Privatlivspolitik

Formål med politikken

Formålet med denne politik er at informere dig om Bolighuset Werenbergs behandling af dine personoplysninger, hvad enten vi behandler dine oplysninger, fordi du handler på vores webshop, besøger vores hjemmeside eller er tilmeldt vores nyhedsbrev. Det er vores mål, at du er bevidst omkring hvilke oplysninger vi indsamler, behandler og såfremt muligt, hvor længe de opbevares.

Kontaktoplysninger

Bolighuset Werenberg A/S er dataansvarlig for behandlingen af personoplysninger. Vores kontaktoplysninger er:

Bolighuset Werenberg A/S
Kirkevej 15
5464 Brenderup
CVR.: 33 95 32 91
Tlf.: 64 44 10 49
E-mail: post@werenberg.dk

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, tilmelding til nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer eller undersøgelser, registrering som bruger eller abonnent, køb via websitet eller øvrig brug af hjemmesidens services.

Du kan læse mere om vores konkrete behandlingsaktiviteter i nedenstående skema.

Behandling Formål Kategorier af oplysninger Retsgrundlag Opbevaringsperiode
Salg fra webshop Fakturering, levering af varer og modtagelse af betaling Kontaktoplysninger og betalingsoplysninger Artikel 6(1)(b) 5 år
Salg fra butik Fakturering og levering af varer Kontaktoplysninger og adresse Artikel 6(1)(b) 5 år
Hjemmeside Statistik, optimering og markedsføring IP-adresse og cookies Artikel 6(1)(a) 2 år
Nyhedsbreve Nye produkter, inspiration og orientering om events. Navn og e-mail Artikel 6(1)(a) Frem til afmelding og 2 år derefter



Salg fra webshop

Når du handler på vores webshop har vi behov for dine kontaktoplysninger, adresse og betalingsoplysninger for at kunne gennemføre handlen med dig og levere til din valgte adresse. Datatransmissioner er krypteret, og hverken vi eller tredjeparter kan aflæse dine kreditkortoplysninger.

Vi gemmer dine oplysninger frem til udløbet af reklamationsperioden.

Vi behandler dine oplysninger på baggrund af persondataforordningens artikel 6(1)(b).

Salg fra butik

Når du handler i vores fysiske butik, har vi behov for at indsamle personoplysninger om dig i forbindelse med køb af vores produkter, så vi kan registrere købet samt evt. levere produktet hjem til dig. Vi gemmer dine oplysninger frem til udløbet af reklamationsperioden. Vi behandler dine oplysninger på baggrund af persondataforordningens artikel 6(1)(b).

Hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside, vil du blive bedt om at tage stilling til, hvilke cookies vi må få samtykke til at placere. I vores cookiepolitik kan læse mere om cookies, og hvilke cookies vi placerer.

Informationer om din ageren på www.werenberg.dk samles af Google Analytics og Facebook Annoncering.

Vi anvender IP-anonymisering, og oplysningerne er ikke personhenførbare. Vi behandler dine oplysninger på baggrund af persondataforordningens artikel 6(1)(a).

Nyhedsbreve

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, behandler vi dit navn og e-mail. Dette er nødvendigt for at kunne sende nyhedsbrevet til dig. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet direkte fra selve nyhedsbrevet.

Vi behandler dine oplysninger på baggrund af persondataforordningens artikel 6(1)(a).

Modtagere af personoplysninger

Hos Bolighuset Werenberg anvender vi underdatabehandlere i forbindelse en række af de behandlingsaktiviteter, som er nævnt under afsnittet ”Personoplysninger”. Bl.a. er vores hjemmeside og webshop hostet hos Hosting4Real i Holland, Amsterdam, mens vi anvender MailChimp til at udsende nyhedsbreve. På vores webshop anvender vi Quickpay til at håndtere onlinekøb.

Det bemærkes i forbindelse med vores anvendelse af MailChimp, at denne databehandler er baseret i USA. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, behandles dine oplysninger således i et tredjeland. Vores overførselsgrundlag er Standard Contractual Clauses.

Herudover kan vi videregive dine oplysninger, når vi har indhentet gyldigt samtykke fra dig, eller når vi er forpligtet hertil i henhold til lovgivning.

Anmodning om ændring, begrænsning eller sletning af personoplysninger

Du kan når som helst anmode om at få rettet, slettet eller få indsigt i personoplysninger, der vedrører dig, hvilket vil ske uden unødig forsinkelse. Dette bør ske skriftligt ved at sende en mail til os.

Klager

Du har som både kunde og privatperson mulighed for at få oplyst de persondata, vi måtte ligge inde med om dig. Dette kan du få per mail.

Du har mulighed for at indgive en klage direkte til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk. Hvis du ønsker at klage, vil vi gerne orienteres, så vi har mulighed for at håndtere klagen.

Opdatering af privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik blev senest ændret den 13. oktober 2021.


Product successfully added to the product comparison!