Mærker

 • &Tradition

  Er du til dansk design, når det er bedst, bør du ikke gå glip af et kig på vores møbeludvalg fra &tradition. Den anerkendte producent byder både på møbler i den billige og i den eksklusive ende. Uanset om du er ude efter en prisvenlig sofa eller en luksuriøs lænestol, er du derfor kommet til det rette sted. Med respekt for nordiske møbeltraditioner og med en fremadrettet vision, kombinerer &tradition det klassiske med det moderne, på yderst elegant vis. Hos Bolighuset Werenberg fører vi alt fra deres lamper, loungestole og spejle, til deres spiseborde, sofaborde og spisebordsstole. Uanset din stil og dine ønsker, kan vi derfor varmt anbefale de flotte møbler fra &tradition.
 • 8000C

  Trods 8000cs unge alder, så har de formået hurtigt at nå ind på markedet som et stabilt og innovativt brand. 8000c producerer et udvalg af møbler, som alle har det tilfælles, at de tager udgangspunkt i træ. Brandet er enkelt og i et stilrent design i høj kvalitet af de bedste materialer. Med et slogan som hedder ‘dedicated to design’ kan man stole på, at der er kælet for hver enkelt detalje hos 8000c. Udvalgte af deres møbler fås i flere farver og størrelser end vist, så klik endelig ind for at se mere, og lad dig også inspirere af de smukke produktbilleder.

 • A Simple Mess

  A Simple Mess er et nyt, dansk interiørbrand, grundlagt af Louise Dorph. Med A Simple Mess har hun skabt sin første kollektion med fokus på det simple og det smukke rod, som afspejler et liv med plads til leg, dimser og ukrudt i vaserne på middagsbordet. Louise Dorph holder meget af hjem med hyggerod, hvor man kan mærke de mennesker, der bor der, og hun mener, at det er den slags rod, der giver hjemmet varme og personlighed. Her præsenteres et kreativt og feminint interiørunivers bestående af Louises egne tegninger og design, samt håndplukkede elementer fra hele verden.

 • A.C.O Møbler

  A.C.O Møbler har siden 1977 produceret lækre danske møbler, og hos dem er “udvikling” og “design” nøgleordene, når der skabes nye møbler. Hos A.C.O Møbler kombineres funktionalitet og moderne design i tidløse møbler af høj kvalitet og med et væld af brugsmuligheder. Med et bredt udvalg af møbler til stue og entré er der noget for enhver smag. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af ACO Møblers borde og rulleborde, som alle er produceret i de bedst mulige materialer. Udvalgte af modellerne fås i flere farver og træsorter end vist, så klik endelig ind, for at se mere.

 • ABC-Reoler

  ABC Reoler har igennem de sidste 40 år været en stærk spiller på det danske designmarked, og de mange års erfaring afspejles tydeligt i deres værdier. Hos ABC tages der hensyn til fleksibilitet, funktionalitet og holdbarhed. Her er en virksomhed, hvor det er vigtigt, at møblerne opfylder dit behov for opbevaring, samtidig med, at funktionaliteten og fleksibiliteten giver et ordentligt overblik og gør det nemt at skabe system i deres ejendele. Derudover signalerer ABC Reoler enkelthed og er en visuel oplevelse i sig selv. Vælger du systemmøbler fra ABC Reoler, vælger du kvalitet, kreativitet og holdbarhed.
 • ADO

  ADO har mere end 50 års erfaring inden for produktion af gardinstoffer i høj kvalitet. ADO tilbyder et stort udvalg af forskellige design og tekstiltyper, og du kan derfor være sikker på, at du kan finde en løsning til ethvert gardin ønske. Udover den høje kvalitet, er deres kundeservice også i top, da ADO selv giver 5 års garanti på alt gardinstof. Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi både opmåling, syning, tilpasning og montering af dine nye gardiner. Og vil du se hvordan de forskellige muligheder passer ind i dit hjem, så kontakt os for at høre mere.

