Next Section

Velkommen til Bolighuset Werenberg

Velkommen til en verden af boligoplevelser. Søger du det bedste indenfor møbler og boligindretning? Så er du kommet det rette sted hen. Hos Bolighuset Werenberg finder du et imponerende udvalg af møbler og interiør, der spænder fra klassisk elegance til moderne design. I vores butik i Brenderup på Fyn står vores dedikerede og passioneret personale klar til at tage i mod jer, og yde den bedste kundeservice.

Om Bolighuset Werenberg

I 1964 slog Vivi og Flemming Werenberg for første gang dørene op til Bolighuset Werenberg i Brenderup på Vestfyn. En mindre forretning på 120 kvadratmeter, hvor de to stiftere fokuserede på stuemøbler, gardiner og tæpper. Allerede i butikkens første leveår kom der godt gang i hjulene, og der blev derfor hurtigt brug for flere kollegaer til at tage sig godt af det stigende antal kunder. Og den udvikling er glædeligvis fortsat, efter anden generation af Werenberg-familien overtog bolighuset i 2005.

Bolighuset i dag

Gennem årene er både bolighus, lager og sortiment vokset i en sådan grad, at vi nu hver morgen slår dørene op til intet mindre end 11.000 kvadratmeter butik. En butik, som har over 120 smukt udstillede stuemiljøer, man kan lade sig inspirere af. Inspirationen begrænser sig dog ikke til butikken alene. Siden 2018 har vi nemlig drevet og udviklet en stadig voksende og velbesøgt e-mærket webshop, der næsten dagligt opdateres med nye varer.

Flere års erfaring - samme gode service

I over 57 år har vores gode ry været vores stolte varemærke. Derfor er vores målsætning stadig den samme: Vi vil garantere sublim service, mens vi forener stilfulde kvalitetsmøbler og glade kunder.


Den opgave lykkes vi fortsat med, fordi vores kunder bliver mødt af vores faguddannede specialister, som står klar med personlig og passioneret rådgivning – også til erhvervslivet!Vi har i mange år hjulpet virksomheder rundt om i landet med at indrette alt fra stilfulde mødegange, komfortable kontormiljøer og kantiner med et udtryk, der matcher virksomhedens ånd.

Vores kunder er i centrum

Vi ved, at alle er individuelle, både hvad angår smag og behov. Derfor gør vi en dyd ud af, at vores kunder skal kunne træde ind i rollen som designer af et stort udvalg af vores varer, der kan sammensættes præcis, som man drømmer om.

Vores gode samarbejde med vores leverandører, gør det desuden muligt, at vores kunder i langt de fleste tilfælde kan få tilpasset målene på drømmemøblet, så det passer perfekt ind i det enkelte hjem.

Hos Bolighuset Werenberg er begrænsningerne få, mulighederne mange og dørene altid åbne. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder.