Mærker

 • A Simple Mess

  A Simple Mess er et interiørbrand, der er blevet grundlagt af Louise Dorph i de seneste år. Hun har skabt sin første kollektion hvor hund ligger vægt på det simple og det smukke rod - det rod som afspejler det levede liv, hvor der er plads til leg, dimser og ukrudt i vaserne på middagsbordet. Hun holder nemlig meget af at komme i hjem med hyggerod, hvor man kan mærke de mennesker, der bor der – det er den slags rod, der giver et hjem varme og personlighed.

  A Simple Mess by Louise Dorph præsenterer et kreativt og feminint interiørunivers bestående af Louises egne tegninger og egne designs samt håndplukkede elementer fra hele verden – alt sammen inspireret af det smukke, levende rod jeg elsker.

 • A.C.O Møbler

  Hos ACO Møbler er ”udvikling” og ”design” nøgleordene, når nye møbler skabes. Hos ACO Møbler kombineres funktionalitet og moderne design i tidløse møbler af høj kvalitet. Med et bredt udvalg af møbler til stue og entré er der noget for enhver smag.

 • ABC-Reoler

  ABC Classic har 40 år erfaring på markedet og de tager meget hensyn til fleksibilitet, funktionalitet og holdbarhed. En reol der sjældent kasseres, men indgår i nye brugs kombinationer.


  Quadrant og Quadrant Simplex er ligeledes to produkter fra ABC-Reoler, hvor enkelthed, fleksibilitet og funktionalitet er grundstenene. To systemer i meget lette og elegante desings.


  Det er meget vigtigt for ABC-reoler, at møblerne opfylder kunders behov for opbevaring, at de med deres funktionalitet og fleksibilitet er med til at give et godt overblik samtidig med, at systemerne signalere enkelthed og altid vil være en visuel oplevelse.
   

  Vælger du systemmøbler fra ABC-Reoler, vælger du kvalitet, tænker langsigtet og kreativt.
 • ADO

  ADO har i mere end 50 år produceret gardinstoffer i høj kvalitet. ADO tilbyder et stort udvalg af forskellige designs og tekstiltyper, og med ADO finder du derfor en løsning til ethvert gardinønske. Yderligere giver ADO 5 års garanti  på al gardinstof.

  Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi både opmåling, syning/tilpasning og montering  af dine nye gardiner. Ønsker du at se mulighederne i dit hjem kan du bestille vores gardinbus - ring eller skriv til os for at høre mere

   

 • Akva Waterbeds

  Vand har i generationer været lig med velvære for sjæl og krop. Intet beroliger sjæl og krop som at lytte til bølgernes brusen. Intet er så afslappende som at lade sig glide ned i et varmt bad. Vand er forkælelse - for mennesker i alle aldre. Lars Brunsø har altid været overbevist om, at vand er det bærende element for et liv i balance og harmoni. Derfor etablerede han tilbage i 1981 Akva Waterbeds A/S. Målet var at udvikle miljøvenlige vandsenge af høj kvalitet. Målet blev hurtigt en realitet: Akva´s vandsenge er kendt og elsket af kvalitets- og designbevidste forbrugere i hele verden.

  Design og køb din nye vandseng på akva.com i samarbejde med Bolighuset werenberg A/S -  KLIK HER

 • Andersen

  Andersen har siden 1916 være leverandør af godt håndværk, som er tidløst i både design og kvalitet. Med deres arkitekttegnede møbler ønsker de at skabe sofistikerede og individuelle hjem, med både kant og varme

 • Atom by Fumac

  Danske Atom by Fumac kombinerer flot design og danskproduceret kvalitet i en lang række produkter, hvor du har mulighed for at skræddersy netop dén løsning, som du ønsker. Fumac har vundet flere internationale designpriser, såsom Red Dot Award og Good Design, for deres flere af deres produkter.

 • AU MAISON

  Au Maison er dansk design – ud over kanten.

  Stilen er unik, overraskende & cool– en evig leg med farver, designs, kvalitets tekstiler, detaljer, prints og håndlavede finish. 
  Au Maisons designs er skabelsen af individuelle oplevelser. Kreativitet forbundet med kvalitet og funktionalitet er et krav til Au Maisons kollektioner.
 • Auping

  Auping tager din søvn seriøst. Med en seng fra Auping er du sikret god sovekomfort, ideel ventilation og optimal kropsstøtte. Udvalget er stort, og sengen skræddersys til dine sovevaner og din krop.

   Du kan blive kropstestet, så du er sikker på at finde netop dén seng, som passer bedst til din krops behov. Kig forbi eller ring til os for at høre mere om vores senge.

   

 • Bent Hansen

  Virksomheden Bent Hansen har i over 60 år værnet om det gode, solide håndværk. Med en stor fascination for moderne design og en passion for polstringshåndværket har Bent Hansen skabt en solid række af produkter, hvor man ikke går på kompromis med det gode håndværk.

 • Bernstorffsminde møbelfabrik

  Hos Bernstorffminde går man ikke på kompromis med detaljerne eller kvaliteten. Dette opdager man hurtigt, når man ser deres produkter - intet er overladt til tilfældighederne. Bernstorffminde producerer i dag møbler, der er tegnet af anerkendte designere, såsom Børge Mogensen og Kaare Klint.

   

 • Brdr. Krüger

  I 1886 grundlagde Krüger-brødrene Theodor og Ferdinand et træskæringsfirma i København.
   

