Velkommen til butikken i Odense

På adressen Kirkevej 15, 5464 Brenderup finder du et af Danmarks største møbelhuse, på hele 11.000 kvm. Bolighuset Werenberg har været på denne adresse siden 1964.

Udvalget i denne butik strækker sig over alt hvad hjertet begærer til indretningen i hjemmet. Så snart du træder ind af dørene, vil du blive mødt af et stort sengeunivers. Her kan du få vejledning og teste den helt rigtige seng til netop dig. Næstefter bliver man mødt af et stort udvalg af boliginteriør og brugskunst, som er med til at sætte prikken over i'et i indretningen.

Når man går videre herfra, træder man ind et kæmpe univers af alt til stuen og spisestuen. Her kan du få kompetent vejledning, til de helt rigtige møbler til dit hjem, i alle prisklasser. Udvalget strækker sig over klassiske danske designbrands, internationale brands til mindre brands.

Vi håber at kunne byde jer velkommen i vores bolighus, og vise vores store udvalg samt anvende vores mangeårige erfaring inden for møbelbranchen.

Alt til

Soveværelset

Udover kvalitetssenge i forskellige prisklasser, finder du også et stort udvalg af tilbehør til soveværelset, såsom sengesæt, lagner, puder, sengetøj, sengeborde og meget mere.

alt til

Stuen

I butikken har du mulighed for at tilpasse din nye sofa, præcis efter dit hjem - både i forhold til mål og udseende. Vores udvalg spænder brændt over modulsofaer, men også klassiske sofaer. Dertil sofaborde i alverdens former og materialer.

Alt til

Spisestuen

Inspiration til det nye spisebord, spisebordsstole eller måske det nye vitrineskabe vil du finde lige her hos Bolighuset Werenberg. Lad os hjælpe dig med at skabe præcis den stil og atmosfære i indretningen du ønsker.

Inspiration direkte fra butikken

I butikken er der løbende udskiftning af vores miljøer, for at kunne inspirere vores kunder. Ønsker du at vide om en vare udstilles i butikken, inden du kører til Brenderup, skal du holde øje med markatet 'Oplev i Showroom'.

Dette indikerer at varen vises i vores udstilling. Det skal dog bemærkes, at hvis markatet sidder på et produkt med flere valgmuligheder, er det ikke nødvendigvis alle varianter som kan ses. Ønsker du at vide noget om et specifikt produkt, så kontakt os venligst, da der også løbende sælges ud af udstillingsmodeller i butikken.