Hästens 2000t

    Hästens senge er nogle af de bedste og mest eksklusive senge på markedet, hvor både kvalitet, design og komfort går op i en højere enhed og sikrer dig den bedst mulige nattesøvn. Men når det kommer til søvn, er Hästens 2000T kontinentalsengene uovertrufne. Det er uden tvivl sengen over alle senge, og dem kan du finde her hos Bolighuset Werenberg. Tag din søvn til helt nye højder med den blødere, lækrere, bedre Hästens 2000T.

    Hästens 2000T – sengen over alle senge

    Hästens 2000T er en sengeserie, der tager nattesøvnen til et helt nyt niveau. For når du ligger i en Hästens 2000T, lader du dig omfavne af Hästens arv. Gennem de sidste 169 år har Hästen fremstillet senge og efterstræbet netop de senge, der sikrer en ideel søvn, og det er, hvad du får med Hästens 2000T. Virksomhedens dybe indsigt i den menneskelige krop, deres viden om naturlige materialer og hele fem generationers håndværk forenes i denne sengeserie, der må siges at være creme de la creme inden for sengeverdenen.

    Mage til seng, hvor komfort og kvalitet forenes og skaber en himmelsk omfavnelse, der blødt og nænsomt tager dig med ind i drømmenes verden, skal du lede længe efter. For Hästens 2000T er i en helt anden liga end mange andre senge. Virksomhedens håndværk er i Hästens 2000T forfinet yderligere, hvilket giver det luftige, krusede og fjedrende resultat, der kendetegner sengene i denne serie. Det er et mesterværk af komfort og ren selvforkælelse.



    Hästens 2000T er perfekt til dig, hvor kun det bedste er godt nok. Og har du først prøvet den helt særlige blødhed og komfort, er du på ingen måde i tvivl om, at en seng fra denne serie er sengen for dig og din søvn. Hästens 2000T kontinentalsengene er resultatet af en usammenlignelig viden omkring liggekomfort, og det betyder, at du roligt kan forvente det bedste, når du vælger en Hästens 2000T seng til dit soveværelse.

    Få den bedste søvn med en Hästens 2000T kontinentalseng


    Hästens’ kontinentalsenge adskiller sig fra mange andre sengeproducenters ved, at deres senge er helt uden den forstyrrende revne i midten. På den måde kan du med en kontinentalseng fra Hästens ligge komfortabelt og behageligt, uanset hvor i sengen du lægger dig. Og det er også tilfældet med Hästens 2000T kontinentalsengene, der alle har både det appellerende blå- og hvidternede design og den bedst mulige komfort, du kan byde dig selv og din søvn.

    Hästens 2000T emmer af innovation, hvor den særlig blødhed yder responsiv støtte. Det betyder, at sengen ubesværet selvjusterer sig til dine mindste bevægelser og stillingsændringer, når du sover. Forkæl dig selv med en smuk søvnoplevelse og vælg en Hästens 2000T seng.



    Hos Bolighuset Werenberg finder du et spændende udvalg af Hästens 2000T, så du kan finde netop den model, der passer bedst til din søvn. Vi fører også mange af de andre sengeserier fra Hästens, så vi kan tilbyde noget til ethvert behov. Se hele serien af Hästens senge hos Bolighuset Werenberg.