Mærker

 • 8000C

  Trods 8000cs unge alder, så har de formået hurtigt at nå ind på markedet som et stabilt og innovativt brand. 8000c producerer et udvalg af møbler, som alle har det tilfælles, at de tager udgangspunkt i træ. Brandet er enkelt og i et stilrent design i høj kvalitet af de bedste materialer. Med et slogan som hedder ‘dedicated to design’ kan man stole på, at der er kælet for hver enkelt detalje hos 8000c. Udvalgte af deres møbler fås i flere farver og størrelser end vist, så klik endelig ind for at se mere, og lad dig også inspirere af de smukke produktbilleder.

 • A Simple Mess

  A Simple Mess er et nyt, dansk interiørbrand, grundlagt af Louise Dorph. Med A Simple Mess har hun skabt sin første kollektion med fokus på det simple og det smukke rod, som afspejler et liv med plads til leg, dimser og ukrudt i vaserne på middagsbordet. Louise Dorph holder meget af hjem med hyggerod, hvor man kan mærke de mennesker, der bor der, og hun mener, at det er den slags rod, der giver hjemmet varme og personlighed. Her præsenteres et kreativt og feminint interiørunivers bestående af Louises egne tegninger og design, samt håndplukkede elementer fra hele verden.

 • A.C.O Møbler

  A.C.O Møbler har siden 1977 produceret lækre danske møbler, og hos dem er “udvikling” og “design” nøgleordene, når der skabes nye møbler. Hos A.C.O Møbler kombineres funktionalitet og moderne design i tidløse møbler af høj kvalitet og med et væld af brugsmuligheder. Med et bredt udvalg af møbler til stue og entré er der noget for enhver smag. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af ACO Møblers borde og rulleborde, som alle er produceret i de bedst mulige materialer. Udvalgte af modellerne fås i flere farver og træsorter end vist, så klik endelig ind, for at se mere.

 • ABC-Reoler

  ABC Classic har 40 år erfaring på markedet og de tager meget hensyn til fleksibilitet, funktionalitet og holdbarhed. En reol der sjældent kasseres, men indgår i nye brugs kombinationer.


  Quadrant og Quadrant Simplex er ligeledes to produkter fra ABC-Reoler, hvor enkelthed, fleksibilitet og funktionalitet er grundstenene. To systemer i meget lette og elegante desings.


  Det er meget vigtigt for ABC-reoler, at møblerne opfylder kunders behov for opbevaring, at de med deres funktionalitet og fleksibilitet er med til at give et godt overblik samtidig med, at systemerne signalere enkelthed og altid vil være en visuel oplevelse.
   

  Vælger du systemmøbler fra ABC-Reoler, vælger du kvalitet, tænker langsigtet og kreativt.
 • ADO

  ADO har i mere end 50 år produceret gardinstoffer i høj kvalitet. ADO tilbyder et stort udvalg af forskellige designs og tekstiltyper, og med ADO finder du derfor en løsning til ethvert gardinønske. Yderligere giver ADO 5 års garanti  på al gardinstof.

  Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi både opmåling, syning/tilpasning og montering  af dine nye gardiner. Ønsker du at se mulighederne i dit hjem kan du bestille vores gardinbus - ring eller skriv til os for at høre mere

   

 • Akva Waterbeds

  Vand er menneskets grundsten og har altid været ensbetydende med renhed og velvære. Hos Akva Waterbeds mener man, at vand er det bærende element for et liv i balance og harmoni, og stifteren Lars Brunsø ønsker at hjælpe folk med at få mere balance i livet med Akva Waterbeds vandsenge. Hos Akva går man meget op i, at vandsengene både skal være miljøvenlige og i ordentlig kvalitet, hvilket må siges at være blevet en realitet. - Deres første vandsenge kom på markedet i 1981, og siden da er Akva blevet kendt som et brand i høj kvalitet og lækkert design verden over.

  Design og køb din nye vandseng på akva.com i samarbejde med Bolighuset werenberg A/S -  KLIK HER

 • Andersen

  Andersen Furniture har siden 1916 været leverandør af tidløst håndværk, som holder i både design og kvalitet. Andersen Furniture går ind for at skabe sofistikerede og individuelle hjem med varme og personlighed, men som stadig har en kant. Deres motto er ‘Fresh Design - Solid Work', hvilket tydeligt ses i det store udvalg af funktionelle møbler, som formår at være tidløst og klassisk på samme tid. Andersen Furniture har et stort sortiment bestående af alt til hjemmet, og størstedelen af produkterne holdes i smukke nuancer i holdbare materialer. Andersen Furnitures mest velkendte materiale er træ, som gør møblerne nemme at genkende og giver det lækre skandinaviske look.

 • Atom by Fumac

  Danske Atom by Fumac kombinerer flot design og danskproduceret kvalitet i en lang række produkter, hvor du har mulighed for at skræddersy netop dén løsning, som du ønsker. Fumac har vundet flere internationale designpriser, såsom Red Dot Award og Good Design, for deres flere af deres produkter.

 • AU MAISON

  Au Maison er dansk design – ud over kanten.

  Stilen er unik, overraskende & cool– en evig leg med farver, designs, kvalitets tekstiler, detaljer, prints og håndlavede finish. 
  Au Maisons designs er skabelsen af individuelle oplevelser. Kreativitet forbundet med kvalitet og funktionalitet er et krav til Au Maisons kollektioner.
 • Auping

  Auping har siden 1888 taget din søvn seriøst, og er fortsat en af verdens førende forhandlere inden for kvalitetssenge. Med en seng fra Auping er du sikret god sovekomfort, ideel ventilation, og optimal kropsstøtte. Hos Auping skræddersyer du din seng, da du har mulighed for at vælge mål, madrastype og bund, så du kan være sikker på, at din seng passer præcist til dine sovevaner og din krop. Og er du i tvivl om dine behov, så tilbyder vi kropstest, som analyserer din krop og dens behov, så vi kan hjælpe dig med at finde den seng, der passer bedst til dig. 

 • Bent Hansen

  Virksomheden Bent Hansen har i over 60 år værnet om det gode, solide håndværk. Med en stor fascination for moderne design og en passion for polstringshåndværket har Bent Hansen skabt en solid række af produkter, hvor man ikke går på kompromis med det gode håndværk.

 • Bernstorffsminde møbelfabrik

  Hos Bernstorffminde går man ikke på kompromis med detaljerne eller kvaliteten. Dette opdager man hurtigt, når man ser deres produkter - intet er overladt til tilfældighederne. Bernstorffminde producerer i dag møbler, der er tegnet af anerkendte designere, såsom Børge Mogensen og Kaare Klint.

