Om Werenberg 

Historie

Da det hele startede…

Bolighuset Werenberg blev etableret i 1964 af Vivi og Flemming Werenberg, og startede med en butik på ca. 120 kvm.

I de første år blev der kun handlet med stuemøbler, gardiner og tæpper. Forretningen voksede hurtigt, og allerede i butikkens første leveår blev der brug for flere hænder. I årene efter fik butikkens vokseværk for alvor fat, og bolighuset er siden blevet udvidet af mange omgange - flere haller er kommet til, lageret er blevet udbygget og sortimentet er blevet større og større.

… og hvor vi er i dag

I dag er bolighuset på hele 11.000 kvm., og personalet er vokset til hele 22 mand, som alle er faguddannede og specialiserede indenfor forskellige områder.

Med over 50 år i branchen, hvor vores gode ry har været vores stolte varemærke, er vores mål uændret: vi vil sikre en god og fair behandling af alle, og vi ser derfor frem til endnu flere gode år, hvor vi fortsat kan være med til at bringe stilfulde kvalitetsmøbler og glade kunder sammen.

Hos Bolighuset Werenberg ved vi, at vi mennesker er individuelle, både hvad angår smag og behov. Derfor har vi valgt at gøre en dyd ud af, at du kan skræddersy og tilpasse dine nye møbler lige efter dine ønsker. Hos Bolighuset Werenberg finder du derfor mange forskellige produkter, hvor du spiller rollen som designer.

Yderligere betyder vores tætte leverandørkontakt, at hvis du finder drømmemøblet, men har brug for at få tilpasset målene, så kan dette næsten altid lade sig gøre.

Vi er alle faglærte

Vi ved, at det kan være svært at finde rundt i junglen af beskrivelser, tekniske betegnelser og nye teknologier. Skal den nye sofa være i Semianilinlæder eller Anilinlæder? Hvad er Polydun? Og hvordan skåner jeg bedst det ømme punkt i lænden? Hos Werenberg er vi alle faglærte, så vi guider dig sikkert igennem mulighederne og stiller alle de rigtige spørgsmål, så du ender med den helt rigtige løsning til lige netop dig.

Er du i tvivl om, hvad der vil passe godt sammen i dit hjem? Vi har altid mindst 120 stuemiljøer i udstillingen, og vi giver gerne råd om indretning og inspiration til løsninger, som kan gøre hverdagen både lettere og smukkere.

Hos Bolighuset Werenberg kan det meste lade sig gøre, og I er altid velkomne til at kontakte os for en snak om mulighederne!


Product successfully added to the product comparison!