REKLAMATION

 

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med det du modtaget fra os. Hvis uheldet har været ude, og du har modtaget defekt vare eller en vare med fejl, bedes du sende din reklamation til vores kundeservice på kundeservice@werenberg.dk.  

 

Vi skal bruge følgende information:

  • Ordrenummer 
  • Beskrivelse af problemet/fejlen 
  • Billeder af produktet, emballagen og fragtlabelet på kassen  

Vi hjælper dig med at løse problemet hurtigst muligt. 

Butikken i Odense åbnede dørene i juni 2024, midt i hjertet af Odense på Flakhaven 1B. Butikken er indrettet i skønne stue- og spisestuemiljøer, så du kan blive inspireret til indretning i dit hjem. Denne butik rummer kun en lille del af vores univers fra Brenderup, da butikken er 200 kvm kontra 11.000 kvm i Brenderup.

Her kan du blandt andet få hjælp og vejledning, til at sammensætte den helt perfekte modulsofa til dit hjem og vælge den stoftype og farve du ønsker dig.

Da der løbende er udskiftning i butikken, anbefaler vi at du ringer til butikken hvis du kører dertil, for at se på et specifik produkt.

Tilpas din nye

Modulsofa

I butikken finder du et stort udvalg af vores modulsofaer fra MATT Design, hvor du kan vælge mellem et hav af stoftyper og farver. Du kan få hjælp til at sammensætte modulerne, så de passer perfekt ind i dit hjem.

Inspiration til et nyt

Marmorbord

Gå på opdagelse i vores udvalg af sofa- og spiseborde i butikken i Odense. Her vil du især kunne se udvalget af marmor borde fra mærket MATT Design.

Den lille ekstra ting

Interiør

For at fuldende indretningen af vores butik, står der et nøje udvalgt sortiment af brugskunst og fine interiørsager, som er perfekt til værtindegaven eller lidt selvforkælelse.

Praktisk information

Åbningstider

Butikken holder åben tirsdag til fredag fra 10.00-17.30 samt lørdag fra 10.00-15.00.

Adresse: Flakhaven 1B, 5000 Odense C

Telefonnummer: 64 44 10 49