  Tiden er ændret, men selskabets engagement til håndværk og passion for træ har ikke ændret sig. Brdr. Krüger er et selvproducerende designfirma, hvor kvalitet og håndværk er blevet håndhævet i fem generationer, hvilket sikrer den samme høje kvalitet i hvert enkelt stykke, der forlader det familieejede værksted.


  Brdr. Krügers design-DNA udspringer i den danske moderne bevægelse fra midten af århundredet og fortolket for et moderne publikum. 

 • Bred møbler og design

  Bred møbler og design er en dansk, familieejet virksomhed, som startede i 1923. Med Bred Furniture får du et stort udvalgt af kvalitetsspiseborde, som kan tilpasses præcis efter dine ønsker - om du ønsker et spiseborde i massivt hårdttræ eller belagt med laminat, linoleum, hvid højglans eller finér. 

 • Bröderna Anderssons

  Bröderna Anderssons er en svensk virksomhed der har mere end 100 års erfaring. Bröderna Andersson har vi valgt at beholde hele produktionskæden under eget tag, hvilket giver virksomheden et unikt overblik og mulighed for fuld kontrol.
  Du ved hvad du får, når du vælger Bröderna Andersson.

 • Bruno Mathsson

  Den svendske møbeldesigner Bruno Mathsson er kendt for sin forståelse for at kombinere smukt design med god siddekomfort. Hans stoleserier, Pernilla og Eva, er i dag klassikere og Bruno Mathsson’s designs har opnået anerkendelse over hele verden. Med et Bruno Mathsson møbel er du sikret en god komfort, pakket ind i smukt og klassisk design.

 • Brunstad

  Hos norske Brunstad er mulighederne mange. Her får du en smuk stol, som tilpasses helt efter dine behov og ønsker. Brunstad går ikke på kompromis med kvalitet og komfort, og med et Brunstad produkt er du sikret høj komfort i mange år fremover.

 • Burhéns

  I tre generationer har familien Burhén produceret stole og andre møbler. Møblerne er komfortabel og på en Burhéns sofa kan du slænge dig og nyde det gode selvskab med venner eller dig selv tid. Burhén producerer møbler, der får dig til at føle sig hjemme. Derudover går Burhén meget op i kvalitet, men samtidig forsøger de altid at holde priserne så lave som muligt. 

  Burhén har koncentreret om polstrede møbler fra begyndelsen, både klassiske og moderne. Burhén ekspertise og mange års erfaring er en del af deres DNA. Fordi Burhén har specialiseret sig i egen niche, kan de tilbyde korte leveringstider og stor fleksibilitet. I dag producerer Burhén polstrede møbler og lænestole, alle fokuserer på kvalitet og komfort.

 • Cane-line

  Cane-Line er en dansk producent af designhavemøbler, som virkelig formår at skabe det fuldendte uderum. Med fokus på komfort og kvalitetsprodukter, som kræver minimalt vedligehold, har Cane-Line skabt en lang række havemøbler, hvis design understøtter stemningen og sikre dig de optimale oplevelser udenfor.

 • City Møbler

  Svenske City Møbler producerer spisestuemøbler i den klassiske ”Hepplewhite”-stil,  der emmer af engelsk aristokratisk eksklusivitet. Med sans for detaljerne og et skarpt øje på finish er man sikret en flot og elegant spisestue med møblerne fra City Møbler.

 • Clic

  clic møblerne er dansk design og håndlavede i Danmark.

  Møblerne er produceret i 16 mm lakeret MDF, og hvert rum i et clic møbel er forstærket med 4 specieldesignede metalvinkler bagerst i møblet.

  Denne konstruktion giver clic møblerne stor styrke og bæreevne.

 • Conform

  Svenske Conform er kendt for deres lænestole i rene linjer og smukke design. Der er ikke skortet på komforten, og den gennemgående kvalitet er mærkes tydeligt. Med Conform har du mulighed for at tilpasse look’et på din nye lænestol, så den passer præcis til din stil.

 • Covers & Co

  Frisk, munter og trendy: Dette er hvad COVERS & CO står for. Covers & Co stræber efter de bedste dynebetræk og tilbehør til folk der kan lide design med et unikt præg. Fra baby til småbørn og fra teenagere til voksne: de munter sengetøjssamlinger fra COVERS & CO får alle til at smile!

 • Dan-Form

  Dan-Form er et dansk brand der tilbyder en bred vifte af smukke moderne møbler med en høj designværdi. Møblerne er af høj kvalitet og betænksomt håndværk med fokus på miljøvenlig produktion.

  Produkter fra Dan-Form er både designet in-house og af out-house designere. Blandt andet Marianne Bjarløv, Jørgen Mensen og Bjarke Boganik Nielsen. Dan-Form er kendt for at være en af de mest innovative møbelvirksomheder i Danmark, der konstant arbejder på nye designs og nye koncepter.

 • Dunlopillo

  Dunlopillo sikre dig en god nats søvn med både senge, dyner og puder. Hos Dunlopillo får du en højkvalitetsseng, som lader kroppen ånde, er fleksibel og som tilpasser dig din krop, så du ligger optimalt. En seng fra Dunlopillo tilpasses til din krop, så du er sikret optimal støtte.

 • Ege

  Tæpper fra Ege er holdbare kvalitetstæpper, som tåler lidt af hvert. Med et tæppe fra Ege får du ikke blot et moderne, slidstærkt tæppe, men også et tæppe, der er produceret med stor omtanke for naturen.

  Hos Ege er du designeren - hér er det nemlig muligt at designe dit tæppe i præcis dén form og dén kvalitet, som du ønsker dig. Kig forbi til en snak om mulighederne.

