleveres på adressen, kan hentes på det nærmeste GLS SHOP inden for fem dage. Vær opmærksom på, at GLS kun leverer post på hverdage.
 


3. Afhentning af varer på vores lager

Har du valgt selv at afhente din ordre på vores lager, skal du ved afhentning kunne fremvise gyldig billedlegitimation, samt det benyttede kort brugt til betaling af din ordre. Hvis andre end køber kommer for at afhente ordren, skal denne medbringe fysisk kopi af fakturaen, en fuldmagt samt gyldig billedlegitimation. Vi vil gemme kopi af legitimation af sikkerhedsmæssige årsager. Oplysninger vil kun blive delt med 3. part i tilfælde af svindel med betalingskort.


4. Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

Forbehold:
Vi gør opmærksom på, at vi ikke er bundet af fejl, herunder prisfejl, hvis det burde stå dig klart, at der er tale om en fejl. Vi gør naturligvis vores bedste for, at de ikke forekommer – og, hvis uheldet er ude, at rette dem hurtigst muligt.
 

5. Afbestilling

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail til webordre@Werenberg.dk med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.


6. Ordrebekræftelse

Werenberg.dk opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.


7. Betaling

De mulige betalingsmåder er som minimum med udvalgte betalingskort og kreditkort: Dankort, VISA, Mastercard. Vi tager ikke kortgebyrer. Det samlede beløb ved købet hæves først på dit kort når varen afsendes.
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 8. Fortrydelsesret

Fuld returret - Fortryder du dit køb giver Werenberg.dk fuld returret. Fortrydelsesretten gælder kun køb i Werenberg.dk og ikke ved køb i vores fysiske butik. Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del. 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til post@werenberg.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
Bemærk, at du kun kan få en del af fragtomkostningerne tilbage.
 

Returnering

Varen skal returneres til Werenberg.dk senest 14 dage fra der er givet besked om brug af fortrydelsesretten. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: varer over 20 kg.
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 1000 kr.
Varer som returneres uden betalt fragt eller porto afvises af Werenberg.dk. Ved returhandel tilbagebetales beløbet som hovedregel via konto til kunden indenfor 14 dage fra meddelelse om brugen af fortrydelsesretten er modtaget hos Werenberg.dk. Du kan også bytte til anden vare, her er proceduren den samme: send retur, vedlagt seddel med hvad du ønsker i stedet. Ved ombytning bliver den nye ordre pålagt fragt eller porto.
BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der fremstilles specielt efter dine individuelle behov og specifikationer.
Benyt vores returportal for at købe nem porto til returforsendelse samt returseddel. 
Gå til returportal her


Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.
 

Varen sendes til:

Bolighuset Werenberg A/S
Kirkevej 15
5464 Brenderup 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

9. Anvendelse af reklamationsretten

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har
reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles webordre@werenberg.dk inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Husk at oplyse Fakturanr. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Werenberg.dk´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget. Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  


Varen sendes til:
Bolighuset Werenberg A/S
Kirkevej 15
5464 Brenderup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
r du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 


10. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til Werenberg.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr på 200 kr. pr. halve time forudsat at dette er accepteret af kunden inden undersøgelsen påbegyndes. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. Werenberg.dk forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.


12. Er du i tvivl?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, kan De rette henvendelse til webordre@werenberg.dk.


13. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation. Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. Werenberg.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.
1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. 
2. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2% pr. påbegyndt måned.
 

14. Persondatapolitik 


Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos Bolighuset Werenberg A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Deruovcer indhenter vi lokations tjenester. Denne benyttes kun hvis man befinder sig 10 km. fra butikken. Vi indhenter dataen for at forstå kundes forbrugsmønster bedre.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 
Den dataansvarlige på werenberg.dk er Bolighuset Werenberg A/S.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: post@werenberg.dk  


15. Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
  
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr    
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 30. Juli 2018.  


16. Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
 
Til:
Bolighuset Werenberg A/S
Kirkevej 15
5464 Brenderup
CVR: 33 95 32 91
E-mail: info@werenberg.dk
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________
 
Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________
 
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
 
Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________
 
Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


17. GDPR

Personoplysninger

Som kunde hos Bolighuset Werenberg A/S registrerer vi kun de oplysninger, du indtaster med henblik på at fremsende bekræftelse på din ordre, og for at vi kan informere dig om betaling for din ordre. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger automatisk placeres i vores systemer.
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, efternavn, adresse, by, land, tlf.nr. og mailadresse, samt eventuel kommentar du måtte have til ordren.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Alle oplysninger opbevares i minimum 5 år jf. bogføringsloven, hvor du har mulighed for anmode om sletning eller indsigt af dine informationer som vi har lagret. Vi gemmer bl.a. oplysninger for at kunne behandle reklamationer, garanti og lign. i tilfældet af at dette skulle opstå.Personoplysninger lagres i en kundedatabase. Disse personoplysninger er beskyttet med login, og kun ansatte med nødvendige rettigheder har adgang til dem. Dine oplysninger vil blive delt med vores fragtleverandør for, at kunne sende din pakke.
I tilfældet af at du har registreret dig hos vores nyhedsbrev, vil oplysningerne også deles med vores nyhedsbrev program for, at vi kan masse-udsende nyhedsbreve.

Vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det, såfremt det ikke strider i mod andet lovgiving vi skal forholde os til, f.eks. bogføringsloven. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Alle anmodninger om ændring, sletning og indsigt skal imødekommes og behandles inden for 30 dage uden unødig forsinkelse. Du kan rette henvedelse om dette til vores hovedmail.
Alle indtastninger i enhver formular på vores shop sendes direkte til en e-mail til vores kundeservice. Disse henvendelser gemmes, og vil blive slettet såfremt de ikke findes relevante længere, eller ved en forespørgsel. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
For mere information henvises der til vores privatlivspolitik.Indsigelser

Som kunde hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.
Henvendelser ifb. med persondatapolitik skal rettes til vores mail.

Product successfully added to the product comparison!