   

 • Brdr. Krüger

  I 1886 grundlagde Krüger-brødrene Theodor og Ferdinand et træskæringsfirma i København.
   

  Tiden er ændret, men selskabets engagement til håndværk og passion for træ har ikke ændret sig. Brdr. Krüger er et selvproducerende designfirma, hvor kvalitet og håndværk er blevet håndhævet i fem generationer, hvilket sikrer den samme høje kvalitet i hvert enkelt stykke, der forlader det familieejede værksted.


  Brdr. Krügers design-DNA udspringer i den danske moderne bevægelse fra midten af århundredet og fortolket for et moderne publikum. 

 • Bred møbler og design

  Bred møbler og design er en dansk, familieejet virksomhed, som startede i 1923. Med Bred Furniture får du et stort udvalgt af kvalitetsspiseborde, som kan tilpasses præcis efter dine ønsker - om du ønsker et spiseborde i massivt hårdttræ eller belagt med laminat, linoleum, hvid højglans eller finér. 

 • Bröderna Anderssons

  Bröderna Anderssons er en svensk virksomhed der har mere end 100 års erfaring. Bröderna Andersson har vi valgt at beholde hele produktionskæden under eget tag, hvilket giver virksomheden et unikt overblik og mulighed for fuld kontrol.
  Du ved hvad du får, når du vælger Bröderna Andersson.

 • Bruno Mathsson

  Den svendske møbeldesigner Bruno Mathsson er kendt for sin forståelse for at kombinere smukt design med god siddekomfort. Hans stoleserier, Pernilla og Eva, er i dag klassikere og Bruno Mathsson’s designs har opnået anerkendelse over hele verden. Med et Bruno Mathsson møbel er du sikret en god komfort, pakket ind i smukt og klassisk design.

 • Brunstad

  Hos norske Brunstad har man produceret behagelige siddemøbler siden 1941. Her er mulighederne mange, og om du skal bruge en ny sofa, eller er på udkig efter en lænestol, så får du et smukt møbel, som tilpasses helt efter dine behov og ønsker. Vi forhandler et stort udvalg af Brunstad sofaer og stole i mange forskellige varianter og størrelser. Find en ny hjørnesofa til stuen, eller opgrader dit hjemmekontor med en af vores lækre lænestole. Brunstad går ikke på kompromis med kvalitet og komfort, og med et Brunstad produkt er du sikret høj komfort i mange år fremover.

 • Burhéns

  I tre generationer har familien Burhén produceret stole og andre møbler. Møblerne er komfortabel og på en Burhéns sofa kan du slænge dig og nyde det gode selvskab med venner eller dig selv tid. Burhén producerer møbler, der får dig til at føle sig hjemme. Derudover går Burhén meget op i kvalitet, men samtidig forsøger de altid at holde priserne så lave som muligt. 

  Burhén har koncentreret om polstrede møbler fra begyndelsen, både klassiske og moderne. Burhén ekspertise og mange års erfaring er en del af deres DNA. Fordi Burhén har specialiseret sig i egen niche, kan de tilbyde korte leveringstider og stor fleksibilitet. I dag producerer Burhén polstrede møbler og lænestole, alle fokuserer på kvalitet og komfort.

 • Cane-line

  Cane-Line er en dansk producent af designhavemøbler, som virkelig formår at skabe det fuldendte uderum. Med fokus på komfort og kvalitetsprodukter, som kræver minimalt vedligehold, har Cane-Line skabt en lang række havemøbler, hvis design understøtter stemningen og sikre dig de optimale oplevelser udenfor.

 • City Møbler

  Svenske City Møbler producerer spisestuemøbler i den klassiske ”Hepplewhite”-stil,  der emmer af engelsk aristokratisk eksklusivitet. Med sans for detaljerne og et skarpt øje på finish er man sikret en flot og elegant spisestue med møblerne fra City Møbler.

 • Clic

  clic møblerne er dansk design og håndlavede i Danmark.

  Møblerne er produceret i 16 mm lakeret MDF, og hvert rum i et clic møbel er forstærket med 4 specieldesignede metalvinkler bagerst i møblet.

  Denne konstruktion giver clic møblerne stor styrke og bæreevne.

 • Conform

  Svenske Conform er kendt for deres lænestole i rene linjer og smukke design. Conform har siden 1978 produceret lækre lænestole i Småland i Sverige, og det gør de stadig den dag i dag. For Conform er det nemlig vigtigt at holde fast i sine rødder, men samtidig at udvikle sig og forny sig. Og begge dele gør de i høj grad. I Conforms produkter skæres der ikke ned på komforten, og den gennemgående kvalitet mærkes tydeligt. Med Conform har du mulighed for at tilpasse looket på din nye lænestol, så den passer præcis ind i din stil og dit hjem.

 • Covers & Co

  Frisk, munter og trendy: Dette er hvad COVERS & CO står for. Covers & Co stræber efter de bedste dynebetræk og tilbehør til folk der kan lide design med et unikt præg. Fra baby til småbørn og fra teenagere til voksne: de munter sengetøjssamlinger fra COVERS & CO får alle til at smile!

 • Dan-Form

  Dan-Form er et dansk brand der tilbyder en bred vifte af smukke moderne møbler med en høj designværdi. Møblerne er af høj kvalitet og betænksomt håndværk med fokus på miljøvenlig produktion.

  Produkter fra Dan-Form er både designet in-house og af out-house designere. Blandt andet Marianne Bjarløv, Jørgen Mensen og Bjarke Boganik Nielsen. Dan-Form er kendt for at være en af de mest innovative møbelvirksomheder i Danmark, der konstant arbejder på nye designs og nye koncepter.

 • Dunlopillo

  Dunlopillo har siden 1920’erne været baseret på enkelthed og kvalitet. Dunlopillo har et stort udvalg af produkter, som næsten alle er baseret på den samme, originale opskrift på latex, som indgår i deres madrasser. Se vores store udvalg af højkvalitetssenge, som lader kroppen ånde, er fleksible, og som tilpasser sig din krop, så du ligger optimalt, når du sover. Udover vores sortiment af Dunlopillo kvalitetssenge, finder du også et udvalg af tilbehør til din seng såsom puder, topmadrasser, og sengegavle - alle udviklet specifikt til at optimere din søvn og passe på din krop. Med Dunlopillo er du sikret optimal støtte til din krop. De bedste forudsætninger for en god nats søvn.

