Mærker

 • 8000C

  Trods 8000cs unge alder, så har de formået hurtigt at nå ind på markedet som et stabilt og innovativt brand. 8000c producerer et udvalg af møbler, som alle har det tilfælles, at de tager udgangspunkt i træ. Brandet er enkelt og i et stilrent design i høj kvalitet af de bedste materialer. Med et slogan som hedder ‘dedicated to design’ kan man stole på, at der er kælet for hver enkelt detalje hos 8000c. Udvalgte af deres møbler fås i flere farver og størrelser end vist, så klik endelig ind for at se mere, og lad dig også inspirere af de smukke produktbilleder.

 • A Simple Mess

  A Simple Mess er et nyt, dansk interiørbrand, grundlagt af Louise Dorph. Med A Simple Mess har hun skabt sin første kollektion med fokus på det simple og det smukke rod, som afspejler et liv med plads til leg, dimser og ukrudt i vaserne på middagsbordet. Louise Dorph holder meget af hjem med hyggerod, hvor man kan mærke de mennesker, der bor der, og hun mener, at det er den slags rod, der giver hjemmet varme og personlighed. Her præsenteres et kreativt og feminint interiørunivers bestående af Louises egne tegninger og design, samt håndplukkede elementer fra hele verden.

 • A.C.O Møbler

  A.C.O Møbler har siden 1977 produceret lækre danske møbler, og hos dem er “udvikling” og “design” nøgleordene, når der skabes nye møbler. Hos A.C.O Møbler kombineres funktionalitet og moderne design i tidløse møbler af høj kvalitet og med et væld af brugsmuligheder. Med et bredt udvalg af møbler til stue og entré er der noget for enhver smag. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af ACO Møblers borde og rulleborde, som alle er produceret i de bedst mulige materialer. Udvalgte af modellerne fås i flere farver og træsorter end vist, så klik endelig ind, for at se mere.

 • ABC-Reoler

  ABC Reoler har igennem de sidste 40 år været en stærk spiller på det danske designmarked, og de mange års erfaring afspejles tydeligt i deres værdier. Hos ABC tages der hensyn til fleksibilitet, funktionalitet og holdbarhed. Her er en virksomhed, hvor det er vigtigt, at møblerne opfylder dit behov for opbevaring, samtidig med, at funktionaliteten og fleksibiliteten giver et ordentligt overblik og gør det nemt at skabe system i deres ejendele. Derudover signalerer ABC Reoler enkelthed og er en visuel oplevelse i sig selv. Vælger du systemmøbler fra ABC Reoler, vælger du kvalitet, kreativitet og holdbarhed.
 • ADO

  ADO har mere end 50 års erfaring inden for produktion af gardinstoffer i høj kvalitet. ADO tilbyder et stort udvalg af forskellige design og tekstiltyper, og du kan derfor være sikker på, at du kan finde en løsning til ethvert gardin ønske. Udover den høje kvalitet, er deres kundeservice også i top, da ADO selv giver 5 års garanti på alt gardinstof. Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi både opmåling, syning, tilpasning og montering af dine nye gardiner. Og vil du se hvordan de forskellige muligheder passer ind i dit hjem, så kontakt os for at høre mere.

 • Akva Waterbeds

  Vand er menneskets grundsten og har altid været ensbetydende med renhed og velvære. Hos Akva Waterbeds mener man, at vand er det bærende element for et liv i balance og harmoni, og stifteren Lars Brunsø ønsker at hjælpe folk med at få mere balance i livet med Akva Waterbeds vandsenge. Hos Akva går man meget op i, at vandsengene både skal være miljøvenlige og i ordentlig kvalitet, hvilket må siges at være blevet en realitet. - Deres første vandsenge kom på markedet i 1981, og siden da er Akva blevet kendt som et brand i høj kvalitet og lækkert design verden over.

  Design og køb din nye vandseng på akva.com i samarbejde med Bolighuset werenberg A/S -  KLIK HER

 • Andersen

  Andersen Furniture har siden 1916 været leverandør af tidløst håndværk, som holder i både design og kvalitet. Andersen Furniture går ind for at skabe sofistikerede og individuelle hjem med varme og personlighed, men som stadig har en kant. Deres motto er ‘Fresh Design - Solid Work', hvilket tydeligt ses i det store udvalg af funktionelle møbler, som formår at være tidløst og klassisk på samme tid. Andersen Furniture har et stort sortiment bestående af alt til hjemmet, og størstedelen af produkterne holdes i smukke nuancer i holdbare materialer. Andersen Furnitures mest velkendte materiale er træ, som gør møblerne nemme at genkende og giver det lækre skandinaviske look.

 • Arne Jacobsen

 • Atom by Fumac

  Det danske mærke Atom by Fumac kombinerer lækkert design og stærk dansk kvalitet i en lang række produkter, og giver dig mulighed for at skræddersy netop den løsning, som du ønsker. Deres produkter kendetegnes ved smukke rene linjer og lækre materialer, og er den perfekte opbevaringsløsning til ethvert hjem. Atom by Fumac har vundet flere internationale designpriser, såsom Red Dot Award og Good Design, hvilket er et bevis på deres lækre håndværk. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi både fritstående og væghængte løsninger, så klik endelig rundt for at finde dét, du har brug for.

 • AU Maison

  AU Maison er dansk design – ud over kanten.

  Stilen er unik, overraskende & cool– en evig leg med farver, designs, kvalitets tekstiler, detaljer, prints og håndlavede finish. 
  AU Maisons designs er skabelsen af individuelle oplevelser. Kreativitet forbundet med kvalitet og funktionalitet er et krav til AU Maisons kollektioner.
 • Auping

  Auping har siden 1888 taget din søvn seriøst, og er fortsat en af verdens førende forhandlere inden for kvalitetssenge. Med en seng fra Auping er du sikret god sovekomfort, ideel ventilation, og optimal kropsstøtte. Hos Auping skræddersyer du din seng, da du har mulighed for at vælge mål, madrastype og bund, så du kan være sikker på, at din seng passer præcist til dine sovevaner og din krop. Og er du i tvivl om dine behov, så tilbyder vi kropstest, som analyserer din krop og dens behov, så vi kan hjælpe dig med at finde den seng, der passer bedst til dig. 

 • Bent Hansen

  I mere end 60 år har virksomheden Bent Hansen værnet om det gode og solide håndværk. Med en stor fascination for moderne design og interesse i polstringshåndværket, har Bent Hansen formået at skabe en række af lækre og solide produkter, hvor man ikke går på kompromis med det gode håndværk og det smukke design. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af Bent Hansen produkter til hjemmet, herunder både stole, borde og tilbehør til hjemmet. Her får du rene linjer og god kvalitet, samt et møbel som er kunst i sig selv. Udvalgte modeller fås i flere farver end vist.

 • Bernstorffsminde møbelfabrik

  På Bernstorffsminde møbelfabrik går man ikke på kompromis med detaljer og kvalitet, hvilket man lægger mærke til ved første øjekast på deres produkter. Her er intet overladt til tilfældighederne, og der er kælet for hver en detalje. Med næsten 200 års erfaring inden for snedkeri, kan du være sikker på, at hvert eneste møbel er gennemarbejdet og gennemtestet. Og gennem de seneste årtier har virksomheden kun handlet med de bedste leverandører inden for materialer som træ, læder og stof. Bernstorffsminde møbelfabrik producerer i dag møbler tegnet af anerkendte designere, såsom Børge Mogensen og Kaare Klint. 

 • Brdr. Krüger

  I 1886 grundlagde Krüger-brødrene Theodor og Ferdinand et træskæringsfirma i København.
   

  Tiden er ændret, men selskabets engagement til håndværk og passion for træ har ikke ændret sig. Brdr. Krüger er et selvproducerende designfirma, hvor kvalitet og håndværk er blevet håndhævet i fem generationer, hvilket sikrer den samme høje kvalitet i hvert enkelt stykke, der forlader det familieejede værksted.


  Brdr. Krügers design-DNA udspringer i den danske moderne bevægelse fra midten af århundredet og fortolket for et moderne publikum. 

 • Bred Møbler og Design

  Bred Møbler og Design er en dansk, familieejet virksomhed med næsten 100 års erfaring inden for møbeldesign og produktion. Siden deres grundlæggelse i 1923 har Bred møbler og design specialiseret sig inden for spisebordsmøbler, og de har igennem hele deres levetid kontinuerligt forbedret deres design og deres håndværk. Med Bred møbler og design får du et stort udvalg af lækre spiseborde i topkvalitet, som alle kan tilpasses præcis efter dine ønsker - om du skal bruge et stort spisebord i massivt hårdttræ med plads til hele den udvidede familie, eller et spisebord belagt med laminat, så børnene kan spise med uden frygt for pletter. 

 • Brink Furniture

  Brink Furniture har igennem de sidste 50 år produceret lækre kvalitetsmøbler i stærkt træ og lige så stærkt håndværk. Brink Furniture specialiserer sig inden for snedkeri, og med en historie der starter helt tilbage i 1961, kan du være sikker på, at kvalitet og designet er i top. Med den rette vedligeholdelse kan møblerne holde i op til et kvart århundrede. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af Brink Furniture produkter i de bedste materialer og kvalitet. Flere af modellerne fås i flere træsorter og størrelser end vist, så klik endelig ind for at se mere.
 • Bröderna Anderssons

  Bröderna Anderssons er en svensk møbelproducent som igennem de sidste 100 år har lavet lækre møbler i god kvalitet. Hos Bröderna Anderssons har man valgt at beholde hele produktionskæden under eget tag, hvilket giver virksomheden et unikt overblik og mulighed for at være med inde over hver enkelt led i produktionen. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalgt af Bröderna Anderssons stole i god kvalitet og lækre materialer, hvor komforten er i højsædet. Udvalgte af Bröderna Anderssons stole fås i flere farver og materialer end vist, så klik endelig ind for at se mere. 

 • Brunstad

  Hos norske Brunstad har man produceret behagelige siddemøbler siden 1941. Her er mulighederne mange, og om du skal bruge en ny sofa, eller er på udkig efter en lænestol, så får du et smukt møbel, som tilpasses helt efter dine behov og ønsker. Vi forhandler et stort udvalg af Brunstad sofaer og stole i mange forskellige varianter og størrelser. Find en ny hjørnesofa til stuen, eller opgrader dit hjemmekontor med en af vores lækre lænestole. Brunstad går ikke på kompromis med kvalitet og komfort, og med et Brunstad produkt er du sikret høj komfort i mange år fremover.

