Salgs- og leveringsbetingelser for Butik

Returret

Bolighuset Werenberg giver otte dages returretlagervarer. Varen skal returneres til Bolighuset Werenberg i samme stand, som den blev modtaget, dvs. ubrugt og i original emballage. Husk at medbringe den originale faktura på varen. Hvis Bolighuset Werenberg skal stå for transporten i forbindelse med returnering af møblerne opkræves fragt, og møblerne afhentes ved købers yderdør, medmindre andet er aftalt på forhånd med Bolighuset Werenberg.

Der er ikke returret på nedsatte varer samt bestillingsvarer - altså møbler, som Bolighuset Werenberg har bestilt hjem specielt til køber.

 

Betalingsbetingelser

Der skal indbetales et depositum ved ordreafgivelse - altså før varen bestilles hos leverandøren.

Hele ordren skal være fuldt ud betalt senest tre dage før levering kan finde sted. Ordren kan også betales i butikken ved afhentning der.

Leveringsbetingelser

Hos Bolighuset Werenberg er vi afhængige af vores leverandører, hvorfor den leveringstid, som oplyses til køber ved bestilling af varerne, skal betragtes som vejledende.

Inden for én uge efter ordreafgivelsen sender Bolighuset Werenberg en ordrebekræftelse til køber, enten pr. post eller e-mail, hvor der er anført en forventet leveringsuge til Bolighuset Werenberg’s lager.

Vi tager ligeledes kontakt, enten pr. post eller e-mail, når de bestilte møbler er modtaget på vores lager og er klar til levering/afhentning.

 

Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi levering med vores egne møbelfragtmænd. Prisen for leveringen fastlægges inden varerne leveres, ligesom leveringen skal være betalt før  den kan gennemføres, da der ikke kan afregnes med møbelfragtmændene.

Ved levering forstås levering til købers yderdør.

Vi tilbyder yderligere at bære møblerne ind i købers hjem, såfremt adgangen kan ske uhindret - dvs. at der er fri passage, og at trapper, opgange mv. har tilstrækkelig bredde og højde.

Det er købers ansvar at undersøge adgangsforholdene samt sørge for fri passage inden leveringen finder sted, såfremt varen ønskes båret ind i hjemmet.

Køber har ligeledes ansvaret for evt. meromkostning til lift, udtagning af vinduessprosser o. lign., hvis varen ikke kan bæres uhindret ind. Hvis de fysiske forhold på leveringsstedet umuliggør, at møblerne kan bæres ind i hjemmet, anses varerne for leveret, når disse er stillet ved yderdøren.

Er der ingen hjemme til at modtage møblerne på det aftalte leveringstidspunkt, tages møblerne med retur. Hvis møblerne herefter ønskes leveret på næstkommende tur i området, opkræves der yderligere betaling for den nye levering.

Skal leveringen i mere end 2. sals højde kan der forekomme et tillæg. Dette fastlægges inden leveringen finder sted.

Vi tilbyder også montering og samling af møbler - dette skal aftales før leveringen finder sted.

 

 

Generelt

Spørgsmål og ønsker vedrørende levering/montering skal ske til vores kørselsafdeling på telefon 63 44 20 30.

Bolighuset Werenberg står altid klar til at besvare spørgsmål eller give råd og vejledning. Kontakt os på telefon 64 44 10 49 eller via e-mail på post@werenberg.dk

 

 

 


Product successfully added to the product comparison!