 • Eriksen

  Eriksen er en familieejet virksomhed, som har gjort gulvbelægning til deres hjertebarn. Her får du tæpper i slidstærk kvalitet med mange forskellige designs, og med Eriksen er der mulighed for at bestille tæpper i de længder og bredder, som passer til netop dit formål. Eriksen tilbyder også flotte vinylgulve i slidstærkt, naturtro materiale, som er nemme at rengøre og yderst behagelige at gå på.

 • Esprit

  Esprit er et internationalt modemærke, der repræsenterer stil og kvalitet siden 1968. Esprit er grundlagt i San Francisco af Susie og Doug Tompkins, baseret på kreativitet og ansvar, smeltet sammen med en solrig Californisk holdning.

 • Essenza

  Essenzas består af luksus sengetøj og bad tekstiler til  komfortable hjem med en moderne indretning. Essenzas udvalg af forskellige mærker repræsenterer forskellige indretningsstile og smagspreferencer, så hver eneste person har mulighed for at gøre deres hjem til et hjem, for det er det, det hele handler om? Følelse hjemme.

 • Faber

  Danske Faber tilbyder både markiser og gardinløsninger lige efter dine behov. Faber’s store udvalg i farver, mønstre, kvaliteter og materialer giver dig mulighed for at få lige netop dén løsning, som du går og drømmer om. Med over 100 år i branchen har Faber bevist, at deres høje kvalitetskrav og innovative teknologier har været en kombination, som man ikke kan tage fejl af.

   Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi både opmåling, syning/tilpasning og montering af dine nye gardiner. Ønsker du at se mulighederne i dit hjem kan du bestille vores gardinbus - ring eller skriv til os for at høre mere.

   

 • Farstrup

  Farstrup på Fyn producerer både møbler til hjemmet og til erhverv.

  Deres erhvervsmøbler er slidstærke, klassiske i deres designs og kan tilpasses efter dit ønske.

  Deres serie af lænestole er kendt for deres høje kvalitet, samt at de skræddersyes efter dine behov. Dermed sikres du, at du får den optimale støtte og komfort, når du læner dig tilbage for at slappe godt af. Flere af Farstrup’s lænestole kan leveres med elektrisk løftefunktion.

  Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi at komme ud med vores stolebus, hvor vi medbringer eksempler på løsninger, som herefter tilpasses præcist til dig. Så kan du i ro og mag - og i dit eget hjem - finde den helt rette kombination. Ring til os for at høre mere om stolebussen og dens muligheder.

 • Fleming

  Fleming producerer sovesofaer, som kan tilpasses efter dine ønsker. Kvaliteten er høj og mulighederne mange, og med en sovesofa fra Fleming er du sikret en god sofa, der også gør det rigtig godt som seng.

 • Forbo

 • Frost

  Danske Frost’s entrémøbler formår at kombinere utraditionelle designs med funktionalitet. Mange kender Camouflage knagesættet fra Frost Design, og dette er et godt eksempel på Frost’s evne til at skabe løsninger, som både gør entréen funktionel og spændende.

 • Gartex

  Hos Gartex Living får du boligtekstiler i mange flotte farver, mønstre og kvaliteter. Gartex laver både badeforhæng, gardiner, puder og meget mere, og med et stort udvalg kan du være sikker på at finde noget, som passer ind i din stil og indretning.

 • Getama

  Hos Bolighuset Werenberg sælger vi møbler designet af Hans J. Wegner og Nanna Ditzel, som produceres af GETAMA. Med et møbel fra GETAMA er du sikret et smukt møbel i højeste kvalitet, og det er ikke uden grund, at GETAMA har leveret møbler til fx danske ambassader og Skuespillerhuset - kvaliteten er ikke til at tage fejl af.

 • Grandt Design

  Grandt Design er en dansk virksomhed der producerer håndlavet kvalitets møbler. Der er lang tradition for at sortimentet inkludere nogle virkelig smukke klassikkere. I de seneste år er nye modeller tilføjet, som bandt andet er tegnet af designer Henrik Bønnelykke. 

 • GUBI

  GUBI er et dansk designfirma der er dedikeret til at fejre luksusen i at leve livet. Gubis design kombinerer fortid og nutiden. Det er design, der stimulerer sanserne og er meget anvendelige. GUBI forfølger perfektion med lidenskab og mod. 
 • Halo Design

  Halo Design står bag et stort udvalg af kvalitetslamper, og med deres forskellige serier er der noget for enhver smag. Halo Design formår at kombinere dansk design og funktionalitet i nogle smukke lamper, og tilbyder en løsning til ethvert lysbehov. 

 • Hammel

  Den danske møbelproducent Hammel er kendt for sine stilrene, funktionelle Mistral-reoler. Her er der mulighed for at tilpasse reolen til netop dine ønsker, både hvad angår materialer, farver og detaljer. Med en Mistral-reol er du sikret en smuk kvalitetsløsning, lige efter dine drømme.

 • Haslev

  Haslev er et dansk møbelsnedkeri, som tilbyder lækre træmøbler til stuen og spisestuen. Hos Haslev er kvaliteten hele tiden i fokus - fra træet udvælges, til det bearbejdes, til det endelige møbel samles, er træet i fokus. Her lægges der ikke skjul på kærligheden til træet og dets kvaliteter, og med stilrene designs er et møbel fra Haslev også en fryd for øjet.

 • Hästens

  Hästens har en lang historie, der strækker sig over seks generationer – fra deres rødder som sadelmagere til Hästens beskikkelse om hofleverandør og ånden af fortrinlighed, der driver dem fremad. Vejen til det punkt, hvor de nu befinder sig, er fyldt med lidenskab, færdighed og en stræben efter at fremstille verdens bedste håndlavede senge.