 • Akva Waterbeds

  Vand er menneskets grundsten og har altid været ensbetydende med renhed og velvære. Hos Akva Waterbeds mener man, at vand er det bærende element for et liv i balance og harmoni, og stifteren Lars Brunsø ønsker at hjælpe folk med at få mere balance i livet med Akva Waterbeds vandsenge. Hos Akva går man meget op i, at vandsengene både skal være miljøvenlige og i ordentlig kvalitet, hvilket må siges at være blevet en realitet. - Deres første vandsenge kom på markedet i 1981, og siden da er Akva blevet kendt som et brand i høj kvalitet og lækkert design verden over.

  Design og køb din nye vandseng på akva.com i samarbejde med Bolighuset werenberg A/S -  KLIK HER

 • Andersen

  Andersen Furniture har siden 1916 været leverandør af tidløst håndværk, som holder i både design og kvalitet. Andersen Furniture går ind for at skabe sofistikerede og individuelle hjem med varme og personlighed, men som stadig har en kant. Deres motto er ‘Fresh Design - Solid Work', hvilket tydeligt ses i det store udvalg af funktionelle møbler, som formår at være tidløst og klassisk på samme tid. Andersen Furniture har et stort sortiment bestående af alt til hjemmet, og størstedelen af produkterne holdes i smukke nuancer i holdbare materialer. Andersen Furnitures mest velkendte materiale er træ, som gør møblerne nemme at genkende og giver det lækre skandinaviske look.

 • Arne Jacobsen

 • Atom by Fumac

  Det danske mærke Atom by Fumac kombinerer lækkert design og stærk dansk kvalitet i en lang række produkter, og giver dig mulighed for at skræddersy netop den løsning, som du ønsker. Deres produkter kendetegnes ved smukke rene linjer og lækre materialer, og er den perfekte opbevaringsløsning til ethvert hjem. Atom by Fumac har vundet flere internationale designpriser, såsom Red Dot Award og Good Design, hvilket er et bevis på deres lækre håndværk. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi både fritstående og væghængte løsninger, så klik endelig rundt for at finde dét, du har brug for.

 • AU Maison

  AU Maison er dansk design – ud over kanten.

  Stilen er unik, overraskende & cool– en evig leg med farver, designs, kvalitets tekstiler, detaljer, prints og håndlavede finish. 
  AU Maisons designs er skabelsen af individuelle oplevelser. Kreativitet forbundet med kvalitet og funktionalitet er et krav til AU Maisons kollektioner.
 • Auping

  Auping har siden 1888 taget din søvn seriøst, og er fortsat en af verdens førende forhandlere inden for kvalitetssenge. Med en seng fra Auping er du sikret god sovekomfort, ideel ventilation, og optimal kropsstøtte. Hos Auping skræddersyer du din seng, da du har mulighed for at vælge mål, madrastype og bund, så du kan være sikker på, at din seng passer præcist til dine sovevaner og din krop. Og er du i tvivl om dine behov, så tilbyder vi kropstest, som analyserer din krop og dens behov, så vi kan hjælpe dig med at finde den seng, der passer bedst til dig. 

 • Bent Hansen

  I mere end 60 år har virksomheden Bent Hansen værnet om det gode og solide håndværk. Med en stor fascination for moderne design og interesse i polstringshåndværket, har Bent Hansen formået at skabe en række af lækre og solide produkter, hvor man ikke går på kompromis med det gode håndværk og det smukke design. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af Bent Hansen produkter til hjemmet, herunder både stole, borde og tilbehør til hjemmet. Her får du rene linjer og god kvalitet, samt et møbel som er kunst i sig selv. Udvalgte modeller fås i flere farver end vist.

 • Bernstorffsminde møbelfabrik

  På Bernstorffsminde møbelfabrik går man ikke på kompromis med detaljer og kvalitet, hvilket man lægger mærke til ved første øjekast på deres produkter. Her er intet overladt til tilfældighederne, og der er kælet for hver en detalje. Med næsten 200 års erfaring inden for snedkeri, kan du være sikker på, at hvert eneste møbel er gennemarbejdet og gennemtestet. Og gennem de seneste årtier har virksomheden kun handlet med de bedste leverandører inden for materialer som træ, læder og stof. Bernstorffsminde møbelfabrik producerer i dag møbler tegnet af anerkendte designere, såsom Børge Mogensen og Kaare Klint. 

