Salg og handelsbetingelser for butikFølgende handelsbetingelser gælder ordre som er købt/bestilt via butik, e-mail eller tlf. Ved ordre som er købt via vores webshop gælder disse handelsbetingelser: Handelsbetingelser for webshop
Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Werenbergs grossister.


1. Priser/leveringspriser

Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er dagspriser og gældende indenfor Danmarks grænser (brofaste øer), ekskl. Færøerne og Grønland.

Der tages forbehold for:
 • Valutaændringer
 • Force majeure
 • Leveringssvigt
 • Prisfejl (f.eks. forskellige varianter med kontant pris)
 • Afgiftsændringer
 • Udsolgte varer og trykfejl


2. Returret

Bolighuset Werenberg giver otte dages returret på lagervarer. Varen skal returneres til Bolighuset Werenberg i samme stand, som den blev modtaget. Det vil sige ubrugt og i original emballage. Husk at medbringe den originale faktura på varen. Hvis Bolighuset Werenberg skal stå for transporten i forbindelse med returnering af møblerne, opkræves fragt, og møblerne afhentes ved købers yderdør - medmindre andet er aftalt på forhånd med Bolighuset Werenberg.

Der er ikke returret på nedsatte varer samt bestillingsvarer - altså møbler, som Bolighuset Werenberg har bestilt hjem specielt til køber.

 

3. Betalingsbetingelser

Der skal indbetales et depositum ved ordreafgivelse - altså før varen bestilles hos leverandøren.

Hele ordren skal være fuldt ud betalt senest tre dage før levering kan finde sted. Ordren kan også betales i butikken ved afhentning.


Leveringsbetingelser

Hos Bolighuset Werenberg er vi afhængige af vores leverandører, hvorfor den leveringstid, som oplyses til køber ved bestilling af varerne, skal betragtes som vejledende.
Inden for én uge efter ordreafgivelsen sender Bolighuset Werenberg en ordrebekræftelse til køber, enten pr. post eller e-mail, hvor der er anført en forventet leveringsuge til Bolighuset Werenbergs lager.
Vi tager ligeledes kontakt, enten pr. post eller e-mail, når de bestilte møbler er modtaget på vores lager og er klar til levering/afhentning.

 • Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi levering med vores egne møbelfragtmænd. Prisen for leveringen fastlægges inden varerne leveres, ligesom leveringen skal være betalt før den kan gennemføres, da der ikke kan afregnes med møbelfragtmændene.
 • Ved levering forstås levering til købers yderdør.
 • Vi tilbyder yderligere at bære møblerne ind i købers hjem, såfremt adgangen kan ske uhindret - dvs. at der er fri passage, og at trapper, opgange mv. har tilstrækkelig bredde og højde.
 • Skal leveringen i mere end 2. sals højde, kan der forekomme et tillæg. Dette fastlægges inden leveringen finder sted.
 • Det er købers ansvar at undersøge adgangsforholdene samt sørge for fri passage inden leveringen finder sted, såfremt varen ønskes båret ind i hjemmet.
 • Køber har ligeledes ansvaret for evt. meromkostning til lift, udtagning af vinduessprosser o. lign., hvis varen ikke kan bæres uhindret ind. Hvis de fysiske forhold på leveringsstedet umuliggør, at møblerne kan bæres ind i hjemmet, anses varerne for leveret, når disse er stillet ved yderdøren.
 • Er der ingen hjemme til at modtage møblerne på det aftalte leveringstidspunkt, tages møblerne med retur. Hvis møblerne herefter ønskes leveret på næstkommende tur i området, opkræves der yderligere betaling for den nye levering.
 • Vi tilbyder også montering og samling af møbler - dette skal aftales før leveringen finder sted.
 

Generelt

Spørgsmål og ønsker vedrørende levering/montering skal ske til vores kørselsafdeling på telefon 63 44 20 30.
Bolighuset Werenberg står altid klar til at besvare spørgsmål eller give råd og vejledning. Kontakt os på telefon 64 44 10 49 eller via e-mail på kundeservice@werenberg.dk.
4. Reklamationsret

Hos Bolighuset Werenberg står vi inde for kvaliteten og holdbarheden af vores produkter. Werenberg giver 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.

Hvad dækker reklamationsretten?


Reklamationsretten dækker materiale- og fabrikationsfejl. Dvs. fysiske fejl og mangler ved produktet fra den dag, det pågældende produkt bliver leveret af Werenberg. 
Den originale faktura skal forevises som købsbevis for at gøre reklamationsretten gældende. Der kan forekomme produktgrupper, f.eks. madrasser, hvor der ydes fabriksgaranti på særlige betingelser.