 • Bruunmunch Furniture

  Bruunmunch møbler er en af de nyere spillere på banen inden for dansk møbeldesign, men trods deres unge alder, har de formået at skabe de lækreste møbler i høj kvalitet. Siden 2008 har de produceret lækre træmøbler med rod i traditionelt dansk snedkeri. Alle deres møbler har deres eget stålmærke med møblets individuelle produktionsnummer på, så du kan se, at det er et unikt Bruunmunch møbel. Vi forhandler hos Bolighuset Werenberg et udvalg af Bruunmunch møbler, herunder spiseborde i forskellige størrelser og materialer. Klik ind på hvert produkt for at se mere, og lad dig endelig inspirere af de smukke produktbilleder.
 • Burhéns

  I tre generationer har familien Burhén produceret stole og andre møbler. Møblerne er komfortabel og på en Burhéns sofa kan du slænge dig og nyde det gode selvskab med venner eller dig selv tid. Burhén producerer møbler, der får dig til at føle sig hjemme. Derudover går Burhén meget op i kvalitet, men samtidig forsøger de altid at holde priserne så lave som muligt. 

  Burhén har koncentreret om polstrede møbler fra begyndelsen, både klassiske og moderne. Burhén ekspertise og mange års erfaring er en del af deres DNA. Fordi Burhén har specialiseret sig i egen niche, kan de tilbyde korte leveringstider og stor fleksibilitet. I dag producerer Burhén polstrede møbler og lænestole, alle fokuserer på kvalitet og komfort.

 • C'est Bon

  C'est Bon er et univers af tidsløse designs skabt af smukke fragmenter fra forskellige kulturer og verdensdele. De giver dit hjem en afslappet og samtidigt elegant og stilbevidst indretning.
 • Cane-line

  Cane-Line er en dansk møbelvirksomhed med fokus på design havemøbler, som formår at skabe det fuldendte uderum. Med høj komfort og kvalitet, som kræver minimal vedligeholdelse, har Cane-Line formået at skabe en lang række havemøbler, hvor designet understøtter den danske sommerstemning og sikrer dig de optimale oplevelser udenfor. Lad dig endelig inspirere af de lækre produktbilleder, og drømmene om lune sommeraftener i haven. Med Cane-Line møbler får du opfyldt dine havemøbeldrømme om stærk kvalitet og god komfort, og derudover er designet selvfølgelig også i top. Forny terrassen med en udendørs sofa, eller opfrisk grillområdet med et nyt sæt havestole.

 • Casø Furniture

  Casø Furniture har siden 2010 produceret og leveret møbler til hele Europa. Med fokus på service, udvikling og kvalitet er produkterne altid i top, og hos Casø Furniture vægter man gode relationer til kunder og leverandører højt. Her er design og udvikling i høj prioritering, og der lægges vægt på at sortimentet afspejler nutidige og fremtidige trends, så virksomheden holder sig opdateret.
  Vi forhandler hos Bolighuset Werenberg et udvalg af Casø Furniture møbler i forskellige modeller, farver og materialer, så der er noget til enhver smag. Her er møbler som kan bruges i hele hjemmet, om det så er møbler til opbevaring eller komfort du søger.
 • City Møbler

  Den svenske møbelproducent City Møbler producerer spisestuemøbler i den klassiske ‘Hepplewhite’-stil, som emmer af aristokratisk engelsk eksklusivitet. Med City møbler får du produkter, der eleverer dit hjem og din indretning, og giver en luksuriøs og klassisk følelse. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi møbler til hele spisestuen, så om du blot ønsker en ny vitrine til opbevaring af dit service, eller et helt nyt look til din spisestue, så har vi noget til dig. Med sans for detaljerne og et skarpt fokus på finish, er man sikret en flot og elegant spisestue med møbler fra City Møbler.

 • Clic

  Clic producerer lækre håndlavede møbler i stærkt dansk design. Alle Clic møbler produceres i 16mm lakeret MDF for at opnå en slidstærk finish, og hvert enkelt rum, hylde eller skuffe i møblerne forstærkes med specialdesignede metalvinkler bagerst for ekstra holdbarhed og kvalitet. Dette giver møblerne stor bæreevne. Med et Clic møbel får du både utrolig høj kvalitet og holdbarhed, men også god funktionalitet og muligheder for opbevaring. Vi forhandler et udvalg af TV-borde i forskellige størrelser og varianter, og med mulighed for at kombinere flere modeller med hinanden, kan du tilpasse møblerne til dit hjem for den perfekte opbevaringsløsning.

 • Conform

  Svenske Conform er kendt for deres lænestole i rene linjer og smukke design. Conform har siden 1978 produceret lækre lænestole i Småland i Sverige, og det gør de stadig den dag i dag. For Conform er det nemlig vigtigt at holde fast i sine rødder, men samtidig at udvikle sig og forny sig. Og begge dele gør de i høj grad. I Conforms produkter skæres der ikke ned på komforten, og den gennemgående kvalitet mærkes tydeligt. Med Conform har du mulighed for at tilpasse looket på din nye lænestol, så den passer præcis ind i din stil og dit hjem.

 • Covers & Co

  Frisk, munter og trendy: Dette er hvad COVERS & CO står for. Covers & Co stræber efter de bedste dynebetræk og tilbehør til folk der kan lide design med et unikt præg. Fra baby til småbørn og fra teenagere til voksne: de munter sengetøjssamlinger fra COVERS & CO får alle til at smile!

 • Dan-Form

  Dan-Form er et dansk brand der tilbyder en bred vifte af smukke moderne møbler med en høj designværdi. Møblerne er af høj kvalitet og betænksomt håndværk med fokus på miljøvenlig produktion.

  Produkter fra Dan-Form er både designet in-house og af out-house designere. Blandt andet Marianne Bjarløv, Jørgen Mensen og Bjarke Boganik Nielsen. Dan-Form er kendt for at være en af de mest innovative møbelvirksomheder i Danmark, der konstant arbejder på nye designs og nye koncepter.

 • Dunlopillo

  Dunlopillo har siden 1920’erne været baseret på enkelthed og kvalitet. Dunlopillo har et stort udvalg af produkter, som næsten alle er baseret på den samme, originale opskrift på latex, som indgår i deres madrasser. Se vores store udvalg af højkvalitetssenge, som lader kroppen ånde, er fleksible, og som tilpasser sig din krop, så du ligger optimalt, når du sover. Udover vores sortiment af Dunlopillo kvalitetssenge, finder du også et udvalg af tilbehør til din seng såsom puder, topmadrasser, og sengegavle - alle udviklet specifikt til at optimere din søvn og passe på din krop. Med Dunlopillo er du sikret optimal støtte til din krop. De bedste forudsætninger for en god nats søvn.

 • Ege

  Ege er en stærk producent af holdbare kvalitetstæpper, som kan holde til det meste. Med et tæppe herfra får du ikke blot et moderne og slidstærkt tæppe, men også et produkt, der er lavet med stor omtanke for naturen. Hos Ege sætter man kunden i fokus, for her er du designeren. Det er nemlig muligt at designe dit eget tæppe i præcis den form og kvalitet, som du ønsker. Ege leverer både væg-til-væg tæpper og løstliggende tæppe, så der er noget til enhver smag. Lad dig endelig inspirere af de lækre produktbilleder, og se tæpperne i brug her på siden.

 • Ekornes

  Ekornes er norske møbler i topkvalitet og eminent håndværk. Ekornes er blandt andet kendt for deres ‘Stressless’ møbler, som er luksus-lænestole og sofaer. Ekornes er anerkendt verden over for deres høje kvalitet og gode håndværk, og bliver endda anerkendt af det amerikanske forbund for kiropraktorer, hvilket må siges at være en kvalitetsmarkør i sig selv. Her får du optimal komfort og lækkert design samlet i én løsning. Vi forhandler hos Bolighuset Werenberg et udvalg af Ekornes møbler til hjemmet. Udvalgte af modellerne fås i flere farver end vist, så klik endelig ind for at se mere.
 • Eriksen

  Eriksen er en familieejet virksomhed, som har gjort gulvbelægning til deres hjertebarn. Med Eriksen vinyl gulv får du gulvbelægning i slidstærk kvalitet og mange forskellige design, så der er rig mulighed for at tilpasse til dit hjem og dine ønsker. Her er der mulighed for at bestille gulvbelægning i de længder og bredder, som passer til netop dit formål. Deres vinylgulve produceres i slidstærkt og naturtro materiale, som er nemme at rengøre. Hos Bolighuset Werenberg forhandles et stort udvalg af Eriksen vinyl gulv i høj kvalitet til enhver smag. Klik ind på hvert produkt for at lade dig inspirere af de flotte produktbilleder. 

 • Esprit

  Esprit er et anerkendt internationalt modemærke, som siden 1968 har repræsenteret stil og kvalitet. Med rod i det amerikanske, har grundlæggerne Susie og Doug Tompkins formået at kombinere kreativitet og hold kvalitet med solrige californiske strejf. Esprit producerer ikke kun tøj, som man ellers kender dem for, men også ting til hjemmet. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af Esprit produkter, herunder Esprit sengetøj og sengesæt i lækre materialer og smukke design. Her er det tydeligt at der er rod i modeverdenen, for med rolige nuancer og lækre materialer, emmer Esprit sengetøj af høj kvalitet. 

 • Essenza

  Essenza er et hollandsk mærke som igennem 60 år har produceret luksus sengetøj og tekstiler til komfortable hjem med moderne indretning. Essenza producerer et stort udvalg af produkter i forskellige design, så der er noget til enhver smag. Her er det muligt for dig at finde noget, der passer præcist til dit hjem. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af Essenza produkter til soveværelset, så du kan få lidt ekstra luksus ind i din soverutine. Vi mener, at sengen er grundstenen for en god dag, og derfor er det vigtigt, at man husker at forkæle sig selv, så hver dag starter på bedste vis. 

 • Faber

  Det danske mærke Faber producerer markiser og gardinløsninger til dine behov. Med et stort sortiment af farver, mønstre, kvaliteter og materialer, har du mulighed for at få lige præcis den løsning, som du har brug for. Med over 100 års erfaring, har Faber bevist, at deres høje kvalitetskrav og innovative produktionsløsninger er en kombination, der ikke er til at tage fejl af. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af Faber produkter, som kan tilpasses til ethvert hjem. Se vores smukke produktbilleder for at blive inspireret, og kontakt os nærmere for en snak om mulighederne i dit hjem. Ønsker du at se mulighederne med egne øjne i dit hjem, så ring eller skriv for at bestille vores gardinbus - så kommer vi hjem til dig. 

 • Farstrup

  Farstrup er klassisk fynsk kvalitet i slidstærke materialer. Farstrup producerer både møbler til hjem og til erhverv, med klassiske design og mulighed for tilpasning efter dit ønske. Farstrup er især kendt for deres lænestole i høj kvalitet, som skræddersyes efter dine behov. Dermed sikres du, at du får optimal støtte og komfort, når du læner dig tilbage og slapper af. Derudover fås flere af lænestolene med elektrisk løftefunktion. Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi at komme ud med vores stolebus, hvor vi medbringer eksempler på løsninger, som herefter tilpasses præcist til dig. Kontakt os for at høre mere i dag.