 • Brdr. Krüger

  I 1886 grundlagde Krüger-brødrene Theodor og Ferdinand et træskæringsfirma i København.
   

  Tiden er ændret, men selskabets engagement til håndværk og passion for træ har ikke ændret sig. Brdr. Krüger er et selvproducerende designfirma, hvor kvalitet og håndværk er blevet håndhævet i fem generationer, hvilket sikrer den samme høje kvalitet i hvert enkelt stykke, der forlader det familieejede værksted.


  Brdr. Krügers design-DNA udspringer i den danske moderne bevægelse fra midten af århundredet og fortolket for et moderne publikum. 

 • Bred Møbler og Design

  Bred Møbler og Design er en dansk, familieejet virksomhed med næsten 100 års erfaring inden for møbeldesign og produktion. Siden deres grundlæggelse i 1923 har Bred møbler og design specialiseret sig inden for spisebordsmøbler, og de har igennem hele deres levetid kontinuerligt forbedret deres design og deres håndværk. Med Bred møbler og design får du et stort udvalg af lækre spiseborde i topkvalitet, som alle kan tilpasses præcis efter dine ønsker - om du skal bruge et stort spisebord i massivt hårdttræ med plads til hele den udvidede familie, eller et spisebord belagt med laminat, så børnene kan spise med uden frygt for pletter. 

 • Brink Furniture

  Brink Furniture har igennem de sidste 50 år produceret lækre kvalitetsmøbler i stærkt træ og lige så stærkt håndværk. Brink Furniture specialiserer sig inden for snedkeri, og med en historie der starter helt tilbage i 1961, kan du være sikker på, at kvalitet og designet er i top. Med den rette vedligeholdelse kan møblerne holde i op til et kvart århundrede. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af Brink Furniture produkter i de bedste materialer og kvalitet. Flere af modellerne fås i flere træsorter og størrelser end vist, så klik endelig ind for at se mere.
 • Bröderna Anderssons

  Bröderna Anderssons er en svensk møbelproducent som igennem de sidste 100 år har lavet lækre møbler i god kvalitet. Hos Bröderna Anderssons har man valgt at beholde hele produktionskæden under eget tag, hvilket giver virksomheden et unikt overblik og mulighed for at være med inde over hver enkelt led i produktionen. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalgt af Bröderna Anderssons stole i god kvalitet og lækre materialer, hvor komforten er i højsædet. Udvalgte af Bröderna Anderssons stole fås i flere farver og materialer end vist, så klik endelig ind for at se mere. 

 • Brunstad

  Hos norske Brunstad har man produceret behagelige siddemøbler siden 1941. Her er mulighederne mange, og om du skal bruge en ny sofa, eller er på udkig efter en lænestol, så får du et smukt møbel, som tilpasses helt efter dine behov og ønsker. Vi forhandler et stort udvalg af Brunstad sofaer og stole i mange forskellige varianter og størrelser. Find en ny hjørnesofa til stuen, eller opgrader dit hjemmekontor med en af vores lækre lænestole. Brunstad går ikke på kompromis med kvalitet og komfort, og med et Brunstad produkt er du sikret høj komfort i mange år fremover.