 • Ege

  Tæpper fra Ege er holdbare kvalitetstæpper, som tåler lidt af hvert. Med et tæppe fra Ege får du ikke blot et moderne, slidstærkt tæppe, men også et tæppe, der er produceret med stor omtanke for naturen.

  Hos Ege er du designeren - hér er det nemlig muligt at designe dit tæppe i præcis dén form og dén kvalitet, som du ønsker dig. Kig forbi til en snak om mulighederne.

 • Eriksen

  Eriksen er en familieejet virksomhed, som har gjort gulvbelægning til deres hjertebarn. Her får du tæpper i slidstærk kvalitet med mange forskellige designs, og med Eriksen er der mulighed for at bestille tæpper i de længder og bredder, som passer til netop dit formål. Eriksen tilbyder også flotte vinylgulve i slidstærkt, naturtro materiale, som er nemme at rengøre og yderst behagelige at gå på.

 • Esprit

  Esprit er et internationalt modemærke, der repræsenterer stil og kvalitet siden 1968. Esprit er grundlagt i San Francisco af Susie og Doug Tompkins, baseret på kreativitet og ansvar, smeltet sammen med en solrig Californisk holdning.

 • Essenza

  Essenzas består af luksus sengetøj og bad tekstiler til  komfortable hjem med en moderne indretning. Essenzas udvalg af forskellige mærker repræsenterer forskellige indretningsstile og smagspreferencer, så hver eneste person har mulighed for at gøre deres hjem til et hjem, for det er det, det hele handler om? Følelse hjemme.

 • Faber

  Danske Faber tilbyder både markiser og gardinløsninger lige efter dine behov. Faber’s store udvalg i farver, mønstre, kvaliteter og materialer giver dig mulighed for at få lige netop dén løsning, som du går og drømmer om. Med over 100 år i branchen har Faber bevist, at deres høje kvalitetskrav og innovative teknologier har været en kombination, som man ikke kan tage fejl af.

   Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi både opmåling, syning/tilpasning og montering af dine nye gardiner. Ønsker du at se mulighederne i dit hjem kan du bestille vores gardinbus - ring eller skriv til os for at høre mere.

   

 • Farstrup

  Fastrup er klassisk fynsk kvalitet i slidstærke materialer. Farstrup producerer både møbler til hjem og til erhverv, med klassiske design og mulighed for tilpasning efter dit ønske. Farstrup er især kendt for deres lænestole i høj kvalitet, som skræddersyes efter dine behov. Dermed sikres du, at du får optimal støtte og komfort, når du læner dig tilbage og slapper af. Derudover fås flere af lænestolene med elektrisk løftefunktion. Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi at komme ud med vores stolebus, hvor vi medbringer eksempler på løsninger, som herefter tilpasses præcist til dig. Kontakt os for at høre mere i dag.

 • Fleming

  Fleming producerer sovesofaer, som kan tilpasses efter dine ønsker. Kvaliteten er høj og mulighederne mange, og med en sovesofa fra Fleming er du sikret en god sofa, der også gør det rigtig godt som seng.

 • Forbo

 • Frislev

 • Frost

  Danske Frost’s entrémøbler formår at kombinere utraditionelle designs med funktionalitet. Mange kender Camouflage knagesættet fra Frost Design, og dette er et godt eksempel på Frost’s evne til at skabe løsninger, som både gør entréen funktionel og spændende.

 • Gartex

  Hos Gartex Living får du boligtekstiler i mange flotte farver, mønstre og kvaliteter. Gartex laver både badeforhæng, gardiner, puder og meget mere, og med et stort udvalg kan du være sikker på at finde noget, som passer ind i din stil og indretning.

 • Getama

  Getama har siden 1899 produceret møbler i dansk design, dog dengang indeholdende tang for bedre komfort. Dengang gik Getama også under navnet Gedsted Tang- og Madrasfabrik, men i 1953 blev navnet forkortet, for at give det en mere international lyd. I dag producerer Getama smukke møbler i høj kvalitet og med over 100 års erfaring, kan du sikre dig, at der er kælet for hver enkelt lille detalje. Getama er i dag internationalt anerkendt, og har blandt andet leveret møbler til danske ambassader rundt omkring i verden og Skuespillerhuset i København - så kvaliteten er ikke til at tage fejl af.

 • Grandt Design

  Grandt Design er en dansk virksomhed der producerer håndlavet kvalitets møbler. Der er lang tradition for at sortimentet inkludere nogle virkelig smukke klassikkere. I de seneste år er nye modeller tilføjet, som bandt andet er tegnet af designer Henrik Bønnelykke. 

 • GUBI

  For danske GUBI er livet en gave, og de designer derfor deres møbler for at fejre den luksus, det er at leve livet. GUBIs møbler emmer af luksus og kvalitet, så søger du noget lidt ekstra lækkert, så er det GUBI, du skal gå med. For dem er det vigtigt at kombinere nutid og fortid og tage det bedste fra begge tider. De formår derved at lave møbler, som er helt unikke i deres design og stil. Det er design, der stimulerer sanserne og giver en fornyet indretningsoplevelse. Vi forhandler et stort udvalg af GUBI produkter, herunder stole, opbevaringsmuligheder, og belysning.
 • Halo Design

  Halo Design står bag et stort udvalg af kvalitetslamper, og med deres forskellige serier er der noget for enhver smag. Halo Design formår at kombinere dansk design og funktionalitet i nogle smukke lamper, og tilbyder en løsning til ethvert lysbehov. 

 • Hammel

  Hammel er en dansk møbelproducent, som siden 1961 har produceret og leveret møbler til hjemmet i lækkert design og høj kvalitet. Hammel er især kendt for sine stilrene, funktionelle Mistral-reoler og skænke, som passer ind i ethvert hjem. Her er der mulighed for at tilpasse reolen til netop dine ønsker, både hvad angår materialer, farver og detaljer. Vi forhandler et udvalg af både væghængte og fritstående opbevaringsløsninger, og med en Mistral-reol er du sikret en smuk kvalitetsløsning, lige efter dine drømme. Se derudover også vores udvalg af Hammel tilbehør, såsom knager, spejle og skriveborde.

 • Haslev

  Haslev er et dansk møbelsnedkeri, som tilbyder lækre træmøbler til stuen og spisestuen. Hos Haslev er kvaliteten hele tiden i fokus - fra træet udvælges, til det bearbejdes, til det endelige møbel samles, er træet i fokus. Her lægges der ikke skjul på kærligheden til træet og dets kvaliteter, og med stilrene designs er et møbel fra Haslev også en fryd for øjet.