 • Himolla

  Tyske Himolla har i årevis være kendt for deres højkvalitets lænestole og sofagrupper. Her mødes komfort og funktion i en skøn forening. Med Himolla’s store udvalg og mulighed for at tilpasse design og materialer efter dine ønsker, finder du meget vel din nye drømmestol og/eller drømmesofa her.

 • Hjort Knudsen

  Hos Hjort Knudsen kan man få alt til stuen. Med deres mange valgmuligheder - herunder modulbyggede sofaer - er der noget for enhver smag. Med et møbel fra Hjort Knudsen er du sikret et møbel, som er holdbart og stilrent, og som vil bringe glæde mange år fremover, og er du på jagt efter en sofa, hvor du bestemmer designet, så er Hjort Knudsen et sikkert valg.

 • HMS Furniture

 • Hoigaard

  HOIGAARD DESIGN ER DANSK DESIGN. 

  Alle produkterne er 100% dansk designet og langt de fleste materialer som vi arbejder med, er også produceret i Danmark. Vi stiller store krav til varens holdbarhed og æstetik, hvilket gør at vi stiller store krav til vores underleverandører.

 • Hoppekids

  Hoppekids leverer komplet møblering til baby- og børneværelser. Det hele med fokus på den rette sammenhæng mellem: DESIGN – KVALITET – SERVICE – SIKKERHED – HØJ

  Hoppekids børnemøbler skaber inspirerende og fantasifulde rum for de mindste. Sikkerheden er i top og ligeså er kvaliteten, og med møbler fra Hoppekids kan du sammensætte lige præcis dét univers, som dit barn ønsker - kombinationerne er mange og fundamentet for mange timers leg er lagt.

 • Incado

  INCADO har et af Danmarks største udvalg af plakater og malerier, og via samarbejdet med mange af tidens mest spændende designere er der noget for enhver smag.

  Yderligere forhandler Bolighuset Werenberg også INCADO spejle.

 • Innovation

  Med en Innovation sovesofa får du både en smuk sofa i lækkert design, samt en funktionel og komfortabel seng. Sengens indre sammensætning kan tilpasses efter dine ønsker, og med et stort udvalg af modeller og stoffer gør Innovation det let at sammensætte den perfekte sovesofa.

 • J.L. Møllers møbelfabrik

  J. L. Møllers Møbelfabrik værner om de danske håndværkstraditioner. Her er træet nøje udvalgt og produkterne produceres ikke på samlebånd. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og med designs af N. O. Møller er du sikret klassiske og tidløse møbler.

 • Juul Furniture

  JUUL MØBLER A/S er et selvstændigt mærke inden for N. Eilersen A/S koncernen. JUUL vægter kvalitet og holdbarhed og garanterer moderne designs og unik komfort. JUULs møbler bliver produceret på koncernens egne fabrikker, så der er garanti for håndværk af højeste kvalitet af erfarne specialister. Strategien bag JUUL er, at alle bør have mulighed for at sidde ordentligt - til en fornuftig pris.

 • Kaagaard

  Kaagaard har siden 1960 fremstillet senge, sengeborde, kommoder og skabe i tidløst dansk design. De rene linjer og gode materialer skinner igennem i Kaagaards produkter, og det store udvalg giver mulighed for at finde netop dén model, som passer bedst ind hjemme hos jer.

 • KIDI Square Reolen

  KIDI startede i 2004 og fik hurtigt succes med deres SQUARE reol. Med denne modulopbyggede reol er du designeren - du vælger alt fra materiale til farver til kombinationer. Med SQUARE er det muligt at få låger, skuffer og lys i reolen, og sammen med en af vores medarbejdere tegner I grafisk din nye reol - derved kan du prøve dine ideer af og se præcis dén kombination, som du drømmer om.

   

 • KLIM

  Klim er en dansk producent af reolsystemer, vitriner og skænke i moderne og tidløst design. Møblerne bliver produceret helt fra bunden på fabrikken i Klim, og med en reol fra Klim har du mulighed for at sammensætte præcis dén løsning, som passer til dig og dine ønsker.

 • Korx

  Korx er en dansk virksomhed der stræber efter høj kvalitet og eksklusive designprodukter. Produkter der er udviklet i samarbejde med designteamet. Korx bruger en lang række forskellige materialer, som er med til at skille dem ud fra konkurrenter. 

  Korx møbelsortiment består af udskiftelige dele, som gør det mulig for forbrugeren at skabe et nyt udtryk i det allerede eksisterende møbel. 

 • Kragelund

  Kragelund Furniture producerer lænestole og sofaer i stilrent design, hvor der er stor fokus på finish og den daglige funktionalitet. Møbler fra Kragelund er kendetegnet ved godt dansk håndværk, forenet med en høj grad af komfort, og det tætte samarbejde mellem snedkere og designere mærkes tydeligt i Kragelund Furniture’s produkter.

 • Kristensen & Kristensen

  Hos Kristensen & Kristensen er sortimentet stort og variereret, og kvaliteten er i top. Hos Kristensen & Kristensen er et møbel ikke blot et møbel - det er et redskab til at skabe de helt rigtige rammer i din hverdag. Derfor tilbyder Kristensen & Kristensen også skræddersyede løsninger, så du får lige præcis det møbel, som du går og drømmer om.