 • Bruunmunch Furniture

  Bruunmunch møbler er en af de nyere spillere på banen inden for dansk møbeldesign, men trods deres unge alder, har de formået at skabe de lækreste møbler i høj kvalitet. Siden 2008 har de produceret lækre træmøbler med rod i traditionelt dansk snedkeri. Alle deres møbler har deres eget stålmærke med møblets individuelle produktionsnummer på, så du kan se, at det er et unikt Bruunmunch møbel. Vi forhandler hos Bolighuset Werenberg et udvalg af Bruunmunch møbler, herunder spiseborde i forskellige størrelser og materialer. Klik ind på hvert produkt for at se mere, og lad dig endelig inspirere af de smukke produktbilleder.
 • Burhéns

  I tre generationer har familien Burhén produceret stole og andre møbler. Møblerne er komfortabel og på en Burhéns sofa kan du slænge dig og nyde det gode selvskab med venner eller dig selv tid. Burhén producerer møbler, der får dig til at føle sig hjemme. Derudover går Burhén meget op i kvalitet, men samtidig forsøger de altid at holde priserne så lave som muligt. 

  Burhén har koncentreret om polstrede møbler fra begyndelsen, både klassiske og moderne. Burhén ekspertise og mange års erfaring er en del af deres DNA. Fordi Burhén har specialiseret sig i egen niche, kan de tilbyde korte leveringstider og stor fleksibilitet. I dag producerer Burhén polstrede møbler og lænestole, alle fokuserer på kvalitet og komfort.

 • C'est Bon

  C'est Bon er et univers af tidsløse designs skabt af smukke fragmenter fra forskellige kulturer og verdensdele. De giver dit hjem en afslappet og samtidigt elegant og stilbevidst indretning.
 • Cane-line

  Cane-Line er en dansk møbelvirksomhed med fokus på design havemøbler, som formår at skabe det fuldendte uderum. Med høj komfort og kvalitet, som kræver minimal vedligeholdelse, har Cane-Line formået at skabe en lang række havemøbler, hvor designet understøtter den danske sommerstemning og sikrer dig de optimale oplevelser udenfor. Lad dig endelig inspirere af de lækre produktbilleder, og drømmene om lune sommeraftener i haven. Med Cane-Line møbler får du opfyldt dine havemøbeldrømme om stærk kvalitet og god komfort, og derudover er designet selvfølgelig også i top. Forny terrassen med en udendørs sofa, eller opfrisk grillområdet med et nyt sæt havestole.

 • Casø Furniture

  Casø Furniture har siden 2010 produceret og leveret møbler til hele Europa. Med fokus på service, udvikling og kvalitet er produkterne altid i top, og hos Casø Furniture vægter man gode relationer til kunder og leverandører højt. Her er design og udvikling i høj prioritering, og der lægges vægt på at sortimentet afspejler nutidige og fremtidige trends, så virksomheden holder sig opdateret.
  Vi forhandler hos Bolighuset Werenberg et udvalg af Casø Furniture møbler i forskellige modeller, farver og materialer, så der er noget til enhver smag. Her er møbler som kan bruges i hele hjemmet, om det så er møbler til opbevaring eller komfort du søger.
 • City Møbler

  Den svenske møbelproducent City Møbler producerer spisestuemøbler i den klassiske ‘Hepplewhite’-stil, som emmer af aristokratisk engelsk eksklusivitet. Med City møbler får du produkter, der eleverer dit hjem og din indretning, og giver en luksuriøs og klassisk følelse. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi møbler til hele spisestuen, så om du blot ønsker en ny vitrine til opbevaring af dit service, eller et helt nyt look til din spisestue, så har vi noget til dig. Med sans for detaljerne og et skarpt fokus på finish, er man sikret en flot og elegant spisestue med møbler fra City Møbler.

 • Clic

  Clic producerer lækre håndlavede møbler i stærkt dansk design. Alle Clic møbler produceres i 16mm lakeret MDF for at opnå en slidstærk finish, og hvert enkelt rum, hylde eller skuffe i møblerne forstærkes med specialdesignede metalvinkler bagerst for ekstra holdbarhed og kvalitet. Dette giver møblerne stor bæreevne. Med et Clic møbel får du både utrolig høj kvalitet og holdbarhed, men også god funktionalitet og muligheder for opbevaring. Vi forhandler et udvalg af TV-borde i forskellige størrelser og varianter, og med mulighed for at kombinere flere modeller med hinanden, kan du tilpasse møblerne til dit hjem for den perfekte opbevaringsløsning.

