Cookies-politik

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er Cookies?
  3. Hvad bruger vi cookies til?
  4. Hvem kan læse indholdet af cookies?
  5. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  6. Formål med cookies på vores website
  7. Google Analytics
  8. Annoncenetværk
  9. Brug af personoplysninger


1. Ejeroplysninger

Bolighuset Werenberg A/S
Kirkevej 15
5464 Brenderup
Telefon: 64 44 10 49
Email: [email protected]

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Hvad bruger vi cookies til?

Vi bruger cookies til at gøre dit besøg på websitet så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på vores website, så vi løbende kan lave forbedringer og tilpasse indhold og annoncering herefter.

4. Hvem kan læse indholdet af cookies?

Trafikregistrering og annoncemålretning: Werenberg og Google

5. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

https://minecookies.org/cookiehandtering

6. Formål med cookies på vores website:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

7. Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Derudover bruger vi cookies til at

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Trustpilot
 
MailChimp

Facebook

8. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Werenberg, skal du rette henvendelse på [email protected] Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.



9. Kategorisering af indsamlede cookies

Der indsamles følgende cookies, i følgende kategorier:

Nødvendige

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

NavnUdbyderFormålUdløbType
PrestaShop-86f905727c19deee2d8d320feb7a9d1d werenberg.dk Nødvendig webshop cookie 5 år HTTP Cookie
PrestaShop-e0c560acd7a6cd1d4556e5ddc4fad686 werenberg.dk Nødvendig webshop cookie 5 år HTTP Cookie
blockcart werenberg.dk Gemmer produkter i din indkøbskurv. Session HTTP Cookie


Statistik

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

NavnUdbyderFormålUdløbType
_ga Google Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP Cookie
_gat Google Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren Session HTTP Cookie
_gid Google Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. Session HTTP Cookie
_pk_id# Google Tracking indsamling af statistik anonymt via gennem Piwik 2 år HTTP Cookie
_pk_ses# Google Sporing fra Piwik til at spore besøgendes sideforespørgsler under sessionen. Session HTTP Cookie

Marketing

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

NavnUdbyderFormålUdløbType
ads/ga-audiences  google.com Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP Cookie
ads/user-lists/# google.com Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren Session HTTP Cookie
collect google-analytics.com Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. Session HTTP Cookie
IDE doubleclick.net Anvendes af Google Doubleclick til at rapportere om hjemmesidens handlinger efter at have klikket på en af annoncørens annoncer. 2 år HTTP Cookie
impression.php/# facebook.com Anvendes af Facebook til at registrere visninger af sider med Facebook login knap. Session Pixel
test_cookie doubleclick.net Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies. Session HTTP Cookie
tr facebook.com Uklassificeret Session Pixel
omappvp optimmonster.com Anvendes til af OptinMonster til at huske, hvis du har lukket en popup. 10 år HTTP Cookie
omSeen optimmonster.com Anvendes til af OptinMonster til at huske, hvis du har lukket en popup. Session Pixel

Uklassificeret

Cookies der ikke hører under ovenstående kategorier.


Product successfully added to the product comparison!