 • Lampefeber

  Lampefeber er en dansk virksomhed med et stort udvalg af moderne og spændende lamper. Flere af deres produkter har vundet priser for deres flotte design (herunder den kendte Red Dot Award), og forståelsen for lysets vigtighed i hjemmet skinner tydeligt igennem i det store udvalg.

 • Lapalma

  Lapalma er et succes design firma, der  blev etableret i 1980'erne. De er kendt for at skabe tidløse møbler med rene linjer. 

  Lækre design barstole som fås i flere varianter, alle med et minimalistik touch der passer ind i den moderne boliglindretning.

  Lapalma er barstolenes B&O. I talienske La Palma har et stort udvalg af barstole, hvor der både er noget for dem, som foretrækker rene linjer, samt for dem, hvor designet gerne må udfordre. Flere af barstolene har pumpefunktion, som gør det muligt justerer højden på stolen. Mange af deres barstolsdesigns går igen i deres spisebordsstole, så her er der mulighed for at få skabt et ensartet udtryk i din indretning, hvor flere af boligens elementer spiller sammen.

 • Lastein

  Lastein’s bærende idé er, at deres interiør skal være smart, enkelt, gedigent, brugbart og ikke mindst holdbart. Mange kender sikkert virksomhedens moderne og smarte ”Sir James” garderobeknopper, som fås i træ og mange lækre farver. Med Lastein får du mange smarte - og ikke mindst funktionelle - løsninger til entréen.

 • LE KLINT

  LE KLINT’s lamper er kendt og elsket i hele verden. Siden 1943 har virksomheden være kendt for det klassiske udtryk og de stilrene linjer, og derved sikret LE KLINT en position blandt de førende lampevirksomheder.

  Vi fører både de klassiske designs samt de nye, smukke produktioner, så om du leder efter en ny LE KLINT lampe eller har brug for en ny skræm til din klassiker, så finder du det hos Werenberg.

 • Lene Bjerre

  Hos Lene Bjerre kombineres den nordiske stil med indtryk og inspiration fra hele verden. Her forenes trends med tradition og håndværk med design, og deres mission er at ”skabe rum, der får dig til at føle dig hjemme”. Her finder du de sidste detaljer, som binder rummet sammen og skaber grundlaget for en hyggelig atmosfære. 

 • Linie Design

  Linie Design er et dansk designfirma, der har skabt en lang række smukke, håndvævede tæpper, hvor den skandinaviske stil og tradition er i højsædet. Hos Linie Design kombineres vævningshåndværket med stilfulde, nordiske designs, og med deres smagfulde kollektioner er der lidt for enhver smag.

 • LOP Furniture

  Hos LOP Furniture møder fantasi og innovation de klassiske, håndværksmæssige dyder. Bag LOP Furniture står designerne Oluf Lund og Eva Paarmann, og produkterne bliver produceret på Naarup Savværk på Fyn. Hos LOP Furniture lader man sig ikke rive med af trends og modediller - her er der fokus på de gode, sjove og smukke løsninger, som er funktionelle og inspirerende.

 • Marc O'Polo

  Marc O'Polos Home Collection er et komplet udvalg af luksuriøse tekstiler til soveværelset og badeværelset. Stilen på Marc O'Polos Home Collection er sofistikeret og moderne, hvilket afspejler deres skandinaviske designarv.

  Produktsortimentet omfatter sengelinned, uldtæpper og pudebetræk, håndklæder, badeværelse tæpper og badekåber. Materialerne er alle naturlige og bomuld af højeste kvalitet. 

 • Mogens Hansen

  Hos Mogens Hansen taler kvaliteten af møblerne for sig selv. Mogens Hansen Møbelfabrik har siden 1961 værnet om det gode håndværk. Alt produceres i Danmark af fabrikkens dygtige medarbejdere, og hvert enkelt møbel produceres først, når det er bestilt. Dette betyder, at du kan have en finger med i alle beslutninger, da møblet produceres specifikt til dig.

 • Molballe

  Mølballe’s borde er kendetegnet ved sans for detaljerne. Møblerne produceres i Danmark og den håndværksmæssige kvalitet er i top. Hos Mølballe arbejdes der innovativt med materialekombinationer og der kræses for hvert enkelt møbel, fra inderst til yderst.

   

 • Naver Collection

  Naver Collection oser af stil og kvalitet. Her er intet overladt til tilfældighederne - træets struktur og nuancer vurderes ved hver enkelt møbel, så det endelige produkt bliver så smukt og vellavet som overhovedet muligt. Med møbler fra Naver Collection er du sikret smukke og tidløse kvalitetsmøbler, hvor der er tænkt over hver enkelt detalje. 

 • Nielaus

  Som Nielaus selv siger, så er deres møbler ”skabt til at behage, lavet til at holde”, hvilket man tydeligt mærker, når man oplever deres produkter. Møblerne fremstilles i Danmark, og under hele fremstillingsprocessen følges møblerne tæt for at sikre den høje kvalitet. 

 • Night & Day

  Med sengetøj fra danske Night & Day får du lækre materialer og tidssvarende designs til dit soveværelse. Yderligere er sengetøj fra Night & Day også et miljørigtigt valg - alle produkter fra Night & Day er nemlig ØkoTex-mærket, hvilket er din garanti for, at produkterne ikke indeholder farlige kemikalier.

 • Nordal

  Nordal er en familiedrevet interiørvirksomhed. Nordal har øje for detaljer og funktion og alle deres produkter er håndplukket af  Nordals eget team. Alle produkterne giver karakter og personlighed til hjemmets indretning.

  Nordal har en fælles passion for farver, former og æstetik og drives af de tre søskende Signe Nordal Madsen, Mads Nordal Petersen og Emil Nordal. 