 • Findahls Møbelfabrik

  Findahls Møbelfabrik producer lækre møbler i høj dansk kvalitet. Med over 70 års erfaring har de formået at skabe de perfekte møbler, som kombinerer komfort og kvalitet i ét luksuriøst møbel. Findahls Møbelfabrik er en familieejet virksomhed med fokus på ordentligt håndværk, og her går kvalitet og bæredygtighed hånd i hånd. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af Findahl siddemøbler til køkken, spisestue og kontor. Her er der noget til enhver smag og ethvert hjem, og udvalgte modeller fås endda i flere farver og materialer end vist, så klik endelig ind for at se mere.
 • FK Møbeldesign

  FK Møbeldesign har siden 1986 produceret møbler i høj kvalitet og stærke materialer. Med over 30 års erfaring har FK Møbeldesign formået at finpudse og tilpasse deres møbler, så kvaliteten er i top. FK Møbeldesign er en familiedrevet virksomhed og har været det siden begyndelsen. Her er fokus på håndværk og design, som bliver kombineret i tidløse møbler. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af deres møbler, herunder opbevaringsløsninger til hjemmet. Om du søger fritstående skænke eller væghængte hylder, så har vi noget til enhver smag. Lad dig inspirere af de smukke produktbilleder, og klik ind på møblerne for at se dem i andre farver og materialer.
 • Fleming

  Fleming producerer sovesofaer, som kan tilpasses efter dine ønsker. Kvaliteten er høj og mulighederne mange, og med en sovesofa fra Fleming er du sikret en god sofa, der også gør det rigtig godt som seng.

 • Fraster

  Fraster har siden 1993 produceret lækre gulvtæpper i høj kvalitet. Hos Fraster laves næsten alle deres produkter på bestilling, for at de kan tilpasses præcis til kundens behov. Dette betyder, at hvert enkelt gulvtæppe har været igennem en lang produktionsproces og igennem de dygtige håndværkeres hænder. Vi forhandler her hos Bolighuset Werenberg et udvalg af Fraster tæpper i forskellige størrelser, former og modeller. Fraster tæpper fås i mange udgaver, og du har mulighed for at komme med dine egne inputs til blandt andet størrelser, kantning og farver. Klik ind på de forskellige modeller for at blive inspireret af vores smukke produktbilleder.
 • Frost

  Den danske møbelproducent Frost producerer et stort udvalg af entrémøbler og interiør, som formår at kombinere utraditionelle og innovative design med høj funktionalitet. Blandt deres bestsellere har de blandt andet deres Frost interiør Camouflage knagesæt, som er et fremragende eksempel på deres unikke evne til at skabe løsninger, som både gør entréen funktionel og spændende. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af Frost interiør, som passer perfekt ind i entréen, men som sagtens også kan bruges i alle andre rum i hjemmet. Med funktionalitet i top, får du unikke og smukke løsninger til opbevaring af tøj og overtøj. 

 • Furnhouse

  Med over 20 års erfaring inden for den danske møbelbranche, har Furnhouse haft rig mulighed for at etablere sig selv som en virksomhed med møbler i høj kvalitet og uniktdesign. Furnhouse producerer møbler i træ og læder, og her kan du finde noget til hele hjemmet. Furnhouse møbler er yderst funktionelle, og virksomheden lægger høj vægt på at producere nye design baseret på funktionalitet, som kan bruges i hvert eneste rum i hjemmet. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et bredt udvalg af Furnhouse møbler, herunder opbevaringsløsninger og siddemøbler til både spisestue, køkken og stue.
 • Gartex

  Hos Gartex Living får du boligtekstiler i et utal af flotte farver, mønstre og kvaliteter. Gartex producerer både badeforhæng, gardiner, puder og et væld af andre brugssager til hjemmet. Med et stort udvalg, kan du være sikker på, at du finder noget, der passer ind i dit hjem. Vi forhandler her hos Bolighuset Werenberg et bredt udvalg af Gartex interiør, og alle produkterne fås i flere farver og materialer end vist. Derfor må du endelig klikke ind på hvert enkelt produkt for at se mere, samt lade dig inspirere af de smukke produktbilleder. Giv dit hjem et friskt pust med Gartex interiør. 

 • Gejst

  Gejst har siden 2013 produceret lækre møbler og interiør i høj dansk kvalitet. Gejsts mål var at skabe tidløse produkter, både inden for design og materialer, og derved udfordre den klassiske tilgang til design. Gejst lader sig inspirere af den nordiske livsstil, hvilket tydeligt ses i deres udvalg af produkter til både køkken og hjem. Gejst interiør er unikt og tidsløst, og de formår at skabe anderledes produkter, som stadig er funktionelle og smukke i hjemmet. Vi forhandler et udvalg af deres produkter til køkkenet, men som naturligvis også kan bruges i andre af hjemmets rum. Udvalgte modeller fås i flere farver end vist.
 • Getama

  Getama har siden 1899 produceret møbler i dansk design, dog dengang indeholdende tang for bedre komfort. Dengang gik Getama også under navnet Gedsted Tang- og Madrasfabrik, men i 1953 blev navnet forkortet, for at give det en mere international lyd. I dag producerer Getama smukke møbler i høj kvalitet og med over 100 års erfaring, kan du sikre dig, at der er kælet for hver enkelt lille detalje. Getama er i dag internationalt anerkendt, og har blandt andet leveret møbler til danske ambassader rundt omkring i verden og Skuespillerhuset i København - så kvaliteten er ikke til at tage fejl af.

 • Grandt Design

  Grandt Design er en dansk virksomhed der producerer håndlavet kvalitets møbler. Der er lang tradition for at sortimentet inkludere nogle virkelig smukke klassikkere. I de seneste år er nye modeller tilføjet, som bandt andet er tegnet af designer Henrik Bønnelykke. 

 • Guardian

  Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af Guardian plejemiddel til pleje af møbler. Udover at sælge lækre møbler i høj kvalitet, forhandler vi naturligvis også tilbehør til pleje af møblerne, så du kan få så meget glæde og levetid ud af dine møbler som muligt. Med Guardian plejemiddel får du mulighed for at vedligeholde dine møbler bedst muligt, og beskytte mod slidtage og snavs. Vi forhandler et udvalg af plejemiddel til forskellige materialer, herunder træ, tekstil og læder. Klik endelig ind på hvert enkelt produkt for at læse mere om egenskaberne, og kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om noget.
 • GUBI

  For danske GUBI er livet en gave, og de designer derfor deres møbler for at fejre den luksus, det er at leve livet. GUBIs møbler emmer af luksus og kvalitet, så søger du noget lidt ekstra lækkert, så er det GUBI, du skal gå med. For dem er det vigtigt at kombinere nutid og fortid og tage det bedste fra begge tider. De formår derved at lave møbler, som er helt unikke i deres design og stil. Det er design, der stimulerer sanserne og giver en fornyet indretningsoplevelse. Vi forhandler et stort udvalg af GUBI produkter, herunder stole, opbevaringsmuligheder, og belysning.
 • Halo Design

  Danske Halo Design står bag et stort udvalg af kvalitetslamper i unikke og tidløse design. Med deres mange forskellige serier er der noget til enhver smag og ethvert hjem. Med Halo Design lamper får du høj kvalitet og smukt design kombineret i én lampe. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af både Halo design lamper og pærer til lamperne. Halo Design formår at kombinere dansk design og funktionalitet i nogle smukke lamper og tilbyder en løsning til ethvert behov. Klik endelig ind på produkterne for at se mere, og bliv inspireret af de smukke produktbilleder. 

 • Hammel

  Hammel er en dansk møbelproducent, som siden 1961 har produceret og leveret møbler til hjemmet i lækkert design og høj kvalitet. Hammel er især kendt for sine stilrene, funktionelle Mistral-reoler og skænke, som passer ind i ethvert hjem. Her er der mulighed for at tilpasse reolen til netop dine ønsker, både hvad angår materialer, farver og detaljer. Vi forhandler et udvalg af både væghængte og fritstående opbevaringsløsninger, og med en Mistral-reol er du sikret en smuk kvalitetsløsning, lige efter dine drømme. Se derudover også vores udvalg af Hammel tilbehør, såsom knager, spejle og skriveborde.

 • Haslev

  Haslev møbler er dansk kvalitet, når det er bedst. Haslev har igennem de sidste 60 år produceret og leveret lækre træmøbler til stuen og spisestuen. Hos Haslev er kvaliteten konstant i fokus, helt fra træet udvælges, til det bearbejdes og til det endelige møbel samles. Her lægges ikke skjul på vægten af træet og dets kvaliteter, og der kæles for enhver detalje, for at møblet fremstår så smukt som muligt. Med deres stilrene design er Haslev møbler, udover at være yderst funktionelle, også en sand fryd for øjet. Vi forhandler et udvalg af deres møbler til stue, spisestue og kontor, så klik endelig rundt for at se mere. 

 • Hästens

  Hästens har en lang historie, som strækker sig over seks generationer, helt tilbage fra 1852, hvor de slog dørene op som sadelmagere. Efter århundredeskiftet begyndte de at lave senge, og i dag er Hästens svensk hofleverandør, og det har de været siden 1952, hvilket fortæller meget om den vedvarende kvalitet i deres senge. Hästens senge er senge i den absolut fineste kvalitet, i naturlige materialer og indpakket i et smukt, svensk design. Du kan kende det på de genkendelige og ikoniske blå tern. Se vores udvalg af Hästens senge her på siden, og kan du ikke få nok af de blå tern, kan du hos os også købe dit Hästens sengebetræk og andet sengetilbehør i samme mønster.

 • HC Tæpper

  HC Tæpper er en familieejet virksomhed med fokus på gulvtæpper i høj kvalitet og smukke design. Hos HC Tæpper er de specialister, og derfor kan man være sikker på, at man får et ordentligt produkt, når man køber et HC tæppe. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af tæpper fra HC, og her er noget til enhver smag. Om du vil have noget nyt og moderne til soveværelset, eller et klassisk inspireret tæppe til stuen, så har vi noget til dig. Udvalgte af modellerne fås i flere farver og størrelser end vist, så klik endelig ind for at se mere.
 • Himolla

  Tyske Himolla har i årevis været kendt for deres lænestole og sofagrupper i høj kvalitet. Hos Himolla møbler kombinerer man komfort og funktion i en skøn forening, og med deres store udvalg og mulighed for at tilpasse design og materialer efter dine ønsker, finder du meget vel din nye drømmestol eller drømmesofa her. Himolla kendetegnes for deres lækre og komfortable sofaer og lænestole i læder, som alle fås i et udvalg af farver og størrelser. Om det er til stuen eller kontoret, så vil Himolla møbler elevere rummet og give nyt liv, komfort og stil. 

 • Hjort Knudsen

  Hos Hjort Knudsen specialiserer man sig inden for møbler til stuen. Her kan du finde alt, om det er modulbyggede sofaer, lænestole eller sofaer du mangler. Med deres mange valgmuligheder er der noget for enhver smag. Med et møbel fra Hjort Knudsen er du sikret et holdbart og stilrent møbel, som vil bringe glæde mange år fremover. Er du på jagt efter en sofa, så er Hjort Knudsen også det sikre valg, for her er det muligt at have indflydelse på designprocessen og tilpasse møblet præcist til dine behov. Udvalgte af modellerne fås i flere farver end vist, så klik endelig ind for at se mere. 

