Privatlivspolitik

Vores identitet

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne Privatlivspolitik, kan du kontakte os per mail.

Bolighuset Werenberg A/S
Kirkevej 15
5464 Brenderup

CVR: 33 95 32 91

Tlf.: 64 44 10 49
E-mail: [email protected]

Vores kunder kan sende forespørgsler vedrørende beskyttelse af personlige data, fortrolighed og sikkerhed til os på ovenstående mail.



Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, tilmelding til nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer eller undersøgelser, registrering som bruger eller abonnent, køb via websitet eller øvrig brug af websitets services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (m.a.o. dine interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, vise dig de annoncer, som med stor sandsynlighed er relevante for dig, registrere dine køb og betalinger, kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev samt at optimere vores services og indhold.

Hvilket oplysninger indsamles

Website: Vores hostingselskab Hosting4Real er databehandler.

Kontaktformular: Benyttes til at rette henvendelse til os via vores website.

Køb på webshoppen: Navn, efternavn, adresse, telefonnummer, email, land. Vi gør opmærksomme på at vi er dataansvarlige. Du er alene ansvarlig for at oplyste og indtastede persondata på dig er fyldestgørende og korrekte.

Betalingsinformationer: Kreditkort oplysninger krypteres, og kan ikke læses af nogen, hverken os, eller fremmed tredjepart. Betaling sker via Quickpay, hvor følgende oplyses; Kort nr., Udløbsdato, CVV/CVD – Quickpay er databehandler (betalingsgateway).

Nyhedsbrev: Du modtager kun disse nyhedesbrev du selv aktivt har tilmeldt dig. I nyhedsbreve kan du altid framelde dig, hvis du har fortrudt din tilmelding. Mailchimp er databehandler.

Pixel-data: Informationer om din ageren på werenberg.dk samles af Google Analytics og Facebook Annoncering. Der indsamles ikke følsomme data gennem disse, da IP anonymisering er slået til.

Hvad bruger vi dine oplysninger til

En hvilken som helst oplysning, som vi indsamler fra dig, kan bruges til et eller flere af de følgende formål:

  1. at tilpasse din oplevelse på siden

  2. at forbedre vores hjemmeside

  3. at behandle reklamationer og garantisager

  4. at sende bestilte produkter til dig

  5. at kunne besvare dine forespørgsler

  6. at identificere dig som en kontrahent

  7. at muliggøre et eventuelt sikkert login til dig

  8. at etablere en primær kommunikationskanal med dig

  9. at gøre det muligt at udstende en faktura til dig

  10. at automatisere diverse processer

  11. at udføre dine ordrer og levere vores services og ydelser

  12. at håndtere administration af kundeforholdet til dig

Afsløring af data for tredjepart

Vi hverken sælger, handler med eller på anden måde overfører personligt identificerbare oplysninger til tredjeparter.

Dette omfatter dog ikke betroede tredjeparter eller underleverandører, som hjælper os med at drive vores hjemmeside, drive vores forretning eller servicere dig. Sådanne betroede parter kan have adgang til personligt identificerbare oplysninger på basis af, hvad der er nødvendigt at vide, og er kontraktmæssigt forpligtede til at behandle dine oplysninger fortroligt.

Vi kan også frigive dine oplysninger, når vi mener, at frigivelsen er passende for at overholde loven, håndhæve vores webstedspolitikker eller beskytte vores eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Ydermere kan ikke-personligt identificerbare besøgeroplysninger leveres til andre parter til markedsføring, reklame eller anden brug.

Opbevaring af data

Alle data fra Werenberg lagres i databaser og filer, som hostes i et Datacenter i Amsterdam, Holland. Der udføres hver dag automatisk backup af data, af sikkerhedsmæssige årsager. Disse backups udløber, og slettes efter en periode af 14 dage.

Data der behandles af betroede tredjeparter eller underleverandører, har dog potentielt servere og datacentre uden for EU's grænser.

En kopi af kundeoplysningerne gemmes også i vores lokale regnskabssystem.

Henvendelser pr. mail direkte til en af vores medarbejdere, eller som videresendes af en af vores samarbejdspartnere til en af vores medarbejdere, og som vedrører os, slettes når formålet med opbevaringen ikke længere er til stede. Disse sager vurderes ud fra den enkelte mail i forhold til formålet med henvendelsen. Dog slettes afsluttede supportsager som udgangspunkt efter en løbetid på 5 år.

Anmodning om ændring, begrænsning eller sletning af personoplysninger

Du kan når som helst anmode om at få rettet, slettet eller få indsigt i personoplysninger, der vedrører dig, hvilket vil ske uden unødig forsinkelse. Dette bør ske skriftligt, ved at sende en mail til os.

Dit samtykke

Ved at bruge denne hjemmeside, accepterer du denne Privatlivspolitik for vores virksomhed.

Opdatering af Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik blev senest ændret 29. august 2019.

Klager

Du har som både kunder og privatperson mulig for, at få oplyst de persondata vi måtte ligge inde med omkring dig. Dette kan gøres per mail, eller hvis du har et login til vores webshop.

Det er dig muligt at angive en klage direkte til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail [email protected], se evt. mere på www.datatilsynet.dk – Såfremt du ønsker at klage, vil vi gerne orienteres, så vi har mulighed for at håndtere denne.


Product successfully added to the product comparison!