 • Nordic C

  Nordic C har mere end 35 års erfaring med produktion af kvalitetsmøbler. De går meget op i gennemtænkt produktudvikling, og ønsker at skabe smukke produkter, for at møde de konstante forandringer der er. Nordi C er dansk design med omtanke. 

 • Nordlux

 • Nørgård

  Med sengemøbler fra Nørgård bliver soveværelset en ægte oase. Nørgård’s møbler produceres i Danmark, og her får du mulighed for at vælge netop de træsorter eller farver, som passer bedst ind hjemme hos dig. Her produceres møblet efter din bestilling, så du har mulighed for at tilpasse målene efter dine ønsker.

   

 • O.P. Møbler

  Hos O. P. Møbler får du møbler i høj kvalitet, helt efter dine ønsker. Du har en finger med i alle valg og kan derfor få lige den sofa eller det møbel, som du går og drømmer om. Møblerne produceres på fabrikken på Mors, og hvert møbel følges tæt under hele processen, så du er garanteret et godt stykke håndværk.

 • Pagunette

  Pagunette har en smuk gardinløsning til enhver indretningsstil, og med deres store sortiment er det blot at gå på opdagelse for at finde netop din favorit. Pagunette følger med tidens trends, og der er således mulighed for både at finde spændende og moderne materialer, samt de mere klassiske og neutrale løsninger.

  Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi både opmåling, syning/tilpasning og montering  af dine nye gardiner. Ønsker du at se mulighederne i dit hjem kan du bestille vores gardinbus - ring eller skriv til os for at høre mere.

 • PBJ Furniture

  Hos PBJ Furniture har de siden 1968 bragt møbelarkitekter og snedkere sammen, for at skabe nye, spændende møbler i høj håndværksmæssig kvalitet. Det tætte samarbejde mellem møbelarkitekterne og snedkerne har resulteret i en lang række smukke møbler, hvor funktionalitet og ide følges i smuk forening. 

 • Quilt of Denmark

  Quilts of Denmark producerer en lang række soveprodukter (dyner, puder, mv.), hvor funktionalitet er i højsædet. Alle deres produkter er udviklet og produceret på en sådan måde, at de bidrager aktivt til optimering af din søvn. Med mange forskellige produkter, som tager højde for den enkeltes behov og ønsker, passer det, når de siger: ”sammen kæmper vi for den gode søvn”.

 • Raun

  Ifølge Raun er sofaen ”boligens vigtigste møbel”, og denne dedikation til sofaen mærker man tydeligt, når man oplever deres møbler. Her kombineres design, bæredygtige processer og håndværk, til sofistikerede sofaer med høj komfort. Med en sofa fra Raun er du sikret god kvalitet, og du får mulighed for at sammensætte lige den sofa, som du går og drømmer om, da sammensætningsmulighederne er utallige.

 • REBUS - Vantinge Møbelindustri

  Vantinge Møbelfabrik er kendt for deres REBUS reolsystem - et stærkt og stilrent reolsystem, hvor du vælger netop den sammensætning, som passer til dine ønsker og behov. Reolsystemet er designet af Ditlev Karsten og her får du virkelig mulighed for at sætte dit personlige præg på møblet, så det passer lige til dit hjem. 

 • Rezas

  Rezas ægte tæpper er håndknyttede tæpper i lækker kvalitet. Rezas er Nordeuropas største grossist indenfor ægte tæpper, og med det store sortiment er der noget for enhver smag. Rezas har både de klassiske orientalske tæpper, samt de nye kollektioner, hvor designet er skabt til at harmonere med den skandinaviske indretningsstil.

 • Rowa

  Rowa leverer senge af topkvalitet. Vi  bruger 1/3 af vores liv i sengen, og en god seng sørger for at du kan sove godt og dermed blive udvilet til dagens udfordringer. Röwa senge er bygget specielt til dig og din krop, med hensyntagen til hvor du har brug for støtte for at få den bedste hvile.

 • Schou Andersen Møbelfabrik

  Hos Schou Andersen forenes håndværk, design og teknologi, så du er sikret kvalitetsmøbler, der er både stilrene og holdbare. Hos Schou Andersen finder du en lang række møbler, som er både spændende og tidløse i designet, og møblerne bærer tydeligt præg af gennemtænkte løsninger, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed.

 • Skalma

  Hos Skalma får du alt til stuen, lige efter din smag - du er nemlig designeren. Med møbler fra Skalma vælger du præcis hvordan dit nye møbel skal se ud, og mulighederne er utallige. Produktionen af møblerne sættes først i gang, når bestillingerne modtages, og du har derfor mulighed for at tilpasse møblerne efter dine ønsker og din stil. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og med møbler fra Skalma er du sikret godt håndværk, i din individuelle stil.

 • Skipper Furniture

  Hos Skipper Furniture er indstillingen, at der ”findes et SKIPPER-møbel til alle” - her har du nemlig mulighed for at sammensætte din sofa og/eller siddemøbler ud fra en lang række muligheder, og skulle du have brug for en tilpasning, som ikke umiddelbart findes i udvalget, gør Skipper Furniture deres ypperste for at imødekomme dit ønske. Komfort, design og kvalitet går hér hånd i hånd, og med møbler fra den nordjyske møbelfabrik er du sikret smukke kvalitetsmøbler, der holder, hvad de lover.