 • Hästens

  Hästens har en lang historie, som strækker sig over seks generationer, helt tilbage fra 1852, hvor de slog dørene op som sadelmagere. Efter århundredeskiftet begyndte de at lave senge, og i dag er Hästens svensk hofleverandør, og det har de været siden 1952, hvilket fortæller meget om den vedvarende kvalitet i deres senge. Hästens senge er senge i den absolut fineste kvalitet, i naturlige materialer og indpakket i et smukt, svensk design. Du kan kende det på de genkendelige og ikoniske blå tern. Se vores udvalg af Hästens senge her på siden, og kan du ikke få nok af de blå tern, kan du hos os også købe dit Hästens sengebetræk og andet sengetilbehør i samme mønster.

 • Himolla

  Tyske Himolla har i årevis være kendt for deres højkvalitets lænestole og sofagrupper. Her mødes komfort og funktion i en skøn forening. Med Himolla’s store udvalg og mulighed for at tilpasse design og materialer efter dine ønsker, finder du meget vel din nye drømmestol og/eller drømmesofa her.

 • Hjort Knudsen

  Hos Hjort Knudsen kan man få alt til stuen. Med deres mange valgmuligheder - herunder modulbyggede sofaer - er der noget for enhver smag. Med et møbel fra Hjort Knudsen er du sikret et møbel, som er holdbart og stilrent, og som vil bringe glæde mange år fremover, og er du på jagt efter en sofa, hvor du bestemmer designet, så er Hjort Knudsen et sikkert valg.

 • HMS Furniture

 • Hoigaard

  HOIGAARD DESIGN ER DANSK DESIGN. 

  Alle produkterne er 100% dansk designet og langt de fleste materialer som vi arbejder med, er også produceret i Danmark. Vi stiller store krav til varens holdbarhed og æstetik, hvilket gør at vi stiller store krav til vores underleverandører.

 • Hoppekids

  Hoppekids leverer komplet møblering til baby- og børneværelser. Det hele med fokus på den rette sammenhæng mellem: DESIGN – KVALITET – SERVICE – SIKKERHED – HØJ

  Hoppekids børnemøbler skaber inspirerende og fantasifulde rum for de mindste. Sikkerheden er i top og ligeså er kvaliteten, og med møbler fra Hoppekids kan du sammensætte lige præcis dét univers, som dit barn ønsker - kombinationerne er mange og fundamentet for mange timers leg er lagt.

 • Hovden

  Hovden er et unik brand, der desinger sovesofaer i alle mål. Design en sovesofa efter dine ønsker og behov i den størrelse du ønsker. 
 • Incado

  INCADO har et af Danmarks største udvalg af plakater og malerier, og via samarbejdet med mange af tidens mest spændende designere er der noget for enhver smag.

  Yderligere forhandler Bolighuset Werenberg også INCADO spejle.

 • Innovation

  Med en Innovation sovesofa får du både en smuk sofa i lækkert design, samt en funktionel og komfortabel seng. Sengens indre sammensætning kan tilpasses efter dine ønsker, og med et stort udvalg af modeller og stoffer gør Innovation det let at sammensætte den perfekte sovesofa.

 • J.L. Møllers møbelfabrik

  J. L. Møllers Møbelfabrik værner om de danske håndværkstraditioner. Her er træet nøje udvalgt og produkterne produceres ikke på samlebånd. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og med designs af N. O. Møller er du sikret klassiske og tidløse møbler.

 • Juul Furniture

  JUUL MØBLER A/S er et selvstændigt mærke inden for N. Eilersen A/S koncernen. JUUL vægter kvalitet og holdbarhed og garanterer moderne designs og unik komfort. JUULs møbler bliver produceret på koncernens egne fabrikker, så der er garanti for håndværk af højeste kvalitet af erfarne specialister. Strategien bag JUUL er, at alle bør have mulighed for at sidde ordentligt - til en fornuftig pris.

 • Kaagaard

  Kaagaard har siden 1960 fremstillet senge, sengeborde, kommoder og skabe i tidløst dansk design. De rene linjer og gode materialer skinner igennem i Kaagaards produkter, og det store udvalg giver mulighed for at finde netop dén model, som passer bedst ind hjemme hos jer.

 • KIDI Square Reolen

  KIDI startede i 2004 og fik hurtigt succes med deres SQUARE reol. Med denne modulopbyggede reol er du designeren - du vælger alt fra materiale til farver til kombinationer. Med SQUARE er det muligt at få låger, skuffer og lys i reolen, og sammen med en af vores medarbejdere tegner I grafisk din nye reol - derved kan du prøve dine ideer af og se præcis dén kombination, som du drømmer om.

   

 • KLIM

  Klim er en dansk producent af reolsystemer, vitriner og skænke i moderne og tidløst design og har siden 1929 været en af de klassiske danske møbelproducenter. Klim blev grundlagt i byen af samme navn, og der ligger fabrikken stadig den dag i dag, så du kan være sikker på, at det er ægte dansk design og håndværk. Møblerne bliver produceret helt fra bunden og med en reol fra Klim, har du mulighed for at sammensætte præcis dén løsning, som passer til dig og dine ønsker. Vi forhandler et udvalg af opbevaringsmuligheder, både fritstående og væghængte, så klik endelig rundt for at se mere.

 • Korx

  Korx er en dansk virksomhed der stræber efter høj kvalitet og eksklusive designprodukter. Produkter der er udviklet i samarbejde med designteamet. Korx bruger en lang række forskellige materialer, som er med til at skille dem ud fra konkurrenter. 

  Korx møbelsortiment består af udskiftelige dele, som gør det mulig for forbrugeren at skabe et nyt udtryk i det allerede eksisterende møbel. 

 • Kragelund

  Kragelund Furniture producerer lænestole og sofaer i stilrent design, hvor der er stor fokus på finish og den daglige funktionalitet. Møbler fra Kragelund er kendetegnet ved godt dansk håndværk, forenet med en høj grad af komfort, og det tætte samarbejde mellem snedkere og designere mærkes tydeligt i Kragelund Furniture’s produkter.

 • Kristensen & Kristensen

  Hos Kristensen & Kristensen er sortimentet stort og variereret, og kvaliteten er i top. Hos Kristensen & Kristensen er et møbel ikke blot et møbel - det er et redskab til at skabe de helt rigtige rammer i din hverdag. Derfor tilbyder Kristensen & Kristensen også skræddersyede løsninger, så du får lige præcis det møbel, som du går og drømmer om.