 • Conform

  Svenske Conform er kendt for deres lænestole i rene linjer og smukke design. Conform har siden 1978 produceret lækre lænestole i Småland i Sverige, og det gør de stadig den dag i dag. For Conform er det nemlig vigtigt at holde fast i sine rødder, men samtidig at udvikle sig og forny sig. Og begge dele gør de i høj grad. I Conforms produkter skæres der ikke ned på komforten, og den gennemgående kvalitet mærkes tydeligt. Med Conform har du mulighed for at tilpasse looket på din nye lænestol, så den passer præcis ind i din stil og dit hjem.

 • Covers & Co

  Frisk, munter og trendy: Dette er hvad COVERS & CO står for. Covers & Co stræber efter de bedste dynebetræk og tilbehør til folk der kan lide design med et unikt præg. Fra baby til småbørn og fra teenagere til voksne: de munter sengetøjssamlinger fra COVERS & CO får alle til at smile!

 • Dan-Form

  Dan-Form er et dansk brand der tilbyder en bred vifte af smukke moderne møbler med en høj designværdi. Møblerne er af høj kvalitet og betænksomt håndværk med fokus på miljøvenlig produktion.

  Produkter fra Dan-Form er både designet in-house og af out-house designere. Blandt andet Marianne Bjarløv, Jørgen Mensen og Bjarke Boganik Nielsen. Dan-Form er kendt for at være en af de mest innovative møbelvirksomheder i Danmark, der konstant arbejder på nye designs og nye koncepter.

 • Dunlopillo

  Dunlopillo har siden 1920’erne været baseret på enkelthed og kvalitet. Dunlopillo har et stort udvalg af produkter, som næsten alle er baseret på den samme, originale opskrift på latex, som indgår i deres madrasser. Se vores store udvalg af højkvalitetssenge, som lader kroppen ånde, er fleksible, og som tilpasser sig din krop, så du ligger optimalt, når du sover. Udover vores sortiment af Dunlopillo kvalitetssenge, finder du også et udvalg af tilbehør til din seng såsom puder, topmadrasser, og sengegavle - alle udviklet specifikt til at optimere din søvn og passe på din krop. Med Dunlopillo er du sikret optimal støtte til din krop. De bedste forudsætninger for en god nats søvn.

 • Ege

  Ege er en stærk producent af holdbare kvalitetstæpper, som kan holde til det meste. Med et tæppe herfra får du ikke blot et moderne og slidstærkt tæppe, men også et produkt, der er lavet med stor omtanke for naturen. Hos Ege sætter man kunden i fokus, for her er du designeren. Det er nemlig muligt at designe dit eget tæppe i præcis den form og kvalitet, som du ønsker. Ege leverer både væg-til-væg tæpper og løstliggende tæppe, så der er noget til enhver smag. Lad dig endelig inspirere af de lækre produktbilleder, og se tæpperne i brug her på siden.

 • Ekornes

  Ekornes er norske møbler i topkvalitet og eminent håndværk. Ekornes er blandt andet kendt for deres ‘Stressless’ møbler, som er luksus-lænestole og sofaer. Ekornes er anerkendt verden over for deres høje kvalitet og gode håndværk, og bliver endda anerkendt af det amerikanske forbund for kiropraktorer, hvilket må siges at være en kvalitetsmarkør i sig selv. Her får du optimal komfort og lækkert design samlet i én løsning. Vi forhandler hos Bolighuset Werenberg et udvalg af Ekornes møbler til hjemmet. Udvalgte af modellerne fås i flere farver end vist, så klik endelig ind for at se mere.
 • Eriksen

  Eriksen er en familieejet virksomhed, som har gjort gulvbelægning til deres hjertebarn. Med Eriksen vinyl gulv får du gulvbelægning i slidstærk kvalitet og mange forskellige design, så der er rig mulighed for at tilpasse til dit hjem og dine ønsker. Her er der mulighed for at bestille gulvbelægning i de længder og bredder, som passer til netop dit formål. Deres vinylgulve produceres i slidstærkt og naturtro materiale, som er nemme at rengøre. Hos Bolighuset Werenberg forhandles et stort udvalg af Eriksen vinyl gulv i høj kvalitet til enhver smag. Klik ind på hvert produkt for at lade dig inspirere af de flotte produktbilleder. 

