RETURNERING

Returnering

Her kan du blive klogere, hvis du har fortrudt dit køb, og gerne vil sende ordren retur til os.

Når du handler på werenberg.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret. Vær venligst opmærksom på, at det ikke er muligt at returnere specialfremstillede varer. Varer som skal returneres, skal være i samme stand som ved modtagelse, i original emballage og med eventuelle brandtags.

Ønsker du at sende din vare retur, bedes du udfylde formularen via vores returportal. Du betaler selv for returfragten på 69 DKK, som vi fratrækker din refundering. Vælger du at benytte vores returportal, skal pakken afleveres i en GLS Pakkeshop. Vælger du at sende retur på anden vis end gennem vores returportal, skal du være opmærksom på at sende til erhverv og medsende dit ordrenummer. Vi afhenter ikke returforsendelser i pakkeshops.

Pakker leveret til pakkeshop som ikke afhentes i tide, bliver sendt retur til Bolighuset Werenberg. I dette tilfælde pålægges der et omkostningsgebyr på 69 DKK som kunden betaler.

Hvis du returnerer dele af din ordre, vil vi gøre opmærksom på, at dine fragtomkostninger forbundet med købet ikke refunderes. Returnerer du hele din ordre, refunderes omkostningen for fragt uanset oprindelig fragtmetode. Vælger du at nægte modtagelse af ordren eller undlader at hente din pakke på det valgte afhentningssted, fratrækkes omkostningerne forbundet med returfragten det beløb, som vi refunderer dig. Vi kan fratrække en eventuel værdiforringelse, hvis du har brugt varen eller bortskaffet/beskadiget original emballagen.

Varer skal returneres i original emballage. Det er dit ansvar at sende returvarerne i forsvarlig indpakning. Pakken skal returneres til Bolighuset Werenebergs adresse. Returpakker leveret til posthus eller pakkeshop vil ikke blive afhentet. Find adressen og flere informationer i forbindelse med returnering under handelsbetingelser. Kunden bærer ansvaret for returpakkerne indtil de er leveret og modtaget af Bolighuset Werenberg.

Vi refunderer pengene til samme betalingskort, som blev anvendt ved købet.

Reklamationer skal oplyses til kundeservice@werenberg.dk.

Returnering af møbler og større varer

Nogle større varer kan ikke returneres med almindelig post, og skal returneres med fragtmand.

Dette aftales med kundeservice og koster som udgangspunk 499,-, hvor købet bliver afhentet ved kantsten. Skal varen bæres ud/ned til vejen, aftales dette med kundeservice og har en meromkostning.

Kontakt os for at høre mere.

Hvornår bliver du refunderet for din retur?

Returprocessen kan tage op til 14 dage, inden du kan se din refundering på din konto.

Dag 0: Returpakken bliver afleveret af dig.

Dag 1-4: Returpakken kommer til distributørens sorteringsdepot og er undervejs til os.

Dag 5-8: Returpakken ankommer til vores lager og bliver behandlet.

Dag 9-12: Refunderingen gennemføres og returkvitteringen sendes via e-mail.

Det tager normalt mellem 2-5 bankdage før beløbet er synligt på din konto. I yderst sjældne tilfælde kan det tage op til 10 bankdage, det kommer helt an på betalingsmetoden og din bank.

Er ordren til en gave? Kan du notere det ved check ud og få forlænget byttegaranti.

Ombytning
Hvis du ønsker at ombytte din ordre, skal du returnere som beskrevet ovenfor. Når vi har modtaget din returforsendelse gennemføres din refundering. For at lave ombytningen, lægger du en ny ordre på den ønskede vare. Har du spørgsmål til din ombytning, kan du altid kontakte vores kundeservice. Hos Bolighuset Werenberg yder vi op til 90 dages ombytningsret på madrashårdhed på udvalgte mærker. Det koster et gebyr på 1000 kr. pr. madras. For at gøre brug af ombytningsretten skal du selv stå for tilbagelevering af madrassen, hvis andet ikke er aftalt. Madrasserne skal pakkes i original madraspose igen.