 • Lampefeber

  Lampefeber er en dansk virksomhed med et stort udvalg af moderne og spændende lamper. Flere af deres produkter har vundet priser for deres flotte design (herunder den kendte Red Dot Award), og forståelsen for lysets vigtighed i hjemmet skinner tydeligt igennem i det store udvalg.

 • Lapalma

  Lapalma er et succes design firma, der  blev etableret i 1980'erne. De er kendt for at skabe tidløse møbler med rene linjer. 

  Lækre design barstole som fås i flere varianter, alle med et minimalistik touch der passer ind i den moderne boliglindretning.

  Lapalma er barstolenes B&O. I talienske La Palma har et stort udvalg af barstole, hvor der både er noget for dem, som foretrækker rene linjer, samt for dem, hvor designet gerne må udfordre. Flere af barstolene har pumpefunktion, som gør det muligt justerer højden på stolen. Mange af deres barstolsdesigns går igen i deres spisebordsstole, så her er der mulighed for at få skabt et ensartet udtryk i din indretning, hvor flere af boligens elementer spiller sammen.

 • Lastein

  Lastein har siden 1994 produceret interiør og brugskunst inspireret af Jørgen Lastein's arbejde som smed. Lastein's bærende idé er, at deres interiør skal være smart, enkelt, gedigent, brugbart og ikke mindst holdbart. Vi forhandler blandt andet Lasteins topseller, de moderne og smarte ”Sir James” garderobeknopper, som fås i træ og mange lækre farver. Her får du mange smarte - og ikke mindst funktionelle - løsninger til entréen. Hos Lastein bruger de kun materialer i den bedste kvalitet, så om det er træ eller metal, så kan du være sikker på, at det kan holde til at blive brugt. 

 • LE KLINT

  LE KLINT’s lamper er kendt og elsket i hele verden. Siden 1943 har virksomheden være kendt for det klassiske udtryk og de stilrene linjer, og derved sikret LE KLINT en position blandt de førende lampevirksomheder.

  Vi fører både de klassiske designs samt de nye, smukke produktioner, så om du leder efter en ny LE KLINT lampe eller har brug for en ny skræm til din klassiker, så finder du det hos Werenberg.

 • Lene Bjerre

  Hos Lene Bjerre kombineres den nordiske stil med indtryk og inspiration fra hele verden. Her forenes trends med tradition og håndværk med design, og deres mission er at ”skabe rum, der får dig til at føle dig hjemme”. Her finder du de sidste detaljer, som binder rummet sammen og skaber grundlaget for en hyggelig atmosfære. 

 • Linie Design

  Linie Design er et dansk designfirma, der har skabt en lang række smukke, håndvævede tæpper, hvor den skandinaviske stil og tradition er i højsædet. Hos Linie Design kombineres vævningshåndværket med stilfulde, nordiske designs, og med deres smagfulde kollektioner er der lidt for enhver smag.

 • LOP Furniture

  Hos LOP Furniture møder fantasi og innovation de klassiske, håndværksmæssige dyder. Bag LOP Furniture står designerne Oluf Lund og Eva Paarmann, og produkterne bliver produceret på Naarup Savværk på Fyn. Hos LOP Furniture lader man sig ikke rive med af trends og modediller - her er der fokus på de gode, sjove og smukke løsninger, som er funktionelle og inspirerende.

 • Marc O'Polo

  Marc O'Polos Home Collection er et komplet udvalg af luksuriøse tekstiler til soveværelset og badeværelset. Stilen på Marc O'Polos Home Collection er sofistikeret og moderne, hvilket afspejler deres skandinaviske designarv.

  Produktsortimentet omfatter sengelinned, uldtæpper og pudebetræk, håndklæder, badeværelse tæpper og badekåber. Materialerne er alle naturlige og bomuld af højeste kvalitet. 

 • Mogens Hansen

  Hos Mogens Hansen taler kvaliteten af møblerne for sig selv. Mogens Hansen Møbelfabrik har siden 1961 værnet om det gode håndværk, med stort fokus på ordentlige materialer og særdeles godt håndværk. Mogens Hansen specialiserer sig inden for udvælgelse af materialer i den bedste kvalitet og med over 60 års erfaring, kan du stole på, at de kun vælger det bedste. Alt produceres i Danmark af fabrikkens dygtige medarbejdere og hvert enkelt møbel produceres først, når det er bestilt, så det er hundrede procent speciallavet til dig. Dette betyder, at du kan have en finger med i alle beslutninger, da møblet produceres specifikt til dig.

 • Molballe

  Mølballe’s borde er kendetegnet ved sans for detaljerne. Møblerne produceres i Danmark og den håndværksmæssige kvalitet er i top. Hos Mølballe arbejdes der innovativt med materialekombinationer og der kræses for hvert enkelt møbel, fra inderst til yderst.

   

 • Naver Collection

  Naver Collection er det fineste håndværk i højeste kvalitet, og navnet og konceptet kommer af den oldgamle skandinaviske tradition om unge snedkersvende, som rejste ud i verden for at udvikle deres håndværk. Dem kaldte man nemlig navere. Hos Naver Collection oser alt af stil og kvalitet. Her er intet overladt til tilfældighederne - træets struktur og nuancer vurderes og behandles ved hvert enkelt møbel, så det endelige produkt bliver så smukt og vellavet som overhovedet muligt. Med møbler fra Naver Collection er du sikret smukke og tidløse kvalitetsmøbler, hvor der er tænkt over hver enkelt detalje.

 • Nielaus

  Som Nielaus selv siger, så er deres møbler ”skabt til at behage, lavet til at holde”, hvilket man tydeligt mærker, når man oplever deres produkter. Møblerne fremstilles i Danmark, og under hele fremstillingsprocessen følges møblerne tæt for at sikre den høje kvalitet. 

 • Night & Day

  Med sengetøj fra danske Night & Day får du lækre materialer og tidssvarende designs til dit soveværelse. Yderligere er sengetøj fra Night & Day også et miljørigtigt valg - alle produkter fra Night & Day er nemlig ØkoTex-mærket, hvilket er din garanti for, at produkterne ikke indeholder farlige kemikalier.

 • Nordal

  Nordal er en familiedrevet interiørvirksomhed. Nordal har øje for detaljer og funktion og alle deres produkter er håndplukket af  Nordals eget team. Alle produkterne giver karakter og personlighed til hjemmets indretning.

  Nordal har en fælles passion for farver, former og æstetik og drives af de tre søskende Signe Nordal Madsen, Mads Nordal Petersen og Emil Nordal. 

 • Nordic C

  Nordic C har mere end 35 års erfaring med produktion af kvalitetsmøbler. De går meget op i gennemtænkt produktudvikling, og ønsker at skabe smukke produkter, for at møde de konstante forandringer der er. Nordi C er dansk design med omtanke. 