 • Esprit

  Esprit er et anerkendt internationalt modemærke, som siden 1968 har repræsenteret stil og kvalitet. Med rod i det amerikanske, har grundlæggerne Susie og Doug Tompkins formået at kombinere kreativitet og hold kvalitet med solrige californiske strejf. Esprit producerer ikke kun tøj, som man ellers kender dem for, men også ting til hjemmet. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af Esprit produkter, herunder Esprit sengetøj og sengesæt i lækre materialer og smukke design. Her er det tydeligt at der er rod i modeverdenen, for med rolige nuancer og lækre materialer, emmer Esprit sengetøj af høj kvalitet. 

 • Essenza

  Essenza er et hollandsk mærke som igennem 60 år har produceret luksus sengetøj og tekstiler til komfortable hjem med moderne indretning. Essenza producerer et stort udvalg af produkter i forskellige design, så der er noget til enhver smag. Her er det muligt for dig at finde noget, der passer præcist til dit hjem. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et udvalg af Essenza produkter til soveværelset, så du kan få lidt ekstra luksus ind i din soverutine. Vi mener, at sengen er grundstenen for en god dag, og derfor er det vigtigt, at man husker at forkæle sig selv, så hver dag starter på bedste vis. 

 • Faber

  Det danske mærke Faber producerer markiser og gardinløsninger til dine behov. Med et stort sortiment af farver, mønstre, kvaliteter og materialer, har du mulighed for at få lige præcis den løsning, som du har brug for. Med over 100 års erfaring, har Faber bevist, at deres høje kvalitetskrav og innovative produktionsløsninger er en kombination, der ikke er til at tage fejl af. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af Faber produkter, som kan tilpasses til ethvert hjem. Se vores smukke produktbilleder for at blive inspireret, og kontakt os nærmere for en snak om mulighederne i dit hjem. Ønsker du at se mulighederne med egne øjne i dit hjem, så ring eller skriv for at bestille vores gardinbus - så kommer vi hjem til dig. 

 • Farstrup

  Farstrup er klassisk fynsk kvalitet i slidstærke materialer. Farstrup producerer både møbler til hjem og til erhverv, med klassiske design og mulighed for tilpasning efter dit ønske. Farstrup er især kendt for deres lænestole i høj kvalitet, som skræddersyes efter dine behov. Dermed sikres du, at du får optimal støtte og komfort, når du læner dig tilbage og slapper af. Derudover fås flere af lænestolene med elektrisk løftefunktion. Hos Bolighuset Werenberg tilbyder vi at komme ud med vores stolebus, hvor vi medbringer eksempler på løsninger, som herefter tilpasses præcist til dig. Kontakt os for at høre mere i dag.

 • Findahls Møbelfabrik

  Findahls Møbelfabrik producer lækre møbler i høj dansk kvalitet. Med over 70 års erfaring har de formået at skabe de perfekte møbler, som kombinerer komfort og kvalitet i ét luksuriøst møbel. Findahls Møbelfabrik er en familieejet virksomhed med fokus på ordentligt håndværk, og her går kvalitet og bæredygtighed hånd i hånd. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af Findahl siddemøbler til køkken, spisestue og kontor. Her er der noget til enhver smag og ethvert hjem, og udvalgte modeller fås endda i flere farver og materialer end vist, så klik endelig ind for at se mere.
 • FK Møbeldesign

  FK Møbeldesign har siden 1986 produceret møbler i høj kvalitet og stærke materialer. Med over 30 års erfaring har FK Møbeldesign formået at finpudse og tilpasse deres møbler, så kvaliteten er i top. FK Møbeldesign er en familiedrevet virksomhed og har været det siden begyndelsen. Her er fokus på håndværk og design, som bliver kombineret i tidløse møbler. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af deres møbler, herunder opbevaringsløsninger til hjemmet. Om du søger fritstående skænke eller væghængte hylder, så har vi noget til enhver smag. Lad dig inspirere af de smukke produktbilleder, og klik ind på møblerne for at se dem i andre farver og materialer.
 • Fleming

  Fleming producerer sovesofaer, som kan tilpasses efter dine ønsker. Kvaliteten er høj og mulighederne mange, og med en sovesofa fra Fleming er du sikret en god sofa, der også gør det rigtig godt som seng.