 • HMS Furniture

  HMS Furniture er en dansk designvirksomhed, der siden 1974 har produceret lækre møbler i høj kvalitet. Med rod i de klassiske nordiske designtraditioner formår HMS Furniture at skabe nytænkende og tidløst design med sans for kvalitet. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af HMS’s lækre produkter. Her er noget til enhver smag, og noget der vil passe ind i ethvert hjem. HMS Furniture går op i at deres produkter har et twist og skiller sig lidt ud, hvilket tydeligt afspejles i vores udvalg af deres produkter. Klik endelig ind for at læse mere om produkterne.

 • Hoigaard

  Hos Hoigaard er alle produkterne 100% dansk designet. Hoigaard en dansk virksomhed, som stiller store krav til produkternes holdbarhed og æstetik, for at sikre de bedst mulige møbler. Hoigaard interiør producerer smukke og funktionelle møbler til hjemmet, og herunder især til entreen. Om du skal bruge en ny skohylde, eller det er knager du mangler, så er der alt hvad hjertet begærer. Vi forhandler hos Bolighuset Werenberg et udvalg af Hoigaard interiør i mange forskellige modeller, farver og materialer, så der er noget til enhver smag. Klik endelig ind på hvert enkelt produkt for at se de mange forskellige farvevarianter. 

 • Hoppekids

  Hos Hoppekids kan du få komplet møblering til baby- og børneværelse. Hoppekids børnemøbler har fokus på sammenhængen mellem design, kvalitet og sikkerhed. Hoppekids børnemøbler skaber inspirerende og fantasifulde rum for de mindste. Her er sikkerheden i top, og ligeså er kvaliteten. Med møbler fra Hoppekids kan du sammensætte lige præcis det univers, som du og dit barn ønsker. Med Hoppekids er kombinationerne mange, og fundamentet for utallige timers leg er lagt. Vi forhandler hos Bolighuset Werenberg et stort udvalg af børnemøbler i forskellige farver og modeller, så der er noget til enhver smag, om det så er til de helt små eller de lidt større. 

 • Hovden

  Hovden er et unik brand, der desinger sovesofaer i alle mål. Design en sovesofa efter dine ønsker og behov i den størrelse du ønsker. 
 • Hübsch

  Hübsch har siden 2010 været et af Skandinaviens ledende interiørbrands, med unikke og veldesignede produkter. For Hübsch interiør er glæde en grundsten, og noget der inkorporeres i hvert enkelt møbel. Hübsch ønsker at skabe glæde for kunderne, hvilket tydeligt ses i deres smukke produkter i høj kvalitet. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af Hübsch interiør, hvor du både kan finde møbler og tilbehør til hjemmet. Om du leder efter lidt fin dekoration til stuen, eller et helt nyt møbel, så er Hübsch det rette sted at kigge. Her har vi både interiør og møbler opbevaring og dekoration.
 • Hundevad & Co.

  Hundevad og Co. er en interiørvirksomhed med mere end 30 års erfaring. Hundevad og Co. producerer lækre møbler i høj kvalitet og i de bedste materialer. Her går man ikke på kompromis med funktionalitet og design, og komforten er altid i top. Vi forhandler her hos Bolighuset Werenberg et stort udvalg af Hundevad og Co. siddemøbler, herunder stole og sofaer i forskellige modeller og størrelser. Om du har brug for en ny sofa med plads til hele den udvidede familie, eller om du bare skal have en ny stol til kontoret, så kan du finde, hvad du mangler her.
 • Incado

  Selvom at det hovedsageligt er møbler, vi forhandler her hos Bolighuset Werenberg, så mener vi også, at dekoration er mindst lige så vigtig for et hjems udtryk, som møblerne er. Derfor forhandler vi et stort udvalg af Incado billeder og andet dekoration til hjemmet fra den populære producent. Her er noget til enhver smag, og som vil passe på de fleste vægge. Og for at sætte en prik over i’et, så forhandler vi også Incado rammer til de smukke billeder, samt Incado spejle og print. Tag et kig på dine muligheder her på siden, og giv kontoret eller stuen nyt liv med flotte dekorationer fra Incado.

 • Innovation

  Med en Innovation sovesofa får du både en smuk sofa i lækkert design, samt en funktionel og komfortabel seng. Innovation formår at kombinere funktionalitet, komfort og design i én samlet pakke, hvilket gør deres sovesofaer unikke. Her er fokus på skandinavisk design og kvalitet. Sengens indre sammensætning kan tilpasses efter dine ønsker og behov. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af modeller og stoffer, og det er derfor muligt at tilpasse din sovesofa præcis til dig og dine præferencer. Innovation formår at holde sig opdateret inden for indretningstrends, og de kombinerer moderne stiltyper med klassisk dansk design. 

 • Interstil

  Interstil er god og holdbar kvalitet inspireret af de skandinaviske møbeltendenser. Vi forhandler et udvalg af Interstil produkter til hjemmet, både stue, køkken, kontor og soveværelset. Interstil forener moderne stiltendenser med de klassiske skandinaviske designlinjer, og formår at forene funktionalitet og håndværk. Om du skal bruge et nyt spisebord med plads til hele familien, eller et TV-bord til diverse tv-bokse, så har vi noget til dig. Forny eventuelt køkkenet med en flot barstol, eller giv stuen nyt liv med et sofabord. Udvalgte af modellerne fås i flere farver og størrelser end vist, så klik endelig ind for at se mere.
 • J.L. Møllers møbelfabrik

  På J. L. Møllers møbelfabrik værner man om de gamle danske håndværkstraditioner. Her er træet nøje udvalgt, og produkterne behandles med respekt og håndværk. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og funktionaliteten er altid i top. Vi forhandler hos Bolighuset Werenberg et stort udvalg af J. L. Møllers møbler til hele hjemmet, både stue, spisestue og soveværelse. Om du skal bruge en bænk til soveværelset eller spisebordet, eller en ny spisebordsstol til stuen, så har vi noget til dig. Udvalgte af modellerne fås i flere træsorter og farver end vist, så klik endelig ind for at se mere. 

 • Jess

  Hos Jess har man mere end 20 års erfaring inden for møbeldesign. Jess producerer klassiske møbler med materialer som læder, stål og træ. Her går man op i, at produkterne skal være holdbare og robuste, og samtidig skille sig ud fra normen. Jess møbler er unikke, og ikke noget du har set før. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af deres møbler til hjemmet i mange varianter, materialer og farver. Om du skal bruge en ny loungestol til kontoret, eller en sofa til stuen, kan du helt sikkert finde noget unikt her, som vil skille sig ud fra mængden og give dit hjem et friskt pust.
 • Juul Furniture

  Juul Furniture er et selvstændigt mærke inden for N. Eilersen A/S koncernen. Hos Juul vægter man kvalitet og holdbarhed højt, og her garanteres moderne design kombineret med unik komfort. Juul Furnitures møbler bliver produceret på koncernens egne fabrikker, så du er garanteret håndværk af højeste kvalitet produceret af erfarne specialister. Hos Juul Furniture mener man, at alle bør have mulighed for at sidde ordentligt - og til en fornuftig pris. Vi forhandler et udvalg af Juul produkter til stuen, både sofaer og tilbehør. Vi fører mange modeller, størrelser og farver, så der er noget til enhver smag.

 • Kaagaard

  Kaagaard har siden 1960 fremstillet senge, sengeborde, kommoder og skabe i tidløst, dansk design. Med rene linjer og gode materialer, skinner den høje kvalitet tydeligt igennem i Kaagaards produkter, og det store udvalg giver god mulighed for at finde netop den model, som passer bedst ind i dit hjem. Vi forhandler et udvalg af Kaagaard opbevaringsmøbler og indretningselementer til hjemmet. Om du har brug for en ny seng eller et skab til soveværelset, så har vi noget til dig. Klik endelig igennem vores udvalg for at se mere, da udvalgte af modellerne fås i flere farver og størrelser end vist. 

 • Kebe

  Kebe er en gammel, men nytænkende dansk spiller inden for møbeldesign, og her produceres brugsmøbler der er designet til hverdagen. Hos Kebe er der fokus på slid og stil, og der lægges vægt på, at møblerne skal være smukke og brugbare, og at levetiden skal være lang. I dag er Kebe en førende møbelproducent, som leverer møbler til hele verden. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af deres møbler, i lækker kvalitet og holdbare materialer. Møblerne er yderst funktionelle og komfortable, og udvalgte modeller fås i flere farver end vist, så klik endelig ind for at se mere.
 • KIDI Square Reolen

  KIDI blev grundlagt i 2004, og hurtigt efterfølgende fik de succes med KIDI Square reolen. Med dette modulopbyggede reolsystem er du designeren. Her har du nemlig mulighed for at vælge alt fra materialer til farver og kombinationer. Med KIDI Square reolen er det muligt at få låger, skuffer og lys i reolen, og sammen med en af vores medarbejdere, tegner I i fællesskab din nye reol. Her har du altså mulighed for at afprøve dine idéer og se præcis den kombination, som du drømmer om. Vi forhandler et udvalg af KIDI Square reoler, som kan kombineres på kryds og tværs efter dine behov og præferencer.

 • Kilroy

  Her hos Bolighuset Werenberg ved vi, at møblerne ikke er det eneste, der skaber hjemmet. Vi mener, at det i høj grad også er tilbehøret, der er med til at gøre et hjem til noget unikt. Og en af de bedste og nemmeste måder at skabe varme og personlighed i et hjem, er ved hjælp af et gulvtæppe. Vi forhandler derfor et udvalg af Kilroy gulvtæpper i forskellige farver, mønstre og størrelser. Her har du mulighed for at give dit hjem mere farve og energi, eller at skabe ro og harmoni med neutrale nuancer. Klik rundt for at se vores store udvalg af Kilroy produkter. Her på siden finder du - udover stilfulde gulvtæpper - også stole og borde.
 • KLIM

  Klim er en dansk producent af reolsystemer, vitriner og skænke i moderne og tidløst design og har siden 1929 været en af de klassiske danske møbelproducenter. Klim blev grundlagt i byen af samme navn, og der ligger fabrikken stadig den dag i dag, så du kan være sikker på, at det er ægte dansk design og håndværk. Møblerne bliver produceret helt fra bunden og med en reol fra Klim, har du mulighed for at sammensætte præcis dén løsning, som passer til dig og dine ønsker. Vi forhandler et udvalg af opbevaringsmuligheder, både fritstående og væghængte, så klik endelig rundt for at se mere.

 • Korx

  Korx er en dansk virksomhed der stræber efter høj kvalitet og eksklusive designprodukter. Produkter der er udviklet i samarbejde med designteamet. Korx bruger en lang række forskellige materialer, som er med til at skille dem ud fra konkurrenter. 

  Korx møbelsortiment består af udskiftelige dele, som gør det mulig for forbrugeren at skabe et nyt udtryk i det allerede eksisterende møbel. 