 • Nørgård

  Med sengemøbler fra Nørgård bliver soveværelset en ægte oase. Nørgård’s møbler produceres i Danmark, og her får du mulighed for at vælge netop de træsorter eller farver, som passer bedst ind hjemme hos dig. Her produceres møblet efter din bestilling, så du har mulighed for at tilpasse målene efter dine ønsker.

   

 • O.P. Møbler

  Hos O. P. Møbler får du møbler i høj kvalitet, helt efter dine ønsker. Du har en finger med i alle valg og kan derfor få lige den sofa eller det møbel, som du går og drømmer om. Møblerne produceres på fabrikken på Mors, og hvert møbel følges tæt under hele processen, så du er garanteret et godt stykke håndværk.

 • Orebo Collection

  Orebo Collection har siden 1890 produceret træmøbler i høj kvalitet, og med over 125 års erfaring er de en af de stærke spillere i branchen. Orebo Collection producerer en lang række produkter i det fineste træ, og udover at kvaliteten er i top, er designet naturligvis også yderst elegant. Orebo Collection er funktionelle møbler i rene linjer og holdbare materialer, og udover dette er de også en fryd for øjet i hjemmet - et indretningselement i sig selv. Udvalgte af modellerne fås i flere farver og træsorter end vist, så klik endelig ind på produkterne for at se mere.

 • Pagunette

  Pagunette har en smuk gardinløsning til enhver indretningsstil, og med deres store sortiment er det blot at gå på opdagelse for at finde netop din favorit. Pagunette følger med tidens trends, og der er således mulighed for både at finde spændende og moderne materialer, samt de mere klassiske og neutrale løsninger.

  Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi både opmåling, syning/tilpasning og montering  af dine nye gardiner. Ønsker du at se mulighederne i dit hjem kan du bestille vores gardinbus - ring eller skriv til os for at høre mere.

 • Pandul

  Pandul er et moderne og klassisk lampebrand, der fører lamper i tidsløst design og fremragende kvalitet. Pandul blev grundlagt i 1982 og er det eneste brand, der fører Hans J. Wegners klassiske lamper.

  Hans J. Wegners var en genial lysdesigner og designede sine lamper med perfektion og innovation, hvilket giver dem deres unikke og klassiske funkion og form. Find lamper af Wegner her på webshoppen eller tag forbi butikken og se den fornemme kvalitet.

 • PBJ Furniture

  PBJ Furniture har siden 1968 bragt møbelarkitekter og møbelsnedkere sammen, for at skabe nye, spændende produkter i høj håndværksmæssig kvalitet. Det langvarende og tætte samarbejde mellem møbelarkitekterne og snedkerne har resulteret i en lang række smukke møbler, hvor funktionalitet og idé følges ad i harmonisk forening. PBJ Furniture producerer et stort udvalg af møbler til hjemmet, som alle er designet i smukke snit og holdbare materialer. Vi forhandler et udvalg af PBJ Furniture møbler, herunder stole, borde og opbevaringsmøbler i mange forskellige modeller og størrelser. Udvalgte af møblerne fås i flere træsorter, så klik endelig ind på møblerne for at se nærmere.

 • Quilt of Denmark

  Quilts of Denmark producerer en lang række soveprodukter (dyner, puder, mv.), hvor funktionalitet er i højsædet. Alle deres produkter er udviklet og produceret på en sådan måde, at de bidrager aktivt til optimering af din søvn. Med mange forskellige produkter, som tager højde for den enkeltes behov og ønsker, passer det, når de siger: ”sammen kæmper vi for den gode søvn”.

 • Raun

  Ifølge Raun er sofaen ”boligens vigtigste møbel”, og denne dedikation til sofaen mærker man tydeligt, når man oplever deres møbler. Her kombineres design, bæredygtige processer og håndværk, til sofistikerede sofaer med høj komfort. Med en sofa fra Raun er du sikret god kvalitet, og du får mulighed for at sammensætte lige den sofa, som du går og drømmer om, da sammensætningsmulighederne er utallige.

 • REBUS - Vantinge Møbelindustri

  Vantinge Møbelfabrik er kendt for deres REBUS reolsystem - et stærkt og stilrent reolsystem, hvor du vælger netop den sammensætning, som passer til dine ønsker og behov. Reolsystemet er designet af Ditlev Karsten og her får du virkelig mulighed for at sætte dit personlige præg på møblet, så det passer lige til dit hjem. 

 • Rezas

  Rezas ægte tæpper er håndknyttede tæpper i lækker kvalitet. Rezas er Nordeuropas største grossist indenfor ægte tæpper, og med det store sortiment er der noget for enhver smag. Rezas har både de klassiske orientalske tæpper, samt de nye kollektioner, hvor designet er skabt til at harmonere med den skandinaviske indretningsstil.

 • Rodam

 • Rowa

  Röwa er et forholdsvist nyt mærke, som alligevel har nået høj status inden for kvalitetssenge. Röwa blev stiftet i 2013, og har siden kæmpet sig op på højde med mange af de store sengegiganter. Röwa senge er bygget specielt til dig og din krop og kan løbende kalibreres, hvis du ikke føler, du får samme gode soveoplevelse, som da sengen blev leveret. Det foregår ved, at du får taget dine mål, som efterfølgende behandles i en computer, som vurderer, hvordan sengen skal indstilles for at støtte din krop bedst muligt. På den måde har du altid en god seng, som passer perfekt til din krop. Röwas madrasser produceres i sojaolieskum, som fjerner elektromagnetisme og sikrer dig en roligere nats søvn. 

 • Schou Andersen Møbelfabrik

  Hos Schou Andersen forenes håndværk, design og teknologi, så du er sikret kvalitetsmøbler, der er både stilrene og holdbare. Hos Schou Andersen finder du en lang række møbler, som er både spændende og tidløse i designet, og møblerne bærer tydeligt præg af gennemtænkte løsninger, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed.

 • Skalma

  Hos Skalma får du alt til stuen, lige efter din smag - du er nemlig designeren. Med møbler fra Skalma vælger du præcis hvordan dit nye møbel skal se ud, og mulighederne er utallige. Produktionen af møblerne sættes først i gang, når bestillingerne modtages, og du har derfor mulighed for at tilpasse møblerne efter dine ønsker og din stil. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og med møbler fra Skalma er du sikret godt håndværk, i din individuelle stil.