Hvad dækker reklamationsretten ikke?


Reklamationsretten dækker ikke produkter, der har været opbevaret, monteret eller anvendt forkert, misbrugt, ændret eller rengjort med forkerte rengøringsmetoder eller rengøringsprodukter. 
Reklamationsretten dækker ligeledes ikke ved forhold, der skyldes manglende eller forkert vedligeholdelse eller montering i forhold til brugsanvisningen. Reklamationsretten omfatter ikke almindelig slitage, skæremærker, ridser eller skader forårsaget af slag eller uheld. Reklamationsretten gælder ligeledes ikke, hvis produkter anvendes til offentlig brug, udendørs eller i fugtigt miljø (havemøbler dog undtaget).


Hvordan behandler Werenberg reklamationer?


Skulle du opleve fejl eller mangler ved dit nye møbel, skal du først henvende dig til Werenberg. Herefter undersøger Werenberg produktet og vurderer, 
i hvilket omfang det er dækket af reklamationsordningen. Såfremt produktet er omfattet af reklamationsretten, dækker Werenberg omkostninger til reparation eller ombytning. Efter reparation eller ombytning, påbegyndes en ny 2-årig reklamationsret for den beskadigede del/vare. Kontakt Werenberg for at gøre reklamationsretten gældende.
5. 
Ombytningsret / Returret

Generel ombytningsret


Vi giver 14 dages ombytningsret. Varen skal være ubrugt og i original emballage. Nedsatte varer eller 
specielt fremstillet varer efter dine individuelle behov og specifikationer kan ikke ombyttes.

Hos Werenberg yder vi op til 90 dages ombytningsret på madrashårdhed, gælder kun udvalgte mærker. Det koster et gebyr på kr. 1000,00 pr. madrasserne. (For at gøre brug af ombytningsretten skal kunden selv stå for tilbagelevering af madrassen, hvis andet ikke er aftalt. Madrasserne skal pakkes i original madraspose igen).Returret for lagervarer / ikke ordreproducerende

Har du fortrudt dit køb, kan du inden 8 dage returnere varen mod fremvisning af kvittering. Varen skal returneres i original emballage samt være ubrugt og ubeskadiget. Nedsatte varer eller specielt fremstillet varer efter dine individuelle behov og specifikationer tages ikke retur.
6. GDPR - Dine personoplysninger

 • Som kunde hos Bolighuset Werenberg A/S registrerer vi kun de oplysninger, du indtaster med henblik på at fremsende bekræftelse på din ordre, og for at vi kan informere dig om betaling for din ordre. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger automatisk placeres i vores systemer.

 • Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, efternavn, adresse, by, land, tlf.nr. og mailadresse, samt eventuel kommentar du måtte have til ordren.

 • Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

 • Alle oplysninger opbevares i minimum 5 år jf. bogføringsloven, hvor du har mulighed for anmode om sletning eller indsigt af dine informationer som vi har lagret. Vi gemmer bl.a. oplysninger for at kunne behandle reklamationer, garanti og lign. i tilfældet af at dette skulle opstå.

 • Personoplysninger lagres i en kundedatabase. Disse personoplysninger er beskyttet med login, og kun ansatte med nødvendige rettigheder har adgang til dem. Dine oplysninger vil blive delt med vores fragtleverandør for, at kunne sende din pakke.

 • I tilfældet af at du har registreret dig hos vores nyhedsbrev, vil oplysningerne også deles med vores nyhedsbrev program for, at vi kan masse-udsende nyhedsbreve.

 • Vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det, såfremt det ikke strider i mod andet lovgiving vi skal forholde os til, f.eks. bogføringsloven. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Alle anmodninger om ændring, sletning og indsigt skal imødekommes og behandles inden for 30 dage uden unødig forsinkelse. Du kan rette henvedelse om dette til vores hovedmail.

 • Alle indtastninger i enhver formular på vores shop sendes direkte til en e-mail til vores kundeservice. Disse henvendelser gemmes, og vil blive slettet såfremt de ikke findes relevante længere, eller ved en forespørgsel. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

 • Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 • For mere information henvises der til vores privatlivspolitik.Indsigelser

Som kunde hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Henvendelser ifb. med persondatapolitik skal rettes til vores mail.

Product successfully added to the product comparison!