 • Fraster

  Fraster har siden 1993 produceret lækre gulvtæpper i høj kvalitet. Hos Fraster laves næsten alle deres produkter på bestilling, for at de kan tilpasses præcis til kundens behov. Dette betyder, at hvert enkelt gulvtæppe har været igennem en lang produktionsproces og igennem de dygtige håndværkeres hænder. Vi forhandler her hos Bolighuset Werenberg et udvalg af Fraster tæpper i forskellige størrelser, former og modeller. Fraster tæpper fås i mange udgaver, og du har mulighed for at komme med dine egne inputs til blandt andet størrelser, kantning og farver. Klik ind på de forskellige modeller for at blive inspireret af vores smukke produktbilleder.
 • Frost

  Den danske møbelproducent Frost producerer et stort udvalg af entrémøbler og interiør, som formår at kombinere utraditionelle og innovative design med høj funktionalitet. Blandt deres bestsellere har de blandt andet deres Frost interiør Camouflage knagesæt, som er et fremragende eksempel på deres unikke evne til at skabe løsninger, som både gør entréen funktionel og spændende. Hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et stort udvalg af Frost interiør, som passer perfekt ind i entréen, men som sagtens også kan bruges i alle andre rum i hjemmet. Med funktionalitet i top, får du unikke og smukke løsninger til opbevaring af tøj og overtøj. 

 • Furnhouse

  Med over 20 års erfaring inden for den danske møbelbranche, har Furnhouse haft rig mulighed for at etablere sig selv som en virksomhed med møbler i høj kvalitet og uniktdesign. Furnhouse producerer møbler i træ og læder, og her kan du finde noget til hele hjemmet. Furnhouse møbler er yderst funktionelle, og virksomheden lægger høj vægt på at producere nye design baseret på funktionalitet, som kan bruges i hvert eneste rum i hjemmet. Her hos Bolighuset Werenberg forhandler vi et bredt udvalg af Furnhouse møbler, herunder opbevaringsløsninger og siddemøbler til både spisestue, køkken og stue.
 • Gartex

  Hos Gartex Living får du boligtekstiler i et utal af flotte farver, mønstre og kvaliteter. Gartex producerer både badeforhæng, gardiner, puder og et væld af andre brugssager til hjemmet. Med et stort udvalg, kan du være sikker på, at du finder noget, der passer ind i dit hjem. Vi forhandler her hos Bolighuset Werenberg et bredt udvalg af Gartex interiør, og alle produkterne fås i flere farver og materialer end vist. Derfor må du endelig klikke ind på hvert enkelt produkt for at se mere, samt lade dig inspirere af de smukke produktbilleder. Giv dit hjem et friskt pust med Gartex interiør. 

 • Gejst

  Gejst har siden 2013 produceret lækre møbler og interiør i høj dansk kvalitet. Gejsts mål var at skabe tidløse produkter, både inden for design og materialer, og derved udfordre den klassiske tilgang til design. Gejst lader sig inspirere af den nordiske livsstil, hvilket tydeligt ses i deres udvalg af produkter til både køkken og hjem. Gejst interiør er unikt og tidsløst, og de formår at skabe anderledes produkter, som stadig er funktionelle og smukke i hjemmet. Vi forhandler et udvalg af deres produkter til køkkenet, men som naturligvis også kan bruges i andre af hjemmets rum. Udvalgte modeller fås i flere farver end vist.
Product successfully added to the product comparison!