 • Skipper Furniture

  Hos Skipper Furniture er indstillingen, at der ”findes et SKIPPER-møbel til alle” - her har du nemlig mulighed for at sammensætte din sofa og/eller siddemøbler ud fra en lang række muligheder, og skulle du have brug for en tilpasning, som ikke umiddelbart findes i udvalget, gør Skipper Furniture deres ypperste for at imødekomme dit ønske. Komfort, design og kvalitet går hér hånd i hånd, og med møbler fra den nordjyske møbelfabrik er du sikret smukke kvalitetsmøbler, der holder, hvad de lover.

 • Skovby

  Siden 1933 har Skovby produceret funktionelle og tidløse spisestuemøbler i Danmark. De er siden da blevet verdenskendte for deres kombination af dansk design, innovation og funktionalitet, som håndhæves af virksomhedens dygtige snedkere. Hos Skovby spiller bæredygtighed en stor rolle i deres produktion, og møbler fra Skovby er således ikke kun møbler af høj kvalitet - det er også møbler, som giver god samvittighed. Med deres møbler kan du derfor være sikker på, at du får et møbel, som holder mange år fremover. Vi forhandler både møbler og tilbehør fra Skovby, så klik rundt og se, om du ikke kan finde noget efter din smag.

 • Snedkergaarden

  Hos Snedkergaarden er intet overladt til tilfældighederne - al træ håndsorteres ud fra struktur og farve, så du er sikret et møbel, hvor alle dimensioner og detaljer er gennemtænkte. Snedkergaard arbejder sammen med en masse spændende og innovative designere, hvilket har udmøntet sig i en lang række inspirerende og smukke møbler. Snedkergaard producerer også møbler tegnet af Nanna Ditzel og Arne Vodder, som vi forhandler hos Werenberg.

 • Solamagic

 • Speedtsberg

  Speedtsberg producerer en lang række smukke og spændende interiør- og brugskunstsprodukter, som er inspireret af den skandinaviske designkultur. Speedtsbergs produkter er både smukke og funktionelle, og med et bredt sortiment er der noget for enhver smag. Speedtsberg præsenterer to gange årligt deres nye kollektioner, og der er derfor altid noget nyt og spændende fra Speedtsberg i butikken.

 • Stila

  Hos Stila er individets stil og behov i fokus, og de stiller derfor dét krav til deres produkter og kollektioner, at alt skal kunne skræddersyes til den enkeltes behov. Hos Stila er gardiner ikke bare gardiner - gardiner er deres passion, og det er deres mission at ændre på opfattelsen af, hvad gardiner er og hvad de kan.

  Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi både opmåling, syning/tilpasning og montering [M1] af dine nye gardiner. Ønsker du at se mulighederne i dit hjem kan du bestille vores gardinbus - ring eller skriv til os for at høre mere.

   

 • Stouby

  Den danske producent, Stouby, har igennem de sidste 100 år haft tradition for at forene de håndværksmæssige traditioner med møbeldesignernes visioner. Hos Stouby tænker man ud af boksen, da de arbejder sammen med en række danske og udenlandske designere for at skabe nye møbler, der kan noget mere end blot at være et almindeligt møbel - deres møbler er små kunstværker i hjemmet, som udover at være en fryd for øjet, også er yderst funktionelle. Stoubys møbler sælges over hele verden, hvilket vidner om kvalitet og holdbare design. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et unikt udvalg af Stouby møbler til dit hjem.

 • Stressless

  Stressless er klassisk skandinavisk design kombineret med lækre materialer og fantastisk funktionalitet. Stressless går efter at være verdens bedste inden for komfort, og de er godt på vej med deres udvalg af stole til både stue, køkken og kontor. Stressless produkter er alle designet efter brugerens krop og behov, så man får ergonomisk korrekt komfort og støtte. Hos Bolighuset Werenberg fører vi Fyns største udstilling af Stressless lænestole, så du har mulighed for at prøve hele udvalget og vælge den, der passer bedst til dig - om det så er nye stole eller en en sofagruppe, du har behov for. Se udvalget her på siden og prøv produkterne, når du besøger vores Bolighus.

 • Swedese

  Siden 1945 har svenske Swedese produceret møbler, som omfavner de skandinaviske traditioner, i forening med møbelarkitekters visioner for fremtidens møbeldesigns. Her er der fokus på at skabe tidløse kvalitetsmøbler, hvor materialer og design går op i en højere enhed. Swedese samarbejder med en lang række spændende designere, og har en række møbelklassikere under deres tag.

 • Tarkett

  Tarketts vinylgulve er designet til at hjælpe dig hjemme i dine daglige omgivelser. De er slidstærke, holdbare og lette at rengøre, når du har brug for det. Samtidig er de bløde og støjsvage at gå på, hvilket betyder meget i mange områder i boligen.

  Hos Tarkett arbejder de hele tiden på at forbedre design, funktion og miljøegenskaber i deres gulve. Som et led i dette arbejde anvender de kun ftalatfri teknologi på deres fabrikker som producerer vinylgulve

   

 • Tempur

  Tempur tager nattesøvnen seriøst og går ikke på kompromis med kvalitet og design. Hos Tempur mærker man med det samme deres værdier, og der er tænkt over alle aspekter inden for den gode nattesøvn. Med deres teknologier, får du en seng, som hjælper med at skabe de bedste rammer for din søvn og dit velvære. Når du køber din seng fra Tempur hos os, har du mulighed for at blive kropstestet, så du kan få den seng, der passer præcis til dig. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi både senge og tilbehør, så du har mulighed for at tilpasse hele din soveoplevelse ud fra dine unikke behov og ønsker.

 • Theca

  Fra hus til hjem.

  Målet med THECA er at omdanne huse til boliger ved at skabe nogle af verdens mest veldesignede og komfortable møbler. For Theca er møbler mere end træ, stoffer og de nyeste trends. De rigtige møbler kan skabe ting, vi danskere kalder 'hygge' - øjeblikke af hygge, afslapning og latter. Thecas opskrift er simpelthen at kombinere en stolt arv af dansk design og en kærlighed til komfort. Alle Thecas møbler er hånddesignede og alle deres covers er skræddersyet af kvalitetsmaterialer. Sådan sikrer de, at deres møbler er både smukke og nyttige, og kan tilføje 'hygge' til ethvert værelse. Theas brede udvalg af kvalitetssofaer og stole er fremstillet af de fineste italienske læder og stoffer fra de bedste vævere rundt om i verden. Theca bruger kun højresistent koldhærdet skum og bæredygtigt træ, for at sikre den bedste kvalitet hver gang.