 • Kragelund

  Kragelund Furniture er en dansk producent af lænestole og sofaer i stilrent design. Her er der fokus på funktionalitet, design og godt håndværk. Kragelund kendetegnes ved god dansk kvalitet og høj komfort. Her får du sofaer i høj kvalitet og med god funktionalitet, og med en Kragelund sofa, får du en sofa som holder i mange år. Klik igennem vores store udvalg og lad dig inspirere af de lækre produktbilleder. Udvalgte af modellerne fås i flere farver end vist, så klik endelig ind for at se mere. Mix og match blandt andet flere farver, hvis du skal købe mere end én sofa.

 • Kreatex

  Kreatex er en dansk virksomhed, som specialiserer sig inden for moderigtige og moderne tæpper til hjemmet. Kreatex mener, at tæpper er med til at samle rummet og skabe hygge, og de har derfor stort fokus på rolige og behagelige farver og mønstre, som skaber velvære og komfort i hjemmet. Kreatex er lækkert dansk design i den klassiske skandinaviske kvalitet, så du kan regne med, at tæpperne vil holde i lang tid fremover. Og tæpper er ikke bare flotte at kigge på, men også behagelige at gå på. Skab hygge i din stue, eller tilføj lidt ekstra pynt til soveværelset med et nyt gulvtæppe fra Kreatex i dag.

 • Kristensen & Kristensen

  Hos Kristensen & Kristensen er sortimentet stort og varieret, og kvaliteten er i top. Her er et møbel ikke bare et møbel, men et redskab til at skabe de helt rigtige rammer i din hverdag. Kristensen & Kristensen går meget op i, at møblerne er en integreret del af livet, og at møblerne derfor skal passe så godt som muligt til individet. Derfor tilbyder de også skræddersyede løsninger, så du kan få lige præcis det møbel, som du går og drømmer om. Klik igennem vores brede udvalg, og lad dig inspirere af de smukke produktbilleder. Vær opmærksom på, at udvalgte modeller fås i flere størrelser end vist her på siden.

 • La Vida

  Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af møbler og tilbehør til hjemmet. Vi mener, at hjemmet er mere end bare møbler, og derfor har vi også masser af lækker tilbehør og brugskunst, så du kan tilpasse dit hjem præcis efter din smag. Vi forhandler et udvalg af La Vida brugskunst i mange forskellige modeller og varianter. Den lille virksomhed producerer innovative og unikke figurer, som vil pynte på enhver reol eller skænk. Her får du noget unikt, som man ikke ser hvor som helst. Med en La Vida figur får du et sødt og unikt element til din indretning.

 • Lampefeber

  Lampefeber er en dansk designvirksomhed med et stort udvalg af moderne og spændende lamper. En stor del af deres produktsortiment har vundet priser for det unikke og flotte design, her blandt andet det kendte Red Dot Award. Her er en virksomhed, som har forståelse for lysets vigtighed i hjemmet, hvilket tydeligt skinner igennem i deres produkter. Her får du god kvalitet i en smuk indpakning, og det er tydeligt at både designet og funktionaliteten er i fokus. Om du har brug for en loftslampe, væglampe eller skrivebordslampe, så kan du finde, hvad du søger, i vores udvalg af Lampefeber lamper.

 • Lapalma

  Lapalma er et succesfuldt designfirma, der siden 1980erne har skabt tidløse møbler i rene linjer. Her får du lækker minimalisme, som passer perfekt ind i den moderne bolig. Der er især fokus på barstole og barborde, hvor du virkelig får toppen af poppen inden for bar-møblement. Her er noget for enhver smag, om du foretrækker rene linjer eller flotte og spændende farver. Er du helt vild med designet, så fås udvalgte af modellerne også som spisestole, så du kan skabe et ensartet udtryk i din indretning. Udvalgte af modellerne findes i flere farver end vist, så klik endelig ind for at se mere.

 • Lastein

  Lastein har siden 1994 produceret interiør og brugskunst inspireret af Jørgen Lastein's arbejde som smed. Lastein's bærende idé er, at deres interiør skal være smart, enkelt, gedigent, brugbart og ikke mindst holdbart. Vi forhandler blandt andet Lasteins topseller, de moderne og smarte ”Sir James” garderobeknopper, som fås i træ og mange lækre farver. Her får du mange smarte - og ikke mindst funktionelle - løsninger til entréen. Hos Lastein bruger de kun materialer i den bedste kvalitet, så om det er træ eller metal, så kan du være sikker på, at det kan holde til at blive brugt. 

 • LE KLINT

  LE KLINTs lamper er kendt og elsket verden over. I over 70 år har virksomheden været kendt for det klassiske udtryk og de stilrene linjer, hvilket har sikret dem en position blandt de førende lampevirksomheder. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af LE KLINT lamper, både de klassiske design, samt de nye og spændende produktioner. Om du leder efter en ny lampe, eller har brug for en ny skærm til din klassiker, så kan du finde det her. Vi forhandler både pendler, loftslamper, væglamper og gulvlamper. Udvalgte modeller fås i flere farver end vist, så klik endelig ind på produktet, du har forelsker dig i, for at se mere.

 • Lemus

  Lemus er en ung dansk designvirksomhed, som specialiserer sig inden for møbler med højtalere. Lemus producerer lækre og funktionelle møbler til hjemmet, og kombinerer møblet med højtalere, så du nemt og hurtigt kan forbinde møblet til både fjernsyn og telefon. Her får du lækkert dansk design med høj funktionalitet, og du behøver ikke længere at have store højtalere stående fremme.  Deres vision er at integrere lyd i hjemmet ved at kombinere design, teknologisk ekspertise og følelsesmæssig appel. Og ser man på udvalget af deres produkter, må det siges at de når i mål. Her er udover funktionalitet og kvalitet - rene linjer og smukt design.

 • Lene Bjerre

  Hos Lene Bjerre kombineres den nordiske stil med indtryk og elementer fra hele verden. Her forenes indretningstrends med tradition og håndværk, med design. Missionen er at skabe rum, der får dig til at føle hjemme, og her kan du finde al den tilbehør, der binder rummet sammen og skaber grundlaget for en rar og hyggelig atmosfære. Om du skal bruge lækre lys eller fine vaser, så kan du helt sikkert finde noget i vores udvalg af Lene Bjerre produkter. Her får du alt, hvad du har brug for til hjemmet, for at skabe velkendt dansk hygge.

 • Linie Design

  Linie Design er en dansk designvirksomhed, der siden 1980 har skabt lækre håndvævede tæpper til hjemmet. Her er skandinavisk stil og tradition i højsædet, og det unikke vævningshåndværk med stilfulde nordiske design ses tydeligt i vores store udvalg af Linie Design tæpper. Med udgangspunkt i dansk design, får man rene linjer og holdbare materialer. En kombination der giver lækre og tidsløse tæpper, som vil passe ind i ethvert rum. Udvalgte modeller fås i flere farver end vist, så klik endelig ind for at se mere, - uanset om du ønsker spændende farver eller diskrete nuancer til dit hjem.

 • LK Hjelle

  LK Hjelle er en gammel skandinavisk virksomhed, der med mere end 70 års historie har formået at skabe lækre siddemøbler i god kvalitet og skandinavisk design. Siden de i 1945 blev stiftet, har LK Hjelle produceret lækre og holdbare møbler i høj kvalitet og stilrent design. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af deres siddemøbler, som både kan bruges i hjemmet og på arbejdspladsen. Om du skal bruge en ny lænestol til stuen eller en behagelig stol til kontoret, så kan du finde, hvad du søger, her. Udvalgte modeller fås i flere materialer end vist, så klik ind på den model, du forelsker dig i, for at se nærmere.

 • Loca

  Loca er 100% dansk design i den bedste kvalitet. Her får du smukke speciallavede møbler, som alle er produceret i Danmark. Hos Loca gennemgås alle led i processen, og materialerne håndplukkes, så du kan sikre dig, at kvaliteten er højest mulig. Vi forhandler hos Bolighuset Werenberg et udvalg af Loca produkter til hjemmet, herunder hattehylder og knagerækker i smukke materialer og rene linjer. Her får du yderst funktionelle møbler, som også er en fryd for øjet. Udvalgte modeller fås i flere træsorter end vist, så klik endelig ind for at se mere, og lad dig inspirere af de flotte produktbilleder.

 • LOP Furniture

  Hos LOP Furniture mødes fantasi og innovation med de klassiske, håndværksmæssige dyder, hvilket resulterer i en smuk og nytænkende forening. Bag LOP Furniture står designerne Oluf Lund og Eva Paarmann, som lægger vægt på klassisk design og ikke lader sig rive med af trends og modediller. Her er der fokus på gode, sjove og smukke løsninger, som er funktionelle og inspirerende, og som pynter i hjemmet. Alle produkterne produceres lokalt på Naarup Savværk på Fyn, så du kan sikre dig, at det er 100% dansk håndværk. Klik rundt og lad dig endelig inspirere af vores smukke produktbilleder.

 • Malerifabrikken

  Her hos Bolighuset Werenberg går vi op i alt til huset - både møbler og tilbehør. Vi mener, at hjemmet både består af møbler og tilbehør, og derfor forhandler vi et udvalg af Malerifabrikken billeder, så du kan sætte præg og farve på dit hjem. Malerifabrikken har eksisteret siden 2000, hvor de har skabt smukke billeder til hjemmet og hjulpet mange danskere med at få farve på væggene. Kombiner på kryds og tværs, eller lad billeder hænge enkeltvis - mulighederne er uendelige, når det kommer til Malerifabrikkens billeder. Klik endelig rundt og lad dig inspirere af vores smukke produktbilleder, som viser de mange måder, billederne kan bruges på.

 • Marc O'Polo

  Marc OPolo er et svensk-tysk mærke, der siden 1967 har produceret tekstiler til både hjem og påklædning. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi Marc OPolos Home Collection, der er et komplet udvalg af luksuriøse tekstiler til soveværelset og badeværelset. Hos Marc OPolos Home Collection er stilen sofistikeret og moderne, hvilket afspejler deres skandinaviske designarv. Produkterne er alle naturlige og af bomuld af højeste kvalitet, og med Marc OPolo kan du få alt til hjemmet, både sengelinned, håndklæder og meget mere. Klik endelig rundt for at se udvalget, og lad dig inspirere af de smukke farver.

 • Mogens Hansen

  Hos Mogens Hansen taler kvaliteten af møblerne for sig selv. Mogens Hansen Møbelfabrik har siden 1961 værnet om det gode håndværk, med stort fokus på ordentlige materialer og særdeles godt håndværk. Mogens Hansen specialiserer sig inden for udvælgelse af materialer i den bedste kvalitet og med over 60 års erfaring, kan du stole på, at de kun vælger det bedste. Alt produceres i Danmark af fabrikkens dygtige medarbejdere og hvert enkelt møbel produceres først, når det er bestilt, så det er hundrede procent speciallavet til dig. Dette betyder, at du kan have en finger med i alle beslutninger, da møblet produceres specifikt til dig.

