TEMPUR® | Topmadrasser

 • Flere varianter

  Opgrader komforten i din seng med en Topper 9 fra TEMPUR®. En TEMPUR topmadras kan anvendes oven på de fleste madrasser i god stand. Få en luksuriøs følelse med den højere TEMPUR® Topper 9, som tilbyder den faste støtte og fremragende komfort fra TEMPUR.

  Learn more...

    Spar 3.006 kr.
  Fra 6.993 kr. 9.999 kr. BESTILLINGSVARER
 • Flere varianter

  Selvom du har en rimelig seng og madras, opnår du ikke altid den komfort og fredfyldte søvn, du har behov for. En TEMPUR topmadras kan anvendes oven på de fleste madrasser i god stand og give dig TEMPURs trykaflastende støtte og fremragende komfort, så du opnår en bedre nattesøvn.Original Topper 7 føres i flere størrelser, samt på special mål.

  Learn more...

    Spar 2.125 kr.
  Fra 6.374 kr. 8.499 kr. BESTILLINGSVARER

Leder du efter en god topmadras, finder du løsningen lige her. På siden her kan du finde en behagelig Tempur topmadras lige til dit behov. Tempur er kendt for deres høje kvalitet, der tilbyder en høj komfort med tilpasningsmuligheder. Der er tale om trykaflastende topmadrasser, der støtter din krop og ligger rammerne for en god nattesøvn. Vi har 100% prismatch på vores produkter, og der er derfor altid mulighed for at gøre en god handel. Så tag et kig på siden her, eller kig forbi vores store bolighus i Brenderup. Her står vi altid klar med ekspertrådgivning og hjælper dig frem til den rette løsning for dig.

Product successfully added to the product comparison!