 • Timberman

  Timberman gulve er skabt til at holde. Træet er af høj kvalitet og hele konstruktionen i Timberman’s gulve er gennemtestet, samt nemt at lægge. Med et bredt sortiment er der noget for enhver smag og for ethvert behov. Med et gulv fra Timberman får du ikke blot et solidt, slidstærkt og smukt gulv - du får også et bæredygtigt gulv, som er PEFC- og FSC-certificeret, hvilket er din garanti for, at der under skovning og produktion er taget hensyn til og ansvar for genplantning af træer og miljøet generelt, samt mennesker og dyr i området.

  Hos Werenberg kan vi opmåle og montere dine trægulve samt vejlede dig i hvad den bedste løsning er for dig!

 • Topstar

  Hos Topstar er der fokus på at opnå en korrekt siddestilling, så kroppen belastes mindst muligt. Med en kontorstol fra Topstar får du både komfort og en ergonomisk korrekt stol, som kroppen kan holde til at sidde på i mange timer. Udvalget er stort med mange forskellige designs, hvilket sikre noget for enhver smag og til ethvert behov.

 • Trekanten Hestbæk

  Trekanten-Hestbæk er en alsidig virksomhed, som både sælger tidløse designspisebordsstole, samt et reolsystem, hvor du tilpasser alle elementer til netop dine behov. Trekanten-Hestbæk går ikke på kompromis med kvaliteten, og virksomheden har gennem tiden arbejdet sammen med en række spændende designere, som har skabt en række smukke løsninger til hjemmet, hvor der er kræset for detaljerne.

 • Tvilum

  Med møbler fra Tvilum får du god kvalitet til en overkommelig pris. Tvilum producerer mange lækre møbler i samme serier, og gør det derved nemt at sammensætte et kontor eller en garderobeløsning, hvor der er samspil mellem de forskellige elementer. Med deres garderobeløsninger kan du sammensætte en garderobe lige til dit behov og din stil, så om du er på jagt efter et enkelt skab eller en hel ”walk-in”-løsning, så finder du det hos Tvilum.

 • Unnu

  unnu møblerne er dansk design og håndlavede i Danmark. Møblerne er produceret i 16 mm lakeret MDF, og hvert rum i et unnu møbel er forstærket med 4 specieldesignede metalvinkler bagerst i møblet. Denne konstruktion giver unnu møblerne stor styrke og bæreevne.

 • Velux

  Med gardinløsninger fra Velux får du smarte og innovative løsninger, som passer perfekt til dine vinduer. Udvalget er stort, og med mange forskellige teknologier er der noget til ethvert behov - om du er på jagt efter energibesparende mørklægningsgardiner eller blot afskærmning fra nysgerrige blikke uden at gå på kompromis med lyset.
   


  Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi både opmåling, syning/tilpasning og montering af dine nye gardiner.  Ønsker du at se mulighederne i dit hjem kan du bestille vores gardinbus. - ring eller skriv til os for at høre mere

 • Vesterby Design Møbler

  Vesterby har egen produktion i Tistrup, mellem Ølgod og Varde og bestræber sig på at være en lager producerende virksomhed. Vesterbys design dna er enkelt, tidsløst og nordisk design til priser hvor de fleste kan være med.

 • Vestmark

  Vestmark har 26 års erfaring i møbelbranchen. Deres kendskab til især havemøbler  kendetegner  trends og holdbarhed. 

 • Wallmann

  Wallmann sætter en ære i at lave gode, solide trægulve, der er smukke, nemme at vedligeholde og sidst, men absolut ikke mindst, er nemme at lægge selv. Sortimentet er bredt, med både de klassiske laminatgulve, samt de nye, ekstra brede planker, som følger tidens trend. Med et gulv fra Wallmann får du et smukt og slidstærkt gulv i høj kvalitet, som ikke kræver en fagmands viden for at lægge. 

 • Wendelbo

  Wendelbo er en alsidig møbelproducent, som både har en række stilrene og tidløse designmøbler, og som giver dig mulighed for at sammensætte lige dén sofa, som du går og drømmer om. Her får du masser af kvalitet, samt mulighed for at sætte dit helt personlige præg på dit nye møbel. Grundelementerne er moderne og stilrene, og de mange muligheder sikre noget for enhver smag.

 • Wicanders

  Wicanders’s korkgulve er i en klasse for sig. Med den moderne teknologi får du her et gulv, som er både slidstærkt, støjdæmpende, nemt at vedligeholde samt bæredygtigt. Korkgulvenes konstruktion er med til at skabe et lækkert gulv, som er behageligt at gå på - både komfort- og temperaturmæssigt - og de mange flotte kollektioner taler deres tydelige sprog: mulighederne er utallige.

 • Won

  WON er et nyt dansk mærke, som dog har solide rødder i møbelbranchen. Her møder de skandinaviske designs ”lethed” de krav, som et moderne hjem stiller til funktionalitet og fleksibilitet. Denne kombination skaber nogle skønne møbler, hvor æstetikken tydeligt træder frem. Med møbler fra WON er du sikret et moderne look med simple og rene linjer.

 • Wonderland

  Med en seng i topkvalitet fra norske Wonderland, er du sikret den rette komfort og støtte, når søvnen sætter ind. Wonderland’s senge tilpasses dine behov og med ny teknologi, går sengen ind og trykaflaster din krop, dér hvor du mest har brug for det. Udover denne unikke feature, har deres senge også justerbar fasthed, så du løbende kan tilpasse sengen efter dine behov. Flere af modellerne indeholder endda elevation, så du kan løfte den øverste del af madrassen efter dit behov. Wonderland er klassisk skandinavisk design i smukke nuancer og materialer i topkvalitet. Og udover en soveoplevelse i topklasse, så er sengene helt unikke i deres design, så de også eleverer soveværelset - også rent æstetisk.

 • Woodnotes

  Woodnotes er et finsk designer firma, grundlagt i 1987 af tekstildesigner Ritva Puotila og hendes søn Mikko Puotila.

  Woodnotes produkter er anerkendt i hele verden for deres elegante design og overlegen kvalitet, og virksomheden har vundet adskillige internationale priser.

  Hos finske Woodnotes får du tæpper i lækre kvaliteter, hvor designet er inspireret af den rå, finske natur. Designet forenes med moderne teknologier, der forvandler træ og papir til ”papirgarn” - et bæredygtigt og yderst funktionelt materiale, som ikke mindre om andre, mere klassiske tæppematerialer. Papirgarnet bidrager til tæppernes eksklusivitet, og Woodnotes har vundet flere internationale priser for deres produkter.

Product successfully added to the product comparison!