 • Molballe

  Mølballe er en dansk virksomhed, der i over 20 år har produceret lækre borde til hjemmet. Hos Mølballe er bordene kendetegnet med den unikke sans for detaljerne og de rene linjer. Møblerne produceres i Danmark, og her er den håndværksmæssige kvalitet i top. Hos Mølballe arbejdes der innovativt med kombinationer af materialer, og der kæles for hvert enkelt møbel igennem hele processen. Her er hver enkelt bordplade speciallavet og har hver sin unikke udstråling. Udvalgte af modellerne fås i flere materialetyper end vist, så klik endelig ind for at se mere, og lad dig inspirere af produktbillederne.

 • Naver Collection

  Naver Collection er det fineste håndværk i højeste kvalitet, og navnet og konceptet kommer af den oldgamle skandinaviske tradition om unge snedkersvende, som rejste ud i verden for at udvikle deres håndværk. Dem kaldte man nemlig navere. Hos Naver Collection oser alt af stil og kvalitet. Her er intet overladt til tilfældighederne - træets struktur og nuancer vurderes og behandles ved hvert enkelt møbel, så det endelige produkt bliver så smukt og vellavet som overhovedet muligt. Med møbler fra Naver Collection er du sikret smukke og tidløse kvalitetsmøbler, hvor der er tænkt over hver enkelt detalje.

 • Nielaus

  Nielaus har siden 1973 produceret lækre møbler til hjemmet. Her er visionen at lave møbler, der er skabt til at behage og lavet til at holde, og det mærkes tydeligt, når man ser og prøver deres produkter. Alle møblerne fremstilles i Danmark, og her kæles for detaljerne, da hvert enkelt møbel følges tæt i fremstillingsprocessen, for at sikre den højest mulige kvalitet. Her bruges kun de bedste materialer, som udvælges med omhu, og under hele processen kontrolleres materialerne ved en række tests. Her går man altså ikke på kompromis med design og kvalitet, og vælger du Nielaus, så vælger du møbler for livet.

 • Night & Day

  Med sengetøj fra danske Night & Day får du lækre materialer og tidssvarede design til dit soveværelse. Hos Night & Day sættes der en ære i at levere produkter til den samme gode kvalitet hver gang. Du kan derfor stole på, at du får det bedst mulige produkt. Derudover er deres produkter også et miljørigtigt valg, da alle produkterne er ØkoTex-mærkede, så du er garanteret, at sengetøjet ikke indeholder farlige kemikalier. Vælg imellem vores rolige neutrale sæt til soveværelset, eller sprudlende og farverige varianter. Udvalgte modeller fås i flere størrelser end vist, så klik endelig rundt for at se mere.

 • Nordal

  Nordal er en familiedrevet interiørvirksomhed, hvor der er øje for detaljer og funktion. Her er alle produkterne håndplukkede af deres team og med de unikke design, kan du sikre dig, at hvert enkelt møbel giver karakter og personlighed til hjemmets indretning. Her har de en passion for farver, former og æstetik, hvilket tydeligt kommer til udtryk i deres smukke møbler. Vi forhandler her hos Bolighuset Werenberg et udvalg af smukke og unikke Nordal produkter til hjemmet, så uanset om du skal bruge et nyt vitrineskab eller et lækkert spejl, så kan du finde det her.

 • Nordic C

  Hos Nordic C har man mere end 35 års erfaring med produktion af komfortable kvalitetsmøbler. Her gås der meget op i gennemtænkt produktudvikling, hvor processen følges hele vejen igennem for at sikre den bedst mulige kvalitet. Hos Nordic C ønsker man at skabe smukke produkter, og at holde sig opdateret i de konstante forandringer, der er i branchen, hvilket må siges at lykkes. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af deres produkter til hjemmet, så om du skal bruge en god lænestol eller en komfortabel sofa, så kan du finde den her.

 • Nordisk Tekstil

  Nordisk Tekstil begyndte som væveri i Odense tilbage i 1874. Derfor holder Nordisk Tekstil fast i både klassiske og holdbare designs samtidigt med, at de arbejder med nyt design og forholder sig til tidens tendenser.
 • Nørgård

  Med senge fra Nørgård bliver soveværelset en ægte oase. Alle møblerne produceres i Danmark, og her får du mulighed for at være med i designprocessen fra starten af, så du kan vælge præcis de træsorter eller farver, som passer bedst til din smag. Her produceres møblet først efter din bestilling, så målene også kan tilpasses til dig og din krop for den bedst mulige komfort og pleje. Vi forhandler hos Bolighuset Werenberg et udvalg af lækre Nørgård senge, så klik endelig rundt og lad dig inspirere af de lækre produktbilleder i mange træsorter og flotte farver.

 • O.P. Møbler

  O.P. Møbler er en dansk møbelproducent, der siden 1985 har leveret lækre produkter til de danske hjem. Her får du møbler i høj kvalitet, helt efter dine ønsker og behov. Du har nemlig mulighed for at få en finger med i alle valg, og du kan derfor få lige den sofa eller det møbel, som du går og drømmer om. Møblerne produceres alle på fabrikken på Mors, og hvert enkelt møbel følges tæt under hele processen, så du er garanteret et godt stykke håndværk. Vi forhandler et stort udvalg af O.P. Møbler produkter, så klik endelig rundt for at se mere og lad dig inspirere.

 • Orebo Collection

  Orebo Collection har siden 1890 produceret træmøbler i høj kvalitet, og med over 125 års erfaring er de en af de stærke spillere i branchen. Orebo Collection producerer en lang række produkter i det fineste træ, og udover at kvaliteten er i top, er designet naturligvis også yderst elegant. Orebo Collection er funktionelle møbler i rene linjer og holdbare materialer, og udover dette er de også en fryd for øjet i hjemmet - et indretningselement i sig selv. Udvalgte af modellerne fås i flere farver og træsorter end vist, så klik endelig ind på produkterne for at se mere.

 • Pagunette

  Pagunette har siden 1960 produceret smukke gardiner, og er i dag en af Skandinaviens førende producenter af tekstiler til boligen. Her får du smukke gardinløsninger til enhver indretningsstil, og med det enorme sortiment, er det blot at gå på opdagelse, for at finde netop din favorit. Pagunette følger tidens trends, så du både kan holde dig opdateret på det nyeste nye, men også vælge de mere klassiske og neutrale løsninger. Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi både opmåling, syning/tilpasning og montering af dine nye gardiner. Kontakt os endelig os for at høre mere om vores gardinbus, som kan køre ud med gardinvarianter til dit hjem.

 • Pandul

  Pandul har siden 1982 produceret lækre lamper i tidløse design og fremragende kvalitet. Pendul er især kendt for at føre Hans J. Wegners klassiske lamper, som vi naturligvis også sælger her hos Bolighuset Werenberg. Hans J. Wegners var en genial lysdesigner, som designede sine lamper med perfektion og innovation. Hans lamper kendetegnes ved deres unikke og klassiske funktion og form. Klik igennem det store udvalg for at se mere, og bemærk at nogle modeller fås i flere farver. Lad dig endelig inspirere af vores smukke produktbilleder, og kombiner lamper på kryds og tværs af design og størrelser.

 • PBJ Furniture

  PBJ Furniture har siden 1968 bragt møbelarkitekter og møbelsnedkere sammen, for at skabe nye, spændende produkter i høj håndværksmæssig kvalitet. Det langvarende og tætte samarbejde mellem møbelarkitekterne og snedkerne har resulteret i en lang række smukke møbler, hvor funktionalitet og idé følges ad i harmonisk forening. PBJ Furniture producerer et stort udvalg af møbler til hjemmet, som alle er designet i smukke snit og holdbare materialer. Vi forhandler et udvalg af PBJ Furniture møbler, herunder stole, borde og opbevaringsmøbler i mange forskellige modeller og størrelser. Udvalgte af møblerne fås i flere træsorter, så klik endelig ind på møblerne for at se nærmere.

 • Preform

  Preform har siden 1989 håndplukket lækre produkter fra verden over, og givet danskerne mulighed for at få et internationalt møbel ind i hjemmet. Preform kendetegnes ved lækre møbler i høj kvalitet til både hjem og arbejdsplads, og deres vision er funktionalitet, kvalitet og design, hvilket tydeligt afspejles i deres sortiment. Om du skal bruge en ny spisebordsstol, eller et lækkert lammeskind til sofaen, så har vi, hvad du søger. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af deres produkter, så klik endelig rundt for at se mere. Udvalgte af modellerne fås i flere farver end vist.

 • Raun

  Raun har siden 1997 produceret lækre sofaer og siddemøbler til hjemmet. Hos Raun er sofaen boligens vigtigste møbler, og denne dedikation til møblet mærkes tydeligt, når man oplever deres sofaer. Her kombineres design, bæredygtige processer og håndværk, som resulterer i sofistikerede sofaer med høj komfort. Med en Raun sofa er du sikret god kvalitet, og du har mulighed for at sammensætte lige præcis den sofa, som du går og drømmer om, da sammensætningsmulighederne er utallige. Klik igennem vores udvalg, og lad dig inspirere af de smukke farver og lækre produktbilleder, og kontakt os endelig for at høre mere.

 • REBUS - Vantinge Møbelindustri

  Vantinge Møbelfabrik producerer en lang række lækre møbler, men de er især kendt for deres REBUS reol. Dette er et stærkt og stilrent reolsystem, hvor du kan vælge netop den sammensætning, som passer til dine ønsker og behov. REBUS reol er designet af Ditlev Karsten, som har kælet for detaljerne, og giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på møblet, så det passer præcist til dit hjem. Klik igennem vores store udvalg af REBUS reoler, for at finde hvad du leder efter, og lad dig inspirere af de smukke produktbilleder - her er mulighederne utallige.

 • Rezas

  Rezas ægte tæpper er håndknyttede tæpper i lækker og ordentlig kvalitet. Som nordens største grossist indenfor ægte tæpper, kan du være sikker på, at du kan finde noget efter din smag i det store sortiment. Her kan du finde både de klassiske orientalske tæpper i flotte mønstre og farver, samt de nye kollektioner, hvor designet er skabt til at harmonere med den skandinaviske indretningsstil. Klik igennem vores store udvalg af smukke Rezas tæpper, og lad dig inspirere af de flotte farver og unikke design. Om du ønsker et neutralt og stilrent tæppe til soveværelset, eller et flot og farverigt tæppe til stuen, så har vi, hvad du søger.

 • Rosendahl design

  Rosendahl Design har siden 1984 været førende producent af lækket dansk design til hjemmet.

  Siden da har de formået at blive en af de største og mest velkendte designvirksomheder i Danmark. Med et væld af klassikere i deres sortiment, er de en stor spiller på markedet, og der er altid noget at finde. Vi forhandler her hos Bolighuset Werenberg et bredt udvalg af Rosendahls undermærker, så som Kay Bojesen, Arne Jacobsen, og meget mere. Dette er definitionen på lækkert dansk design til hjemmet. Vi mener, at alle hjem bør have en Kay Bojesen figur - perfekt som gave til studenter og bryllupper, som endnu ikke har en.