 • Skovby

  Siden 1933 har Skovby produceret funktionelle og tidløse spisestuemøbler i Danmark. De er blevet verdenskendte for deres kombination af dansk design, innovation og funktionalitet, som håndhæves af virksomhedens dygtige snedkere. Hos Skovby spiller bæredygtighed en stor rolle i deres produktion, og møbler fra Skovby er således ikke kun møbler af høj kvalitet - det er også møbler, som giver god samvittighed.

 • Snedkergaarden

  Hos Snedkergaarden er intet overladt til tilfældighederne - al træ håndsorteres ud fra struktur og farve, så du er sikret et møbel, hvor alle dimensioner og detaljer er gennemtænkte. Snedkergaard arbejder sammen med en masse spændende og innovative designere, hvilket har udmøntet sig i en lang række inspirerende og smukke møbler. Snedkergaard producerer også møbler tegnet af Nanna Ditzel og Arne Vodder, som vi forhandler hos Werenberg.

 • Speedtsberg

  Speedtsberg producerer en lang række smukke og spændende interiør- og brugskunstsprodukter, som er inspireret af den skandinaviske designkultur. Speedtsbergs produkter er både smukke og funktionelle, og med et bredt sortiment er der noget for enhver smag. Speedtsberg præsenterer to gange årligt deres nye kollektioner, og der er derfor altid noget nyt og spændende fra Speedtsberg i butikken.

 • Stila

  Hos Stila er individets stil og behov i fokus, og de stiller derfor dét krav til deres produkter og kollektioner, at alt skal kunne skræddersyes til den enkeltes behov. Hos Stila er gardiner ikke bare gardiner - gardiner er deres passion, og det er deres mission at ændre på opfattelsen af, hvad gardiner er og hvad de kan.

  Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi både opmåling, syning/tilpasning og montering [M1] af dine nye gardiner. Ønsker du at se mulighederne i dit hjem kan du bestille vores gardinbus - ring eller skriv til os for at høre mere.

   

 • Stouby

  Danske Stouby har tradition for at forene de håndværksmæssige traditioner med møbeldesignernes visioner. Hos Stouby arbejder de sammen med en række danske og udenlandske designere for at skabe nye møbler, der kan noget mere end blot at være en brugsgenstand - de er små kunstværker i hjemmet, der samtidigt er funktionelle. Stouby’s møbler sælges over hele verden, hvilket vidner om kvalitet og holdbare designs.

 • Stressless

  Stressless er en ægte klassiker indenfor lænestole - her er der fokus på lækre materialer og ergonomisk korrekt komfort, så du altid er sikret en optimal siddeposition, selv når du læner dig tilbage og slapper helt af. Med vores Stressles shop-in-shop får du mulighed for at prøve en lang række forskellige stole, og kan herefter sammensætte lige den stol, som du har brug for. Vi har Fyns største udstilling af Stressless lænestole, og derfor finder du altid mindst 30 forskellige Stressless stole, samt en lang række sofagrupper hos os.

 • Swedese

  Siden 1945 har svenske Swedese produceret møbler, som omfavner de skandinaviske traditioner, i forening med møbelarkitekters visioner for fremtidens møbeldesigns. Her er der fokus på at skabe tidløse kvalitetsmøbler, hvor materialer og design går op i en højere enhed. Swedese samarbejder med en lang række spændende designere, og har en række møbelklassikere under deres tag.

 • Tarkett

  Tarketts vinylgulve er designet til at hjælpe dig hjemme i dine daglige omgivelser. De er slidstærke, holdbare og lette at rengøre, når du har brug for det. Samtidig er de bløde og støjsvage at gå på, hvilket betyder meget i mange områder i boligen.

  Hos Tarkett arbejder de hele tiden på at forbedre design, funktion og miljøegenskaber i deres gulve. Som et led i dette arbejde anvender de kun ftalatfri teknologi på deres fabrikker som producerer vinylgulve

   

 • Tempur

  Tempur tager nattesøvnen seriøst, hvilket man med det samme mærker, når man oplever deres produkter. Her går man ikke på kompromis, og med de nyeste teknologier får du en seng, som sørger for at skabe de bedste rammer for din søvn. Hos Tempur er der tænkt over alle aspekter vedr. søvn - bl.a. derfor er Tempur ikke som ”alle andre”.

  Hos Bolighuset Werenberg finder du Danmarks største sengecenter. Du kan blive kropstestet, så du er sikker på at finde netop dén seng, som passer bedst til din krops behov. Kig forbi eller ring til os for at høre mere om vores senge.

 • Theca

  Theca blev grundlagt i 2005 af Claus Svenningsen. THECA er den førende og mest professionelle leverandør i Europa til mediebetrukket polstring. 

  Theca har en unik design og branding kompetence, der sikrer, at trends omdannes til kommercielt salgbart medium prissat polstring og hvilestole.

 • Timberman

  Timberman gulve er skabt til at holde. Træet er af høj kvalitet og hele konstruktionen i Timberman’s gulve er gennemtestet, samt nemt at lægge. Med et bredt sortiment er der noget for enhver smag og for ethvert behov. Med et gulv fra Timberman får du ikke blot et solidt, slidstærkt og smukt gulv - du får også et bæredygtigt gulv, som er PEFC- og FSC-certificeret, hvilket er din garanti for, at der under skovning og produktion er taget hensyn til og ansvar for genplantning af træer og miljøet generelt, samt mennesker og dyr i området.

  Hos Werenberg kan vi opmåle og montere dine trægulve samt vejlede dig i hvad den bedste løsning er for dig!