 • Rowa

  Röwa er et forholdsvist nyt mærke, som alligevel har nået høj status inden for kvalitetssenge. Röwa blev stiftet i 2013, og har siden kæmpet sig op på højde med mange af de store sengegiganter. Röwa senge er bygget specielt til dig og din krop og kan løbende kalibreres, hvis du ikke føler, du får samme gode soveoplevelse, som da sengen blev leveret. Det foregår ved, at du får taget dine mål, som efterfølgende behandles i en computer, som vurderer, hvordan sengen skal indstilles for at støtte din krop bedst muligt. På den måde har du altid en god seng, som passer perfekt til din krop. Röwas madrasser produceres i sojaolieskum, som fjerner elektromagnetisme og sikrer dig en roligere nats søvn. 

 • ROWICO

  Rowico er en skandinavisk designvirksomhed, der siden 1971 har produceret lækre møbler i klassiske stilarter og materialer. Virksomheden er familieejet, og kører i dag på tredje generation af familien Hammargren. Her er sans for detaljer, og det er tydeligt at se, hvordan inspirationen går igen i hver generation. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af Rowico produkter til hjemmet - blandt andet smukke skænke og flotte spisebordsstole. Her får du unikke møbler, som vil være omdrejningspunktet i ethvert rum, de befinder sig i. Klik igennem vores store udvalg og bemærk også, at udvalgte modeller fås i flere farver end vist.

 • Rydeberg Furniture

  Rydeberg Furniture er en dansk møbelvirksomhed, som laver lækre spisebordsstole til hjemmet. Her får du smukke rene linjer og klassisk dansk design. Køb ens stole eller mix og match for et spændende og unikt look ved spisebordet. Vi forhandler hos Bolighuset Werenberg et udvalg af Rydeberg Furniture spisebordsstole til hjemmet. Om du ønsker en stol med lavt ryglæn og plads til armene eller med højt ryglæn, så har vi, hvad du søger. Klik igennem vores flotte sortiment, for at finde hvad du skal bruge, og lad dig inspirere af de smukke produktbilleder på siden.

 • Schou Andersen Møbelfabrik

  Hos Schou Andersen Møbelfabrik forenes håndværk, design og teknologi i smukke og stilrene møbler. Her er du sikret kvalitetsmøbler, der vil holde stil og kvalitet længe. Med en lang række møbler, som både er spændende og tidløse i designet, kan du helt sikkert finde, hvad du søger. Møblerne bærer tydeligt præg af gennemtænkte løsninger, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af Schou Andersen Møbelfabrik produkter til hjem og arbejdsplads. Om du skal bruge nye spisebordsstole eller en stol til kontoret, så kan du finde, hvad du søger, her.

 • Secto Design

  Secto Design er en finsk designvirksomhed, der siden 1997 har produceret smukke møbler inspireret af nordisk træ og skandinavisk stilrent design. Her er fokus på professionelt håndværk, og kvaliteten er altid i orden. Med hovedfokus på træ og dets egenskaber, skaber Secto Design en lang række smukke møbler til hjemmet med træ som hovedmateriale. Her kan du finde smukke lamper i stilrene linjer, som vil lyse hjemmet op, både bogstaveligt og æstetisk. Her får du ikke bare lamper, men små kunstværker i sig selv, som vil pynte i ethvert rum, de hænger i. Klik rundt for at lade dig inspirere af vores smukke udvalg.

 • Sika-Design

  Sika-Design er retroinspireret håndlavet design i smukke former og farver. Sika er en gammel dansk virksomhed, der i over 60 år har produceret smukke håndlavede møbler i klassisk, retro stil. Med flotte møbler til stue og udestue, får du et unikt udtryk i de håndbundne stole og lænestole. Med lyse design og lette former er der noget til enhver smag, om det er til inde i huset eller til terrassen. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af Sika-Design møbler til hjemmet. Klik igennem vores store sortiment, og lad dig inspirere af de skønne og sommerlige produktbilleder.

 • Sirius

  Sirius Lys er en dansk virksomhed, som specialiserer sig inden for LED lys og lyskæder. Sirius er opkaldt efter stjernen af samme navn, som er den kraftigste stjerne på nattehimlen, hvilket giver god mening, når man ser deres smukke og hyggelige produkter. Med fokus på dansk hygge i de mørke vintertider, producerer Sirius Lys en lang række lysprodukter til indendørs og udendørs brug. Her kan du både finde lanterner, lyskæder og kunstige LED-lys, som vil hjælpe med at skabe hygge i den mørke danske vinter eller på smukke sommeraftener i haven. Klik igennem vores store udvalg og lad dig inspirere af de skønne produktbilleder.

 • Skalma

  Skalma er en dansk virksomhed, der siden 1904 har produceret møbler til de danske hjem. Her får du alt til stuen, lige efter din smag, da du er designeren. Med møbler fra Skalma vælger du præcis, hvordan dit nye møbel skal se ud, og mulighederne er utallige. Produktionen af møblerne startes først op, når bestillingerne er modtaget, og du har derfor en finger med i spillet hele vejen igennem. Her får du mulighed for at tilpasse møblerne præcis efter dine ønsker og din stil. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af og med møbler herfra, er du sikret godt håndværk, helt efter din smag.

 • Skipper Furniture

  Skipper Furniture er en skandinavisk designvirksomhed, der siden 1955 har produceret lækre møbler i klassisk nordisk design. Her er indstillingen, at der findes et Skipper møbel til alle. Her har du nemlig mulighed for at sammensætte din sofa og siddemøbler helt efter dine behov. Du finder nemlig en lang række muligheder, som du kan tilpasse og vælge imellem, og skulle du have et ønske, som ikke er i udvalget, gør Skipper Furniture sit bedste, for at imødekomme dit ønske. Komfort design og kvalitet går hånd i hånd, og med møbler fra den nordjyske møbelfabrik, er du sikret smukke kvalitetsmøbler, du kan have glæde af i mange år.

 • Skovby

  Siden 1933 har Skovby produceret funktionelle og tidløse spisestuemøbler i Danmark. De er siden da blevet verdenskendte for deres kombination af dansk design, innovation og funktionalitet, som håndhæves af virksomhedens dygtige snedkere. Hos Skovby spiller bæredygtighed en stor rolle i deres produktion, og møbler fra Skovby er således ikke kun møbler af høj kvalitet - det er også møbler, som giver god samvittighed. Med deres møbler kan du derfor være sikker på, at du får et møbel, som holder mange år fremover. Vi forhandler både møbler og tilbehør fra Skovby, så klik rundt og se, om du ikke kan finde noget efter din smag.

 • Snedkergaarden

  Snedkergaarden er en dansk designvirksomhed, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Her håndsorteres al træ ud fra struktur og farve, så du er sikret et møbel, hvor alle dimensioner og detaljer er gennemtænkte. Virksomheden arbejder sammen med en masse spændende og innovative designere, hvilket har resulteret i en lang række smukke og inspirerende møbler. Snedkergaarden kendetegnes ved deres rene snit og lige linjer, samt de lette og naturlige farvevalg. Her får du møbler, som vil løfte ethvert rum, de befinder sig i. Klik igennem vores store sortiment, og lad dig inspirere af de smukke produktbilleder.

 • Solamagic

 • Speedtsberg

  Speedtsberg er en dansk designvirksomhed, som producerer en lang række smukke og spændende interiør- og brugskunstprodukter. Her er inspirationen fundet i den skandinaviske designkultur, som kendetegnes ved et lyst design i rene linjer. Produkterne er både smukke og funktionelle, og med et bredt sortiment er der noget for enhver smag. To gange årligt præsenteres deres nye kollektioner, og du kan derfor altid regne med noget nyt og spændende fra Speedtsberg. Om du skal bruge en ny vase, eller flotte kurver til opbevaring, så har vi noget til dig. Klik igennem vores store udvalg og bemærk, at udvalgte modeller fås i flere farver end vist.

 • Stila

  Stila er en designvirksomhed med mere end 60 års erfaring inden for gardiner. Her er individets stil og behov i fokus, og der stilles derfor det krav, at alle produkter og kollektioner skal kunne skræddersyes til den enkeltes behov. Her er gardiner ikke bare gardiner - gardiner er en passion, og virksomhedens mission er at ændre på opfattelsen af, hvad gardiner er, og hvad de kan bruges til. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af Stila gardiner i mange smukke design og farver. Vi tilbyder endda både opmåling, syning/tilpasning og montering af dine nye gardiner. Kontakt os endelig for at høre mere.

 • Stouby

  Den danske producent, Stouby, har igennem de sidste 100 år haft tradition for at forene de håndværksmæssige traditioner med møbeldesignernes visioner. Hos Stouby tænker man ud af boksen, da de arbejder sammen med en række danske og udenlandske designere for at skabe nye møbler, der kan noget mere end blot at være et almindeligt møbel - deres møbler er små kunstværker i hjemmet, som udover at være en fryd for øjet, også er yderst funktionelle. Stoubys møbler sælges over hele verden, hvilket vidner om kvalitet og holdbare design. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et unikt udvalg af Stouby møbler til dit hjem.

 • Stressless®

  Stressless® er klassisk skandinavisk design kombineret med lækre materialer og fantastisk funktionalitet.Stressless® går efter at være verdens bedste inden for komfort, og de er godt på vej med deres udvalg af stole til både stue, køkken og kontor. Stressless produkter er alle designet efter brugerens krop og behov, så man får ergonomisk korrekt komfort og støtte. Hos Bolighuset Werenberg fører vi Fyns største udstilling af Stressless® lænestole, så du har mulighed for at prøve hele udvalget og vælge den, der passer bedst til dig - om det så er nye stole eller en en sofagruppe, du har behov for. Se udvalget her på siden og prøv produkterne, når du besøger vores Bolighus.

 • Swedese

  Swedese har siden 1945 produceret møbler, som omfavner de skandinaviske traditioner i forening med møbelarkitekters visioner for fremtidens møbeldesign. Her har man fokus på at skabe tidløse kvalitetsmøbler, hvor materialer og design går op i en højere enhed. Swedese arbejder sammen med en lang række spændende designere, hvilket tydeligt ses på deres brede produktsortiment.  Her kan du finde alt til hjemmet, om du skal bruge nye sofaer til stuen, eller en stumtjener til entreen. Udover deres mange års erfaring, har firmaet også en række møbelklassikere i deres sortiment. Udvalgte modeller fås i flere farver end vist, så klik endelig ind på produkterne for at se mere.

 • Tarkett

  Tarkett er en dansk virksomhed, som specialiserer sig inden for miljøvenlige vinylgulve. Gulvene er designet til at passe ind dit hjem og omgivelser. De er slidstærke, holdbare og lette at rengøre. Derudover er de bløde og støjsvage at gå på, hvilket kan have stor betydning i mange rum af boligen. Hos Tarkett arbejdes der konstant på at forbedre design, funktion og miljøegenskaber i deres gulve. Som led i dette arbejde, anvendes der kun ftalatfri teknologi på deres fabrikker. Ønsker du et vinylgulv med god samvittighed, så se vores store udvalg her, og lad dig inspirere af de smukke billeder.

 • Tempur

  Tempur tager nattesøvnen seriøst og går ikke på kompromis med kvalitet og design. Hos Tempur mærker man med det samme deres værdier, og der er tænkt over alle aspekter inden for den gode nattesøvn. Med deres teknologier, får du en seng, som hjælper med at skabe de bedste rammer for din søvn og dit velvære. Når du køber din seng fra Tempur hos os, har du mulighed for at blive kropstestet, så du kan få den seng, der passer præcis til dig. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi både senge og tilbehør, så du har mulighed for at tilpasse hele din soveoplevelse ud fra dine unikke behov og ønsker.

 • Theca

  Fra hus til hjem.

  Målet med THECA er at omdanne huse til boliger ved at skabe nogle af verdens mest veldesignede og komfortable møbler. For Theca er møbler mere end træ, stoffer og de nyeste trends. De rigtige møbler kan skabe ting, vi danskere kalder 'hygge' - øjeblikke af hygge, afslapning og latter. Thecas opskrift er simpelthen at kombinere en stolt arv af dansk design og en kærlighed til komfort. Alle Thecas møbler er hånddesignede og alle deres covers er skræddersyet af kvalitetsmaterialer. Sådan sikrer de, at deres møbler er både smukke og nyttige, og kan tilføje 'hygge' til ethvert værelse. Theas brede udvalg af kvalitetssofaer og stole er fremstillet af de fineste italienske læder og stoffer fra de bedste vævere rundt om i verden. Theca bruger kun højresistent koldhærdet skum og bæredygtigt træ, for at sikre den bedste kvalitet hver gang.

 • Timberman

  Timberman gulve er skabt til at holde. Træet er af høj kvalitet og hele konstruktionen i Timberman’s gulve er gennemtestet, samt nemt at lægge. Med et bredt sortiment er der noget for enhver smag og for ethvert behov. Med et gulv fra Timberman får du ikke blot et solidt, slidstærkt og smukt gulv - du får også et bæredygtigt gulv, som er PEFC- og FSC-certificeret, hvilket er din garanti for, at der under skovning og produktion er taget hensyn til og ansvar for genplantning af træer og miljøet generelt, samt mennesker og dyr i området.

  Hos Werenberg kan vi opmåle og montere dine trægulve samt vejlede dig i hvad den bedste løsning er for dig!

 • Topstar

  Hos Topstar er der fokus på at opnå en korrekt siddestilling, så kroppen belastes mindst muligt. Med en kontorstol fra Topstar får du både komfort og en ergonomisk korrekt stol, som kroppen kan holde til at sidde på i mange timer. Udvalget er stort med mange forskellige designs, hvilket sikre noget for enhver smag og til ethvert behov.

 • Trekanten Hestbæk

  Trekanten Hestbæk har i mange år produceret smukke møbler i mange typer og afstøbninger. Med et produktsortiment der både byder på spisebordsstole og reolsystemer, kan du finde noget til ethvert hjem og enhver begivenhed. Her får du mulighed for at tilpasse produkterne efter dine behov, uden at der gås på kompromis med kvaliteten. Trekanten Hestbæk har igennem tiden arbejdet sammen med en række spændende designere, som har skabt smukke løsninger til hjemmet, hvor der er kræset for detaljerne. Om du skal bruge siddemøbler til stuen eller reoler til opbevaring, så kan du finde, hvad du søger, her.

 • Tvilum

  Her finder du vores udvalg fra Tvilum, der står bag adskillige elegante opbevaringsløsninger. Tvilum producerer mange lækre møbler i samme serier, og gør det derved nemt at sammensætte et kontor eller en garderobeløsning, hvor der er samspil mellem de forskellige elementer. Med deres garderobeløsninger kan du sammensætte en garderobe lige til dit behov og din stil. Uanset om du er på jagt efter et enkelt skab eller en hel ”walk-in” løsning, er du derfor kommet til det rette sted. Vi fører desuden både skænke og kommoder fra Tvilum, så se nærmere på dine muligheder nedenfor og find den rette løsning for dig.

 • Unnu

  Sætter du pris på skandinavisk design og dansk håndværk, når det er bedst, er et TV møbel fra Unnu garanteret noget for dig. Unnu TV møbler er håndlavede i Danmark og produceret i 16 mm lakeret MDF. Hvert rum i deres møbler er desuden forstærket med fire specieldesignede metalvinkler bagerst i møblet, hvilket giver imponerende holdbarhed og bæreevne. Du har naturligvis mulighed for at gemme kabler og ledninger for et enkelt udtryk. Monter et Unnu TV møbel på væggen og nyd det stilrene, minimalistiske design. Vi tilbyder 100% prismatch på vores sortiment, og du er som altid meget velkommen i vores 11.000 m2 store showroom, i Brenderup på Fyn.

 • Velux

  Med gardiner fra Velux får du smarte og innovative løsninger, der er skræddersyede til netop dine vinduer. Udvalget er stort, og med mange forskellige teknologier er der noget til ethvert behov. Vi fører for eksempel flotte mørklægningsgardiner fra Velux, samt energigardiner der forbedrer vinduets kuldeisolering. Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi både opmåling, syning/tilpasning og montering af dine nye gardiner fra Velux. Ønsker du at se mulighederne i dit hjem, kan du bestille vores gardinbus. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Ring på telefon 64 44 10 49 eller skriv til os på [email protected] for at høre mere.

 • Vesterby Design Møbler

  Er du til nordisk design, og vil du ikke gå på kompromis med kvalitet, kan vi anbefale et kig vores udvalg af Vesterby Design Møbler. Den kvalitetsbevidste producent har egen produktion i Tistrup, imellem Ølgod og Varde, og bestræber sig på at være en lagerproducerende virksomhed. Vesterby Design Møblers design dna er enkelt, tidløst og nordisk design til priser, hvor de fleste kan være med. Hos Bolighuset Werenberg fører vi blandt andet de elegante og stilrene spiseborde fra Vesterby Design Møbler og med 100% prismatch på hele sortimentet. Besøg vores store showroom i Brenderup på Fyn, hvis du vil se mere.

 • Wallmann

  Wallmann laminatgulve kan give ethvert rum et stilfuldt løft. Den detaljeorienterede producent sætter en ære i at lave gode, solide trægulve, der er smukke, nemme at vedligeholde og sidst, men absolut ikke mindst, er nemme at lægge selv. Sortimentet er bredt, priserne er konkurrencedygtige, og mulighederne er mange. Med et gulv fra Wallmann får du en smuk og slidstærk løsning i høj kvalitet, som ikke kræver en fagmands viden for at lægge. Flere varianter fås med mat overflade, så se nærmere på vores Wallmann laminatgulve enten her eller i vores store showroom i Brenderup, og find den rette variant for dig.

 • Watt A Lamp

  Watt A Lamp er et nyt dansk mærke, som specialiserer sig inden for smukke lamper til hjemmet. Watt A Lamp er forholdsvis nye på markedet, men det ses ikke på deres store udvalg af smukke lamper til hjemmet, som emmer af kvalitet og lækkert design. Om du har brug for en standerlampe til at lyse læsehjørnet op eller en loftslampe over spisebordet, så har vi noget til dig. Med et udvalg af smukke former og farver, er der noget til enhver smag, om du så foretrækker glaslamper i prangende farver eller neutrale nuancer af lakeret metal.

 • Wendelbo

  Wendelbo er en alsidig møbelproducent, som både har en række stilrene og tidløse designmøbler, og som giver dig mulighed for at sammensætte lige dén sofa, som du går og drømmer om. Her får du masser af kvalitet, samt mulighed for at sætte dit helt personlige præg på dit nye møbel. Grundelementerne er moderne og stilrene, og de mange muligheder sikre noget for enhver smag.

 • Wicanders

  Gulve fra Wicanders er i en klasse for sig. Wicanders’ gulve er både slidstærke, støjdæmpende, nemme at vedligeholde, samt særdeles bæredygtige. Det anerkendte mærke står blandt andet bag smarte korkgulve, hvis konstruktion er med til at gøre dem yderst komfortable at gå på. Dette er blandt andet takket være deres evne til at holde på varmen. Hos Bolighuset Werenberg kan vi også tilbyde de flotte trægulve fra Wicanders, så mulighederne er næsten uendelige - og så tilbyder vi endda 100% prismatch på hele udvalget. Klik på de forskellige produkter og læs mere. Har du spørgsmål angående valg af produkt, er du altid velkommen til at kontakte os - både via mail og på telefon 64 44 10 49.

 • Won

  WON er et nyt dansk mærke, som trods sin unge alder har solide rødder i møbelbranchen. Her mødes de unikke kendetegn for skandinavisk design med de krav, som et moderne hjem stiller til funktionalitet og fleksibilitet. Denne kombination er til bund for WON’s skønne møbler, hvor æstetikken og sansen for smukt design tydeligt træder frem. Med møbler fra WON er du sikret et moderne look med simple og rene linjer, som udover at være indretningselementer i sig selv, også er yderst funktionelle møbler. Vi forhandler et udvalg af WON møbler til hjemmet, herunder både siddemøbler, opbevaringsmøbler og tilbehør til boligen. 

 • Wonderland

  Med en seng i topkvalitet fra norske Wonderland, er du sikret den rette komfort og støtte, når søvnen sætter ind. Wonderland’s senge tilpasses dine behov og med ny teknologi, går sengen ind og trykaflaster din krop, dér hvor du mest har brug for det. Udover denne unikke feature, har deres senge også justerbar fasthed, så du løbende kan tilpasse sengen efter dine behov. Flere af modellerne indeholder endda elevation, så du kan løfte den øverste del af madrassen efter dit behov. Wonderland er klassisk skandinavisk design i smukke nuancer og materialer i topkvalitet. Og udover en soveoplevelse i topklasse, så er sengene helt unikke i deres design, så de også eleverer soveværelset - også rent æstetisk.

 • Woodnotes

  Woodnotes er et finsk designer firma, grundlagt i 1987 af tekstildesigner Ritva Puotila og hendes søn Mikko Puotila.

  Woodnotes produkter er anerkendt i hele verden for deres elegante design og overlegen kvalitet, og virksomheden har vundet adskillige internationale priser.

  Hos finske Woodnotes får du tæpper i lækre kvaliteter, hvor designet er inspireret af den rå, finske natur. Designet forenes med moderne teknologier, der forvandler træ og papir til ”papirgarn” - et bæredygtigt og yderst funktionelt materiale, som ikke mindre om andre, mere klassiske tæppematerialer. Papirgarnet bidrager til tæppernes eksklusivitet, og Woodnotes har vundet flere internationale priser for deres produkter.

Product successfully added to the product comparison!