 • Topstar

  Hos Topstar er der fokus på at opnå en korrekt siddestilling, så kroppen belastes mindst muligt. Med en kontorstol fra Topstar får du både komfort og en ergonomisk korrekt stol, som kroppen kan holde til at sidde på i mange timer. Udvalget er stort med mange forskellige designs, hvilket sikre noget for enhver smag og til ethvert behov.

 • Trekanten Hestbæk

  Trekanten-Hestbæk er en alsidig virksomhed, som både sælger tidløse designspisebordsstole, samt et reolsystem, hvor du tilpasser alle elementer til netop dine behov. Trekanten-Hestbæk går ikke på kompromis med kvaliteten, og virksomheden har gennem tiden arbejdet sammen med en række spændende designere, som har skabt en række smukke løsninger til hjemmet, hvor der er kræset for detaljerne.

 • Tvilum

  Med møbler fra Tvilum får du god kvalitet til en overkommelig pris. Tvilum producerer mange lækre møbler i samme serier, og gør det derved nemt at sammensætte et kontor eller en garderobeløsning, hvor der er samspil mellem de forskellige elementer. Med deres garderobeløsninger kan du sammensætte en garderobe lige til dit behov og din stil, så om du er på jagt efter et enkelt skab eller en hel ”walk-in”-løsning, så finder du det hos Tvilum.

 • Unnu

  unnu møblerne er dansk design og håndlavede i Danmark. Møblerne er produceret i 16 mm lakeret MDF, og hvert rum i et unnu møbel er forstærket med 4 specieldesignede metalvinkler bagerst i møblet. Denne konstruktion giver unnu møblerne stor styrke og bæreevne.

 • Velux

  Med gardinløsninger fra Velux får du smarte og innovative løsninger, som passer perfekt til dine vinduer. Udvalget er stort, og med mange forskellige teknologier er der noget til ethvert behov - om du er på jagt efter energibesparende mørklægningsgardiner eller blot afskærmning fra nysgerrige blikke uden at gå på kompromis med lyset.
   


  Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi både opmåling, syning/tilpasning og montering af dine nye gardiner.  Ønsker du at se mulighederne i dit hjem kan du bestille vores gardinbus. - ring eller skriv til os for at høre mere

 • Vesterby Design Møbler

  Vesterby har egen produktion i Tistrup, mellem Ølgod og Varde og bestræber sig på at være en lager producerende virksomhed. Vesterbys design dna er enkelt, tidsløst og nordisk design til priser hvor de fleste kan være med.

 • Vestmark

  Vestmark har 26 års erfaring i møbelbranchen. Deres kendskab til især havemøbler  kendetegner  trends og holdbarhed. 

 • Wallmann

  Wallmann sætter en ære i at lave gode, solide trægulve, der er smukke, nemme at vedligeholde og sidst, men absolut ikke mindst, er nemme at lægge selv. Sortimentet er bredt, med både de klassiske laminatgulve, samt de nye, ekstra brede planker, som følger tidens trend. Med et gulv fra Wallmann får du et smukt og slidstærkt gulv i høj kvalitet, som ikke kræver en fagmands viden for at lægge. 

 • Wendelbo

  Wendelbo er en alsidig møbelproducent, som både har en række stilrene og tidløse designmøbler, og som giver dig mulighed for at sammensætte lige dén sofa, som du går og drømmer om. Her får du masser af kvalitet, samt mulighed for at sætte dit helt personlige præg på dit nye møbel. Grundelementerne er moderne og stilrene, og de mange muligheder sikre noget for enhver smag.

 • Wicanders

  Wicanders’s korkgulve er i en klasse for sig. Med den moderne teknologi får du her et gulv, som er både slidstærkt, støjdæmpende, nemt at vedligeholde samt bæredygtigt. Korkgulvenes konstruktion er med til at skabe et lækkert gulv, som er behageligt at gå på - både komfort- og temperaturmæssigt - og de mange flotte kollektioner taler deres tydelige sprog: mulighederne er utallige.

 • Won

  WON er et nyt dansk mærke, som dog har solide rødder i møbelbranchen. Her møder de skandinaviske designs ”lethed” de krav, som et moderne hjem stiller til funktionalitet og fleksibilitet. Denne kombination skaber nogle skønne møbler, hvor æstetikken tydeligt træder frem. Med møbler fra WON er du sikret et moderne look med simple og rene linjer.

 • Wonderland

  Med en seng fra norske Wonderland er du sikret den rette komfort og støtte, når søvnen sætter ind. Sengen tilpasses til dine behov, så trykaflastningen bliver lige efter din krop, og med justerbar fasthed kan man løbende tilpasse sengen efter behov.

  Hos Bolighuset Werenberg finder du Danmarks største sengecenter. Du kan blive kropstestet, så du er sikker på at finde netop dén seng, som passer bedst til din krops behov. Kig forbi eller ring til os for at høre mere om vores senge.

   

 • Woodnotes

  Woodnotes er et finsk designer firma, grundlagt i 1987 af tekstildesigner Ritva Puotila og hendes søn Mikko Puotila.

  Woodnotes produkter er anerkendt i hele verden for deres elegante design og overlegen kvalitet, og virksomheden har vundet adskillige internationale priser.

  Hos finske Woodnotes får du tæpper i lækre kvaliteter, hvor designet er inspireret af den rå, finske natur. Designet forenes med moderne teknologier, der forvandler træ og papir til ”papirgarn” - et bæredygtigt og yderst funktionelt materiale, som ikke mindre om andre, mere klassiske tæppematerialer. Papirgarnet bidrager til tæppernes eksklusivitet, og Woodnotes har vundet flere internationale priser for deres produkter.

Product successfully added to the product comparison!